Примерни тестове за кандидатстване в академията на мвр

Публикувано на: 07.07.2019

Имате проблем с компютъра или телефона си? Не знам ние ли ти обясняваме тъпо или ти не искаш да чуеш. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Как така се подготвя старателно за психо изпита? Да те замерят с яйца ли? А аз ще пиша когато ми излязат резултатите. Колко от тези апаши са заловени? Академията на МВР е само една и е в София. Върнете се в началото.

А не като вас - действайте според инструкциите, аз с удоволствие бих прочел отговорът. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. На Fот вас до другото дърво. Бях облечена с дънки и черно поло Тестове за интелигентност 72 Клюкарник.

  • Ако толкова много ти е в кръвта тая бъдеща професия звъниш телефони и питаш и отиваш на место. На тези мъже работата е да реагират на многото простаци които се създадоха от турбуленцията и адаптацията в прехода.
  • С примерите свърших.

Тя протече по следния начин - пита ме за родителите, къде съм учил, работил, дали имам проблеми с органите на реда, актове и т. Не бъде скована и не се замисляй прекалено над въпросите. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

В КАТ е истината На тест в силово ведомство попитали служител как е първото име на Левски и без замисляне получили отговор - Само!

Кандидатствала съм две години подред там, но така и не ми стигна бала. Колко неграмотен си за да напишеш КалоИАн. Уркo 25 Февруари За какви привилегии говориш че ми стана интересно. Прав е колегата - милиционерите лъскате навред твърде бързо. Ходих на такъв тест преди години.

Препоръчан отговор

Разбирай го така: Това дето съм ти посочил е за работа в МВР. ЛЛЛ помощник за кърмене. Не ви харесват? Личностният профил се изготвя чрез прилагане на стандартизирани тестове за интелигентност, личностни въпросници, полуструктурирано интервю и други психологични методи за оценка на личността и поведението.

Чудя се как да се държа, как да седя на стола примерно - сигурно всичко има значение Разрешени са само 75 емотикони, а служат за оценяване на професионално-значими личностни характеристики. След това този тест сигурно се прилага за постове, където не се изисква кой знае какво. Просто естеството на работа им е такова. Отговорите не се определят като верни и грешни! Колко неграмотен си за да напишеш КалоИАн.

Кандидатите покрили психологичните критерии за съответствие с изискванията за длъжността, установени чрез тестовото изследване се явяват на психодиагностично интервю. Бойковият моноспектакъл в ЕС свърши успешно. Изследването се ръководи от психолог, който дава подробни инструкции и указания за работа с тестовете и въпросниците и отговаря на актуални въпроси по процедурата. Декларирам, че имам навършени 14 години.

  • Цитат на: argun в пт, 25 апр ,
  • Има ли постоянно кражби на джепчий в градския транспорт?
  • На тези мъже , обикновените полицай , не им трябва кръчмарка математика.
  • Столична дирекция на вътрешните работи Пътна полиция.

Мотивите на полицията били, че човек с толкова високо АйКю няма да има мотивация да работи ежедневната полицейска работа! Обикновено в тях се крие отговора. В КАТ е истината А пък моят сега завършва" Харвард". Доста е натоварващ. Бай Драган 25 Февруари. Например питат те "Спите ли спокойно" отговаряш естествено - Да.

Добре дошли!

Ако някой може да ми даде компетентен съвет, ще съм много благодарна! Искам да попитам дали тази получена информация е достоверна, защото в сайта на академията чета, че има лица-психолози.

Да речем, че кандидата е още млад и зелен, живота не го е погнал, тепърва завършил училище, каква психоанализа можеш да направиш на човек, който фактически няма битие навън?? И на тези, дето ви търпят като охранителни псета на властта.

Благодаря Ви предварително. Къде сте по селата. Разбирай го така: Това дето съм ти посочил е за работа в МВР.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.