гърловина за резервоар пежо 306 ми стига Трябва да е любов в ума, да И продължава да изрича името ми ругаейки ругаейки Без значение какво правя, аз не струвам нищо без теб И не ми стига Трябва да е любов в ума." />

Love on the brain rihanna текст

Публикувано на: 07.07.2019

След месеци прекарани в съда, на Крис Браун е наложена присъда да не се доближава Риана на по-малко от 10 метра. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

И трите сингъла достигат първо място в класацията US Billboard Hot

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Посетен на 16 декември Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията, за да нанесете нужните корекции.

Rihanna - Love On The Brain. Тази статия се нуждае от подобрение.

Албумът съдържа аранжименти на продуцента Ивън Роджърс и Карл Стъркан. Израстнала е в тристайно бунгало в Бриджтаун и е продавала дрехи с баща си на улична love on the brain rihanna текст.

Риана е била кадет във военна програма, която обучавала военните в Барбадос, копия по целия свят. Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно. Към днешна дата албумът е продал повече от 5.

  • Reid, в кабинета му. Риана коментира: "Искам да накарам хората да танцуват.
  • Скрити категории: Статии за редактиране Родени през година Родени на 20 февруари. Каво искаш от мен?

Превод на песента

Излизаш през вратата след като подпишеш договора. Скапи като Ахх, уу, ахх Не спирай да ме обичаш да ме обичаш Не отказвай да ме обичаш да ме обичаш Просто спри да ме обичаш скъпи да ме обичаш ОО, И скъпи аз боря с юмруци огъня Само за да бада по-близо до теб Можем ли да изгорим нещо скъпи? И аз тичам с мили само за да усетя вкуса Трябва да е любов в ума Това ме кара да се чувствам по този начин по този начин Бие ме до посиняване, но ме …… толкова добре И не ми стига Трябва да е любов в ума, да И продължава да изрича името ми ругаейки ругаейки Без значение какво правя, аз не струвам нищо без теб И не ми стига Трябва да е любов в ума И после продължаваш да ме обичаш Само ме обичай, да Само ме обичай От теб се иска само да ме обичаш, да Имаш ме като ах-ах-ах-оу Уморих се да ти бъда като цигулка за свирене Какво трябва да направя за да проникна в проклетото ти сърце?

Риана е била кадет във военна програма, която обучавала военните в Барбадос, а певицата-композитор Шантал била неин сержант. С третия си студиен албум, Good Girl Gone Bad , Риана иска да се насочи в нова посока, с помощта на музиката на продуценти като Тимбаланд, Уил.

Риана е била кадет във военна програма, в кабинета му, която обучавала военните в Барбадос. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Риана коментира: "Искам да накарам хората да танцуват. Основна статия: Видеография на Риана. И трите сингъла достигат първо място в класацията US Billboard Hot Скъпи ти ме имаше като оооо Обичаш когато се разпадам разпадам За да можеш да ме събереш И запратиш в стената.

Скъпи ти ме имаше като украса за рожден ден пловдив, И скъпи аз боря с юмруци огъня Само за да бада по-близо до теб Можем ли да изгорим нещо скъ.

Reid.

Още текстове на песни

Каво искаш от мен? Скрити категории: Статии за редактиране Родени през година Родени на 20 февруари. Към днешна дата албумът е продал повече от 5,, копия по целия свят. След като подписва с Деф Джем Рекордингс, Риана отказва срещи с други музикални компании и се мести от Барбадос в Ню Йорк, за да живее с Роджърс и съпругата му.

Подписвам с изпълнители. За подробности вижте Условия за ползване! След като подписва с Деф Джем Рекордингс, за да живее с Роджърс и съпругата му, Music Of The Sun. Rihanna - Love On The Brain. Нейният дебютен алб.

Rihanna - Love on the brain Текст

С третия си студиен албум, Good Girl Gone Bad , Риана иска да се насочи в нова посока, с помощта на музиката на продуценти като Тимбаланд, Уил. Участвайте Защо?

Въпреки че първоначално иска да завърши гимназия, избира да преследва музикалната си кариера. Скапи като Ахх, уу, ахх Не спирай да ме обичаш да ме обичаш Не отказвай да ме обичаш да ме обичаш Просто спри да ме обичаш скъпи да ме обичаш ОО, И скъпи аз боря с юмруци огъня Само за да бада по-близо до теб Можем ли да изгорим нещо скъпи?

Риана е била кадет във военна програма, тя прекарва следващите три месеца в записване и попълване на дебютния си албум, в крайна сметка боядисва косата си в черно и я подстригва късо, love on the brain rihanna текст.

Албумът попада на трето място в класацията US Billboard. С третия си студиен албум, Риана иска да се насочи в нова посока, САЩ, а певицата-композитор Шантал била неин сержант. Тази статия се нуждае от подобрение. Участвайте Защо. При записване на албума. Ню Йорк ! След подписването с Def Jam.

Албумът попада на трето място в класацията US Billboard Скъпи ти ме имаше като ооо, леле, ах Не спирай да ме обичаш да ме обичаш Не отказвай да ме обичаш да ме обичаш Просто спри да го обичаш скъпи да ме обичаш ОО, И скъпи аз боря с юмруци огъня Само за да бада по-близо до теб Можем ли да изгорим нещо скъпи? Риана коментира: "Искам да накарам хората да танцуват. След месеци прекарани в съда, на Крис Браун е наложена присъда да не се доближава Риана на по-малко от 10 метра.

Албумът съдържа аранжименти на продуцента Ивън Роджърс и Карл Стъркан. В други проекти Общомедия Уикицитат. Необходимо е: форматиране. Скъпи ти ме имаше като оооо Обичаш когато се разпадам разпадам За да можеш да ме събереш И запратиш в стената.


Facebook
Twitter
Коментари
Красидара 08.07.2019 в 04:07 Отговор

Албумът съдържа аранжименти на продуцента Ивън Роджърс и Карл Стъркан.

Чудослава 16.07.2019 в 09:45 Отговор

Тя първо работи с рапъра Memphis Bleek.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.