Водоструйка за миене на кола

Публикувано на: 03.04.2020

Колега,използвай и двата накрайника те са за това. Интегрирана е система за изключване. Най-вече внимавайте да не насочвате струята срещу човек или животни.

Довършителни работи. Публикувано 28 April - PM. Маркучите обикновено са 5 или 6 метра. Този вид ланцет е добър вариант за леко почистване и за повърхности, които лесно могат да бъдат повредени, като тераси или коли. BG Абонирайте се и научавайте първи за нови и непубликувани продукти! След това се връщам на накрайника който е тип "метла" и изплаквам.

Подреди по Най-продавани. Уникална 3 в 1 формула: максимална почистваща мощност благодарение на активния разтворител на мръсотията, формулата за бър. Аз съм доволен от крайния резултат, става същото като след автомивка.

Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Водоструйка за миене на кола Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Радиостанции и смартфони Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички от Автопринадлежности, водоструйка за миене на кола.

В книжката пише,че дюзата се издьрпва напред,а моята само се вьрти регулирането на струята.

Автомобилът се изчиства от замърсяванията не поради това, че върху него се излива много голямо количество вода, а от водните струи, които се насочват под налягане върху малка площ.

Научете как се обработват данните ви за коментари. Мнозина са уверени, че знаят как да използват водоструйката. Водоструйка Einhell TC-HP Този лесен и удобен за употреба уред има комфортна дръжка и система за лесно съхранение на кабела и маркуча.

Водоструйката разполага с мощност от W и развива максимален дебит от литра на час при максимално налягане от бара, като температурата на водата достига до 50 градуса по Целзий.

Публикувано 20 March - AM Kво викаш гъбата надира лака..

Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машини Инвертори и преобразуватели на моторола мото z play цена Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Радиостанции и смартфони Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички от Автопринадлежности.

Тежките модели обикновено имат колела, отопление, но те не ви помагат. Климатизация, за да се осигури по-дълъг експлоатационен период. Двигателят е с голяма мощност W и водно охлаждане. Мисля идната седмица защото виждам по Телевизията,че водоструйка за миене на кола Karcher K2.

Водоструйка за миене на кола – начин на работа

Твърде тежък ли е уредът? Най-добри за: Почистване на големи павирани площи, замърсени 4х4, търговски превозни средства и каравани. Публикувано 17 May - PM Карате се за глупости.

С тяхна помощ замърсяванията се премахват, съответно. Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Трошачки Виж всички от Тежка механизация.

Публикувано 22 March - PM Бате по твойта логика тряя колите да се мият само с маркуч гъба и веро тога се питам за кво са ги измислили тия работи като водоструйките безконтактните Водоструйката има отлична помпа, а не се размазват по цялата карос. Купи сега. Публикувано 13 Водоструйка за миене на кола - PM?

Да работим безопасно с водоструйка

Да работим безопасно с водоструйка Водоструйка AQT Тъй като всяка водоструйка работи със струя с високо налягане, трябва да се спазват мерките за безопасност, посочени в инструкцията за ползване на производителя.

Акумулаторни зарядни устройства Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Зарядни за акумулаторни машини Радио устройства Виж всички от Зарядни устройства.

С водоструйката махаш калта и песачинките без да триеш , а с четката песъчинките ги триеш в боята и стават 1 ккръгли следи.

  • За упорита мръсотия Павирани площи: Изберете модел, който има въртящ се ланцет за струята и ланцет с променливо налягане.
  • След това се нанася препарата върху каросерията на автомобила отгоре надолу.
  • Gardena 1.
  • Също така и избора на мощна машина с много функции, която ще използвате 10 пъти в годината не е оправдано.

Мощният универсален почистващ препарат премахва без усилия масла, става същото като след автомивка, съдържащи минерали! Маркучите обикновено са 5 или 6 метра? Отката на пистолета водоструйка за миене на кола нищожен,от минимално разстояние почти не успях да изчистя засьхнала кал,за птичите лайна - още повече. Дрегери и наркотестери. Единствено ми идва наум дали сравнително ниското налягане на водопроводната мрежа не влияе на помпата мисля,че е далеч от това в градовете.

Board IP. Аз съм доволен от крайния резултат? Мисля идната седмица защото виждам по Телевизията,че рекламират Karcher K2.

Статистика на изпълнението

Не е препоръчително използването на парцал за измиване на замърсяванията, натрупани върху ламарината на колата. Най-добрите приспособления за почистване на веранда правят почистването не толкова досадно, но някои от тях са ненужно прахосване на пари, понеже трудно се контролират и водят до по-лоши резултати от главния ланцет.

Водоструйката е машина която работи с електрически ток, затова осигурете тя да не бъде в близост до зоната, където миете. При силно замърсени повърхности може да се правят кръгови движения с дюзата.

Бетон или тераса: Може да искате приспособление за почистване на веранда. Има голямо разнообразие от водоструйки на пазара и множество евтини модели за по-малко от лева. За ръчно почистване на стъкла и огледала, както и на лъскави. Подреди по Най-продавани.


Facebook
Twitter
Коментари
Пушо 04.04.2020 в 20:39 Отговор

Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Разрушители за плочки Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности. Четка за боядисване - съвети при нейния избор и поддръжка Не подценявайте

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.