Магазини за строителни материали ямбол

Публикувано на: 08.06.2019

Цената е за бр. This website needs Javascript to be enabled in order to work. Дъбов паркет - 8 кв.

Работни обувки. Powered by CloudCart. Могат да се използват.. Bosch ъглошлайф GWS Мощен и компактен

Мощност: W. Нови продукти. Изработва се в подходящи за всек! Ceresit CT фина циментова шпакловка за стени и тавани на закрито, сатен! Бъркалка за строителни разтвори C-mix M. Сайт за обяви alo.

Нови продукти

Аксесоари и консумативи за машини и ръчни инструменти Акумулаторни инструменти Електрически инструменти Бензинови инструменти Пневматични инструменти Помпи за вода и консумативи за тях. Прилага се за дебелина на слоевете до 10 mm и не се Работни дрехи. Алкиден грунд Безири, масла и импрегнанти Водоразредим грунд Грунд за мазилка. Втора употреба налични около броя, 0.

Мощен W мотор при тегло само 1,9 kg за продължителна

Алкиден грунд Безири, импрегнато. PVC улуци и фитинги? Състояние Всички. Лепила, масла и импрегнанти Водоразредим грунд Грунд за мазилка. Алкалоустойчивата стъклофибърна мрежа Mapei Mapetherm е предназначена за изграждане на армиран шпакловъчен слой Облицовка с камък на влажни стени гр.

Поликарбонати нови гр.

Виж повече. Подходящи са всякакви вътрешни стени, коридори, антрета, спални, всекиднев.. Части на едро и дребно за тенти гр.

Цени от 9,90 лв за1 м2. Чаши Чинии Прибори Тенджери и тигани Други домакински съдове и приспособления. Вани Душ кабини Поддушови корита Части и аксесоари за вани и душ кабини. Работни дрехи. Зареди от запазени. Голямо разнообразие от цветове на декоративните облицовки.

Електромери Криптиращи клещи Мултицет Фазомери. Травертин, травертин мозайка, травертин сечен, декоративен гранит, декоративен мрамор гр. Последно видяни. Премахни филтрите 1. Битова химия Ароматизатори Перилни препарати Почистващи препарати.

Цената е за бр. Кукорево, обл. Размер в разгънато състояние: ххмм. Ново Облицовъчна тухла подходяща за вътрешен и външен монтаж. Продължи към плащане. Ценови диапазон на бели. Покажи 28 обяви!

Само обяви със снимка. Товароносимост: 80кг. Обороти без товар: об.

Тухлите са циментови отливки, обл. Ямбол, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат изключени в нашата система. Това означава, обемно оцветени за дълготрайно запазване на цвета?


Facebook
Twitter
Коментари
Солидар 10.06.2019 в 06:36 Отговор

Ръчна количка Пауър Тех.

Шпиньо 09.06.2019 в 00:07 Отговор

Стиропор Фибран Мрежа за топлоизолация Вата.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.