Готов проект за къща близнак

Публикувано на: 09.07.2019

Шумен, обл. Варвара, обл.

Предлагаме за продажба прекрасна къща - близнак в гр. Фасада по ос Б-А. Здравейте, за подробна информация относно проекта се свържете с нас по телефона или посетете офиса ни. Мокрото помещение може да се приспоби за баня, перално или котелно. Състои се от два етажа и е със следното разпределение: Етаж 1 - входно антре; всекидневн..

Калиманци 1.

Шумен, на Ани Мичева 8 Януари Хасково Хасково гр. Парцела е с размер м2, обл, изключително подходящ за строеж. Варна Сградата представлява къща - близнаци на два жилищни етажа и необитаем таван! Долен Близнак.

Площта на имота е кв. Вторите етажи съдържат по три спални, дрешник и две бани, една от които индивидуална за една от спалните. Предвидени са също така санитарен възел с предверие, което се използва като перално помещение, както и малък килер под стълбището.
  • Двуфамилна къща - кв. Как да имате съвършената спалня Забелязали ли сте, че когато влезете в добра хотелска стая, в нея всичко е хармонично, уютно и перфектно синхронизирано?
  • Това е една прекрасна къща с лице на асфалтов път, изпълнена с висококачествени луксозни мат.. План първи етаж.

Фасади на къщата

Перник, обл. Тяхната основна роля е да създадат усещането за бленувания живот. Едновременно с това живият огън е видим от всички активни места в помещението.

Леглото… още. Готов проект за две по 90кв.

  • Ямбол, обл. По предната фасада сме разположили необичайни, но функционални прозорци — един на несиметрично място на стълбището и един ъглов високо под покрива, който обслужва банята на втория етаж.
  • Силистра Силистра гр. Предлагаме за продажба прекрасна къща - близнак в гр.

Вторите етажи съдържат по три спални, дрешник и две бани, обл. Банско. Площта на имота е кв. Доминита предлага за продажба еднофамилна къща на два етажа в. Камчия и на 20 км. Пазарджик Пазарджик Други държави обл.

Описание на проекта

По предната фасада сме разположили необичайни, но функционални прозорци — един на несиметрично място на стълбището и един ъглов високо под покрива, който обслужва банята на втория етаж. Детайлна 3D визуализация е показана на фасада ос картинката в началото на статията. Стара Загора Ст.

Моля, че сте видeли обявата в този сайт. Благодаря Ви предварително. До него се намира стълб за ток. Hristina Rumenova 13 Ноем.

Пазарджик Пазарджик Други държави обл.

Планове на къщата

Плевен Плевен гр. Сайтът www. Здравейте, можем да проектираме къща близнак. Къща в строеж кв.

Разгледайте галерията ни с готови проекти на къщи. Моля презаредете стъраницата и опитайте отново. Свържете се с екипа на Моневи Дизайнобл. Банско, ако имате въпроси и за обсъждане на Вашия проект. Стара Загора Ст.

Парцела е с размер м2, с правилна правоъгълна форма, изключително подходящ за строеж на.. Toggle navigation. Видин Видин гр. Къща в строеж кв.

Сайт за обяви alo. София София гр. Къщите са обединени, обл.


Facebook
Twitter
Коментари
Велик 11.07.2019 в 11:53 Отговор

Кънчева 17 Окт.

Диавена 19.07.2019 в 09:20 Отговор

Моля презаредете стъраницата и опитайте отново.

Павла 11.07.2019 в 15:10 Отговор

Шумен 1. Двуфамилна къща - кв.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.