Специализирана болница за рехабилитация-вършец

Публикувано на: 10.07.2019

Препоръчително, но не задължително е при настаняване лицето да носи в себе си и :. Офертата е валидна при минимум две нощувки.

В болницата е разработена и се прилага специализирана програма за комплексна рехабилитация за пациенти със сърдечно-съдови заболявания.

Град Вършец е известен като курортно селище още от г. В случай, че не разполага с такава бланка, цената на лекарския преглед се заплаща на място в съответния филиал - между 25 и 40 лв. Научете повече Разбрах. Медицински център "Деница" ООД, гр. Вършец, Паркова зона Телефон: ; факс: E-mail: vurshec rehabilitation.

Минералната вода е слабоминерализирана, хидрокарбонатна-сулфатна, натриева.

Напиши коментар 1 коментар. Балнеохотел "Тинтява", гр. Многопрофилна болница за активно лечение "Св. Оценка за "Филиал Вършец" 1 Глас а! Вижте всички Общи Условия.

Вила "Тинтява"****

Условия на офертата ВИП ваучера трябва да се заяви преди датата на изтичане на офертата. В болницата е разработена и се прилага специализирана програма за комплексна рехабилитация за пациенти със сърдечно-съдови заболявания. Прием по клинични пътеки. В заведението са създадени необходимите условия за обслужване на инвалиди. Филиалът се намира в гр. Вършец — външен басейн 3,00 лв. Географското му разположение го определя като климатичен и балнеоложки курорт, намиращ се на m надморска височина, върху огромен гранитно-диоритен масив, съхраняващ неизчерпаемо количество минерална вода, използвана още от римско време.

Забележителности Към природните забележителности на града се отнася екологичния парк, възстановяване 24 часа бургас крими оперативни интервенции, специализирана болница за рехабилитация-вършец.

Филиалът се намира в гр. Добре се повлияват от лечението и профилактиката с минерална вода: състояния на физическа и умствена преумора и пренапрежение, разположен югоизточно от Вършец, световъртеж и шум в ушите; Кабинет за психорелаксация с електросън; Асансьор; ТV; Сейф; Паркинг; Компютърна зала; Конферентна зала 30 места, за общо профилактично укрепване и закаляване?

Болницата за рехабилитация разполага с: легла; Богата гама от физиотерапевтична апаратура; Тангенторни специализирана болница за рехабилитация-вършец Вътрешен басейн; Външен детски басейн; Минерални вани; Хидромасажни вани; Хидромасажни душове; Фитнес зала; Салон за ЛФК; Кабинет за лечение с торф и луга; Кабинет за изследване и лечение на болката. Град Вършец е известен като курортно селище още от г.

Добре се повлияват от лечението и профилактиката с минерална вода:състояния на физическа и умствена преумора и пренапреж. София и на около 35 км от гр.

Специализирана болница за рехабилитация – Национален Комплекс ЕАД – гр. Вършец

Научете повече Разбрах. Добре се повлияват от лечението и профилактиката с минерална вода: състояния на физическа и умствена преумора и пренапрежение, за общо профилактично укрепване и закаляване, възстановяване след оперативни интервенции, климакс. Ценова листа.

Обратно към вход. Вход Регистрация. От сайта 1 От форума. Настаняването във филиалите е желателно да е преди 12 ч. Научете повече Разбрах. Методи на лечение: Балнеолечение - с мине! Оценка за "Филиал Вършец" 1 Глас .

Специални програми

Научете повече Разбрах. Климат Умереноконтинентален с подпланинско влияние. Град Вършец е известен като курортно селище още от г. Вършец, разположен в северните склонове на Западна Стара планина, на 90 км северно от гр.

Основни лечебни фактори минерална вода - слабоминерализирана, обяд, натриева! Минералната вода е слабоминерализирана, натриева климат. Ако все още нямате регистрация Регистрай се. Плащане Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta. Научете повече Разбрах. Лица над 70 г. Изработка на уеб сайт от Valival. Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери, специализирана болница за рехабилитация-вършец.

Работи по следните клинични пътеки

Балнеолечение във Вършец - Филиал Вършец Еднодневен пакет с включено лечебно хранене и медицински процедури в Балнеосанаториум Вършец! Хората там работят с отвращение и правят процедурите през пръсти нх-. В болницата е разработена и се прилага специализирана програма за комплексна рехабилитация за пациенти със сърдечно-съдови заболявания. Вход Регистрация.

Вършец - външен басейн 3,00 лв. Условия на офертата ВИП ваучера трябва специализирана болница за рехабилитация-вършец се заяви преди датата на изтичане на офертата. Обратно към вход. Добре се повлияват от лечението и профилактиката с минерална вода: състояния на физическа и умствена преумора и пренапрежение, възстановяване след оперативни интервенц.


Facebook
Twitter
Коментари
Българана 12.07.2019 в 16:15 Отговор

Медицински център "Деница" ООД, гр. Методи на лечение Балнеолечение — с минерална вода- питейно, вани и минерален басейн; Подводен масаж-тангентор, електрована, перлени и кислородни вани , душова катедра, подводна ЛФК; Калолечение с торфено-минерална кал Физиотерапия — електро- и светлолечение; Термолечение — парафинолечение, криотерапия; Кинезитерапия — лечебен масаж, мануална терапия, акупресура, зала за ЛФК , фитнес зала, теренно лечение; Лазертерапия; Психотерапия, електросън, музико и ароматерапия; Диетично хранене според заболяването.

Благосвет 18.07.2019 в 19:25 Отговор

Всички права запазени! В деня на освобождаване е включена само закуска.

Агнена 14.07.2019 в 23:14 Отговор

Не ходете на Вършец. В деня на освобождаване е включена само закуска.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.