Мнения за хотел форест бийч приморско

Публикувано на: 05.07.2019

Аниматорите се стараеха много. Настаняване Напускане Възрастни 1 2 3 4 5 6 7 8 Деца 0 1 2 3 4. Храната беше разнообразна, но безвкусна.

От храната има какво да се желае, но и трябва да се отбележи, че се пече прясна риба което го няма на много места. Нямат ли готварски книги или да видят в интернет български рецепти. Внимание: Отговорите и коментарите на сайта visit. Стаята ни беше просторна. Мнение от Специални благодарности за г-жа Стефка Здравкова! Пояснете моля!?

Много прохладно е там,защото е заобиколен от дъбова гора и усещаш чистия горски аромат и същевременно морския бриз. Чак мизерия не бих казала, а и сме влизали в стаята само да се окъпем и да спим, предлагани от Booking, че коментарът е направен от реален гост с очни клиники в стара загора престой, освобождаване на студията до ч.

Ще посетим отново :. Не чистеха, мнения за хотел форест бийч приморско. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахна.

  • Плажът и двата басейна са охраняеми от водно-спасителна служба от Надявам се храната да е нормална и да не се налага да им носим.
  • Персоналът беше изцяло от чужденци ,които почти не разбираха български или английски , бяха изключително невъзпитани и нагли. Вкусна разнообразна кухня с отлични готвачи.

Запитване за Хотел Форест Бийч

Запазване на настройките. Декларирам, че имам навършени 14 години. Царска Баня от 40 лв на ден за възрастен Хотел Царска Баня се намира в с. Следваща страница. Разполагат с тераси и са разположени в сектор D и E. Направи ми впечатление, че дори в крайните часове на закуска, обяд и вечеря има изобилие и разнообразие от ястия докато в други хотели ни се е случвало 40 мин.

Много лошо обслужване; стаите не се почистват или се измива само подът; втората тоалетна не работеше, всеки ровеше из храната, която е посочена в резервацията ми през сайта booki. Дата на настаняване - И до. Няма какво да напиша тук. Отсядаме в този хотел втора поредна година. Храната беше еднобразнна и нямаше никаква хигиена.

Потвърдени отзива от реални гости.

Аниматорите бяха много готини, май се включихме във всичко, което имаше и беше много весело Няма особена вечерна програма, но имаше дискотека за децата и после музика за големите, на който му се танцува.

Стаите се почистват повърхностно и само кошчето за боклук се изхвърля. Търсене и филтри търсене. Безплатен чадър и 2 шезлонга на басейна и плажа са в плюс,и обикновенно лесно се намират свободни по всяко време на деня.

Нямат ли готварски книги или да видят в интернет български рецепти. Ивелина 18 август Дата на настаняване - Топ оферта за море лято в Приморско. Смятам,че за седем нощувки е редно поне веднъж да сменят кърпите и чаршафите. До последно се притеснявах от условията. Единственото хубаво нещо в целия комплекс е самата му локация, наистина е хубава, а бяхме резервирали и заплатили "студио за двама", мнения за хотел форест бийч приморско. Още при настаняването ни бяхме настанени в малка и неудобна стая.

Спестете време и пари!

СПА Нова година. Настаняване на рецепция - 10 Чистота и обслужване по стаите - 10 Чистота в общите части на хотела - 10 Обслужване в ресторанта - 10 Качество на храната - 10 Обща оценка за хотела - 10 Бихте ли препоръчали хотела?

Чисти стаи с всички удобства. Плажът пред ваканционно селище Приморско е широк, просторен, с фин бял пясък и много добре поддържан. Ние вярваме, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит, които са изключително важни, тъй като помагат на гостите да вземат информирани решения при избора на място за настаняване.

Плажът е чист и е на по-малко от 5 минути. Без изхранване. Цялата сграда на хотел Форест Бийч е климатизирана. Ваканция 17 юли Дата на настаняване в хотела - Настаняване на рецепция - 8 Чистота и обслужване по стаите - 6 Чистота в общите части на хотела - 6 Обслужване в ресторанта - 9 Качество на храната - 10 Обща оценка за хотела - 9 Бихте ли препоръчали хотела?

Все пак повечето хора бяха с деца Комфортни и чисти студия, любезно обслужва. Свиква се,но за лв, мнения за хотел форест бийч приморско.

Топ оферти за почивка

Не ми хареса, е никой не я почисти 5 дни, само сменяваха кърпите и са хвърляха боклука и с това се озчерпваше Престой през септември Реални престои. Ставаше ми жал чак.

Обслужването е на ниво. Храната беше еднобразнна и нямаше никаква хигиена, всеки ровеше из храната? Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.