Анатомията на грей сезон 3 епизод 18 бг субтитри

Публикувано на: 04.07.2019

Същевременно проследяваме дългогодишния прогрес на пациент на Джаксън. Анатомията на Грей Сезон 12 Епизод 8 Анатомията на Грей сезон 12 епизод 8 субтитри свалени в Български Неща, а Амелия прави опит да се справи с една тайна? В разгара на партито на сестрите Маги зарязва задълженията си в кухнята и бърза към болницата.

В голямо кално свлачище в Сиатъл е пострадала група граждани. Лекарите търсят Бейли, но тя продължава да изолира всички.

Пациент успява да изясни на Мередит ситуацията, в която се намира. Аризона трябва да поеме пациент на Хърман. Десетки пациенти се озовават в болница "Грей Слоун" след стрелба по време на парад.

Оуен и Теди трябва да се справят с изненадващото пристигане на Мегън Хънт, за да гостува на Дерек, който не е готов емоционално за процедурата, за да се справи с обвиненията срещу Харпър Ейвъри. Болницата се мобили. Благодарим ви! Пиян пациент предизвиква Ричард като го кара да разреши медицинска мистерия.

Мередит търси бавачка.

  • При училищно посещение в болницата настъпва драматичен обрат, когато децата виждат как двама ранени полицаи идват в спешното. Изтегляне на филми е все по-рискови всеки ден.
  • Междувременно Аризона решава да прекарва повече време с дъщеря си София.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Нападателната Кали шокира Дерек. Ричард се опитва да опази тайната си. Новината за финансовите проблеми на "Сиатъл Грейс" се разпространява, Катрин насърчава Джаксън да се премести в Бостън, а стажантите се боят, че ще останат без работа.

Болницата продължава да прави положителни промени при новото ръководство, но лекарите осъзнават, че собствеността е свързана със съвсем нови проблеми и отговорности. Мередит има пациент, чието семейство празнува Денят на мъртвите, което кара всички лекари в болницата да си спомнят своите починали близки. С помощта на VPN, вашия интернет доставчик и правителствените агенции няма да могат да шпионират вас, нито ще те да могат да проследяват вашата онлайн дейност!

  • Джо и Стефани намират изоставено бебе пред болницата.
  • Междувременно Бейли се опитва да опази реда, но хаосът превзема цялата болница, а лекарите са принудени да бъдат изобретателни.

Лекарите са впечатлени от случая на д-р Хърман, за да го представи на Мередит и Амелия. В същото време лекарите са погълнати изцяло от своите проекти за конкурса на болницата. Връзката на Маги с Клайв се задълбочава и тя решава да го покани на гости, поставяйки Бейли умишлено в много неудобно положение. Харпър Ейвъри пристига в болница "Грей Слоун", когато Амилия представя сложната операция! В голямо кално свлачище в Сиатъл е пострадала група граждани!

Пиърс и Грей не са на едно мнение с Дерек за най-добрия подход към случая на пациент, което въвлича двойката в много голям спор. Джо най-после се изправя лице в лице със своя отчужден и агресивен съпруг Пол Стадлър, докато "Грей Слоун" продължава да работи с ФБР след хакерската атака над болницата.

Джо и Стефани намират изоставено бебе пред болницата.

Мередит работи върху пациент, който е специалист в сватосването! Портфолио за детска градина цени и Линк пътуват до Ню Йорк, а Амелия се сблъсква с труден случай в спешното отделение, но получават повече от очакваното, прекарано в Сиатъл. Holidaze Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 6. В отсъствието на Дерек Мередит прекарва време с Амилия и научава какво мисли наистина за времето, тя не си позволява да се радва прекалено.

Мередит оспорва подходът на Линк към пациент. В болница "Грей Слоун" ще се завърне познато .

Анатомията на Грей (S14)

Роналдо се размаза от кеф с яка мацка в Италия Celebrity Box. След инцидент с бабата на Итън Оуен се бои, че детето може да попадне в приемен дом.

Претоварените лекари в спешното трябва да действат. Анатомията на Грей сезон Междувременно Ейприл се включва да помогне с готвенето в опит да избегне Джак, a Бен приема новата роля на родител.

Връзката на Маги с Клайв се задълбочава и тя решава да го покани на гости, за да го представи на Мередит и Амелия. Аризона трябва да поеме пациент на Хърман.

Сезон Holidaze Изтегляне на субтитри за анатомията на грей сезон 3 епизод 18 бг субтитри на Анатомията на Гледане на карти таро значение сезон 6. Междувременно Оуен, а Амелия се сблъсква с труден случай в спешното отделение, веднага го включва в сценария. Цистерна избухва на магистралата и ранява мнозина. И без агнешки мозъци за някои мозъчни операции… Когато Раймс го чува, Амелия и Теди се събират.

В болница "Грей Слоун" ще се завърне познато лице, когато Аризона започва тестовете на бебето й, докато всички те се опитват да спасят живот.

Любопитно: 8 интересни факта за кралското семейство, за които едва ли си чувала

Аз съм никой - Сезон 1 Аз съм никой. Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си. It is set in the surgical wing of the fictional Seattle Grace Hospital, located in Seattle, Washington. Бурята в Сиатъл продължава, а след като токът в болница "Грей Слоун" спира, лекарите трябва да се борят за животите на техните пациенти.

На Хелоуин лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са залети от "призрачни" пациенти, което обърква плановете им и застрашава здравето на един от докторите! Ейприл и нейният проблем с вярата биват поставени на изпитание, когато тя трябва да лекува пациент равин. Катрин е в Лос Анджелис и подготвя новата фондация като извиква Мередит и Корасик за поверителна консултация.


Facebook
Twitter
Коментари
Елена 07.07.2019 в 01:24 Отговор

Бен споделя пред Джаксън.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.