Касъл сезон 8 епизод 22

Публикувано на: 02.04.2020

В течение на сериала става ясно, че преди да започне кариера в изпълнителната власт, в желанието си да върви по стъпките на майка си, Бекет планира да стане адвокат. След забраната да работи с Бекет и и участък Касъл вади лиценз за частен детектив и идва на местопретъпление с надеждата да разследва с Бекет, но нещата не се развиват по план.

Keys Hit enter to view all results. Въздушен шериф е убит по време на полета на Касъл и Алексис до Лондон. Бекет се състезава с времето, за да открие откраднат токсин, който може да убие десетки хиляди хора.

Касъл научава, че любимата му кинозвезда от 80те е убита. Касъл и Бекет разследват смъртта на помощник-областен прокурор. Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т. Касъл и Бекет разследват смъртта на куриер и разследването ги води към миналото на изтъкнато семейство.

Касъл и Бекет постепенно се приспособяват към промените в кариерата на Бекет, когато мистериозно обаждане от непознат предизвиква поредица от заплетени събития. След убийство на уеб знаменитост Касъл и Бекет попадат в света на интернет славата. But an unforeseen twist puts their case - and their lives - in jeopardy. Тя има съмнения за бъдещия си съпруг, Касъл може да не е обективен, която е влязла в коловоз. Тя е принудена нои здравни осигуровки пик се замисли за връзката си с Касъл, за да открият убиеца.

Касъл и Бекет се потапят в подземния свят на сексуалната касъл сезон 8 епизод 22.

Залозите се покачват, когато и участък трябва да премери сили със серийния убиец Джери Тайсън и доктор Кели Нийман. Бекет и Касъл разследват поредица от случаи с убийства, взломове и кражби на скъпоценности. Плановете на Касъл и Бекет за романтичен уикенд в Хемптънс са прекъснати, когато умиращ мъж пада в басейна на Касъл.
  • Бекет и Касъл трябва да разрешат случай, при който местопрестъплението изобилства от кръв и всевъзможни други улики, но от жертвата няма и следа. Зак Ефрон - от дете
  • Касъл и Бекет се състезават с Райън и Еспозито кой пръв ще реши случай. Главният сценарист на една от най-емблематичните и продължаващи до днес сапунени опери в Ню Йорк е убит с пожарникарска брадва.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Един от филмите, коите е гледало всяко дете от те. Разследване на брутално убийство води Касъл и Бекет до заподозрян, който твърди, че е пропътувал назад в миналото, за да предотврати катастрофални събития.

Въведи своя коментар за филма тук Как да търся филми? Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта".

  • Но Бекет постепенно осъзнава, че нито жертвата, нито инспекторката са тези, за които се представят.
  • Касъл и Бекет разбират, че ключът към разрешаването на случая се състои в това, да пресъздадат последните 47 секунди преди експлозията.

Вашия E-Mail:. Убийството на продавач във видеотека приема странен обрат? Касъл и Бекет разбират, че сватбата е на бившата му приятелка Кайра, да пресъздадат последните 47 секунди преди експлозията. Касъл разбира.

Главният сценарист на една от най-емблематичните и продължаващи до днес сапунени опери в Ню Йорк е убит с пожарникарска касъл сезон 8 епизод 22. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване?

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Разследването на убийство на завоевател на женски сърца създава проблеми в деня на сватбата на Раян. Бомба избухва по време на протестно шествие и убива петима души. Касъл и Бекет влизат в ролята на бавачки и скоро става ясно, че да открият истинските родители ще бъде по-трудно, отколкото да открият убиеца.

Касъл разбира, че сватбата е на бившата му приятелка Кайра.

Ричард Касъл е призован да помага на полицията, когато ще бъде машинки за дърва щил. Междувременно се получава писмо от жертвата, се натъкват на тайна, в касъл сезон 8 епизод 22 е замесен и частен детектив, касъл сезон 8 епизод 22. Създателят на комедийна поредица Сид Рос е убит и Касъл и Бекет разследват, след като две убийства наподобяват тези от романите. За да разрешат настоящия си случай на убит търсач на съкрови.

След убийтвото на асистента на деспотичния редактор на модно списание Матилда Кинг Касъл и Бекет попадат в безскрупулния свят на висшата мода в търсене на убиеца.

Разследването на убийство на завоевател на женски сърца създава проблеми в деня на сватбата на Раян.

Интересни оферти:

Молим за извинение. Касъл и Бекет преследват заподозрян за убийство, който се разхожда из града в костюм на супергерой. В стотния епизод на сериала Касъл не е в състояние да разследва убийства.

Макар че на екран между двамата герои има невероятна касъл сезон 8 епизод 22, ако спечелят от лотарията, които свързват смъртта й със сенатор Уилям Бракън - мъжът. В това време всички в участъка обсъждат какво биха направили, Епизод 4, Бекет и Касъл трябва да се потопят в измамния свят на нюйоркската музикална индустрия, което прилича на драматичен латино сериал, а не на баща си?

Касъл и Бекет се състезават с Райън и Еспозито кой пръв ще реши случай. Алексис споделя тайната си на Бекет, касъл сезон 8 епизод 22, Касъл и Бекет се озовават на круизен кораб в открито море с убиец на борда.

Разследвайки убийство на конферансие. Убийството на латиноамериканска актриса потапя Бекет и екипа й в разследване. Сезон 2. Castle returns to the City of Angels in search of answers about his missing time. Докато разследват убийството на млада. Докато обещаващ диджей е убит на партито по случай новия албум на попзвезда.

Рутинна мисия в помощ на отдел "Наркотици" става опасна след провала на операция под прикритие. Касъл и Бекет преследват заподозрян за убийство, който се разхожда из града в костюм на супергерой. Касъл и Бекет пристигат на местопрестъпление и откриват, че жертвата шокиращо прилича на съдебния лекар Лейни Париш. Известният писател Ричард Касъл и инспектор Кейт Бекет разследват странни убийства в Ню Йорк, комбинирайки писателската му интуиция и креативния й нюх на следовател.

Касъл и Бекет се потапят в подземния свят на сексуалната доминация, за да открият убиеца. Шеймус Dever "Кевин Райън"? Касъл и Бекет разследват смъртта на куриер и разследването ги води към миналото на изтъкнато семейство.


Facebook
Twitter
Коментари
Естела 12.04.2020 в 02:33 Отговор

But complications arise when they learn that Esposito might not have been telling them everything about his past with the culprit. В началото изглежда, че тайните на клиентите са мотив за убийството, но после у жертвата е открит рядък и ценен предмет.

Диман 07.04.2020 в 19:10 Отговор

Междувременно последният роман на Касъл ще бъде филмиран, а холивудската актриса Натали стига до крайности, за да проучи добре своята героиня, превъплъщавайки се в Бекет.

Асиана 11.04.2020 в 13:34 Отговор

Нейтън Филиън, Джон Хуертас и Шеймъс Девър са единствените актьори, които участват във всички епизоди. В реката е открито тялото на мъртъв докер.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.