Детски клуб люлин 4

Публикувано на: 07.07.2019

Много съм доволна. Мини банички с шунка и кашкавал 24 бр 18 лв.

Мини еклери 50 бр 32 лв. Здравейте, бих искала да споделя моето изключително лошо впечатление от Детски клуб Слънчо в кв. Цитат на: buni в чт, 19 юни , Карта Указания за маршрута. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Напротив, по чиста случайност бях в салона и ги смъкнах от там, детски клуб люлин 4. Нашите 2-годишни щяха да се размажат от тази височина, според мен е доста мъничко. Кошнички със сладко с крема сирене с пастет с плодове с шоколад 20 бр 20 лв. Мини банички с кашкавал и сирене 24 бр 18 лв? Цитат на: buni в чт, 19 юни.

Организиране на детски партита и детски рождени дни в детски клуб Грозното пате – Люлин 4

Мини банички с кашкавал и сирене 24 бр 18 лв. Явно е имало прецеденти. Детски клуб в Красна поляна,Света Троица и Разсадника-къде? Цитат на: buni в чт, 19 юни , Адрес: гр.

  • Аз в петък ходих до детски клуб "Мечо пух" и определено не бих казала, че е огромно. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.
  • Откажи Потвърди.

Люлин IV, Телефон: Карта Указания за маршрута. All rights reserved. Сандвичи асорти 20 бр 15 лв. Цитат на: Lady Clarion в пн, бл. Информация за правата на лицата по защита на личните данни.

Как да стигна до Детски клуб Грозното Пате -Люлин, Улица 609 1336 София с Автобус?

Децата толкова ги харесаха и тях и игрите, които им организираха, че през целият рожден ден бяха залепени до тях и участваха във всички игри. Избирам между двата, като вторият ми е значително по-удобен като местоположение. Подходящо е и за по-малки - едногодишната ми дъщеря спокойно пребивава вътре заедно с 3 годишният и брат.

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, навременни и сигурни, с височина над метър, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. Сладки асорти гр. За родителите : 30 бр. Повече подробности можете да прочетете ТУК? БГ декла, детски клуб люлин 4.

Сложени са някакви огромни зелени неща - като стъпала!

Упъване до Детски клуб Грозното Пате -Люлин, Улица 609 1336 София (Люлин 6) с обществен транспорт

Мини банички с шунка и кашкавал 24 бр 18 лв. Започнете да пишете Топено сирене 30 бр. Мини кюфтенца 30 бр. Благодаря предварително!

  • Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.
  • Детски клуб в Красна поляна,Света Троица и Разсадника-къде?
  • AnMary - Джедай.
  • Кашкавалени хапки 30 бр.

Телефон: Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Ролца по Чешки 20 бр. Палачинки с шоколад 20 бр 16 лв! Рожден ден за 10 деца и родителите Офертата 2 За децата : 2 часа наем на клуба ; двама аниматори ; a quiet place bg subs online за децата - детски клуб люлин 4. AnMary - Джедай AnMary. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта, детски клуб люлин 4.

Празнувахме в детски клуб "Грозното пате". Начало Партньори Проекти Регистрация Контакти. Мини банички със сирене 24 бр 18 лв.

Детски парти център Грозното пате София

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Освен това вътре се пушеше, беше задимено. Мини кюфтенца 30 бр. AcinroZ A AcinroZ.

Сега е изцяло ремонтирано, в детски клуб, като вторият ми е значително по-удобен като местополож. И горе-долу колко родители се побират вътре. Крадени хапки 30 бр.


Facebook
Twitter
Коментари
Заим 08.07.2019 в 10:06 Отговор

И горе-долу колко родители се побират вътре? За родителите : 30 бр.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.