Novite sasedi sezon 3 ep 3

Публикувано на: 08.06.2019

В сезон 2 стават четири деца, след като Майте изневерява на съпруга си със Серхио и забременява от него. Работил е като служител на банка, но го сменят с растение.

Припомняме, че дванадесети сезон ще бъде последният на "Новите съседи". Той продава партера на Майте и Амадор, но не им казва, че Чуса още е там. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Висенте е ранно пенсиониран.

На 16 февруари г.

След 1-ви сезон Кристина напуска кооперацията и собствениците на къщата - Антонио и Берта решават да дадат под наем апартамента си на Ракел Ванеса Ромеро и гонят Силвио. Сезонът ще има 16 епизода и ще бъде разделен на 2 части, novite sasedi sezon 3 ep 3, с по осем епизода всяка? В сезон 7 Лола купува апартамента от банката за родителите си Естела и Фермин, но много кратко живеят тук.

See More. Любимата ни комедия се завръща на българския екран на и септември понеделниккато ще тръгне от ПЪРВИ сезон.

  • В България сериалът започва излъчване на 2 септември г.
  • Бивш домоуправител.

Системна грешка!

Третата опция е да се пресъздаде Монтепинар, тоест да се направи нова комедия с подобна концепция и вероятно част от актьорите.

Какво следва след това? На 22 август г. Visitor Posts. Серхио е актьор по професия и истински плейбой по природа, който се е опитал да пробие с играта си в чужбина, но след неуспешен опит се връща.

Кавгите са ежедневие, както и комичните ситуации, пред които се изправят героите.

  • След като транссексуалния син на Антонио и Берта — Алба Ресио се залюбва с Теодоро, тя се нанася да живее при него.
  • Алберто Кабайеро сценаристът също сподели, че планира и ще опита да върне някои от героите в последните епизоди на дванадесети сезон.

У нас ще трябва доста да почакаме, за да видим останалите 7 епизода от сезон единадесет. Un conserje cojo, un licor de lagarto y un mayorista enamorado. Разведена и безработна. Една от любимите ни актриси доскоро прекарваше дните си покрай басейна.

След излъчването на novite sasedi sezon 3 ep 3 епизод на 26 юли сезонът е спрян. Антонио е търговец на риба.

Избор по години

Как ще коментирате днешния премиерен шести епизод от единадесети сезон? Първата е преместване на съседите в друга кооперация с по-голямата част от съседите. В сезон 6 се нанася отново в партера и малко по-късно го изоставя, този път без бележка, но в края на сезона се връща. See More.

С тях за кратко в сезон 2 и сезон 5 и в половината сезон на сезон 6 и сезон 7 живее сестрата на Антонио - Виолета Силвия Абрилпаркинг и общи части? Още преди старта на и сезон Алберто Кабайеро потвърждава, която е луда, че се подготвят сценариите за и сезон.

На 1 юни г. Сериалът стартира отново от пети сезон на 4 януари г, novite sasedi sezon 3 ep 3. В сезон 9 Ребека си тръгва от кооперацията и Юдит остава със сина си Дилън? В сградата има общо десет апартам?

След 4-ти сезон си тръгва от апартамента и кооперацията. В сезон 9 с него ще живее и Фермин Фернандо Техеро. Information about Page Insights Data. В 5-и сезон Висенте отива да живее при сина си, когато Лола я няма и дава апартамента под наем на Арасели Исабел Ордас и нейната партньорка — Рейес Мария Касал. Log In.

Бивше гадже на Коке. See More. Любимата ни комедия се завръща на българския екран на и септември понеделниккато ще тръгне от ПЪРВИ сезон, че планира и ще опита да върне някои от героите в последните епизоди на дванадесети сезон.

Взаимоотношенията novite sasedi sezon 3 ep 3 съседите съвсем не са обикновени и toyota land cruiser 90 на части. Коке тук живее до 7-и сезон.

След това отива да живее с новата си любов Нинес. Алберто Кабайеро сценаристът също сподели?

ТОП СЕРИАЛИ

Тя предизвиква голямо вълнение сред живущите в сградата. В България сериалът започва излъчване на 2 септември г. Лого на сериала.

Грегория е консервативна и непоносима.

Флиртува с мъже от кооперацията. След 7-и сезон Естела напуска апартамента и оставя Фермин заради руски милионер. В сезон 9 с него ще живее и Фермин Фернандо Техеро!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.