Как да си кача снимки от iphone на компютър

Публикувано на: 21.03.2020

По-подробна информация за начина на прехвърляне на файловете и данните можете да намерите тук. Стъпка 5: Можете дори да разглеждате iPhone, като отидете на компютъра iPhone Ето, че сега можете да изберете желаните снимки и копирайте и поставете необходимите снимки.

Приложението позволява на потребителите да прехвърляте файлове с музика и снимки от iPhone или iPad да флаш устройство, музикални файлове от iPod към компютър, дори може да конвертирате музика файлови формати и да ги изпратите директно на iTunes ви позволява да тогава sync на вашия iPhone или iPad.

Прехвърляне на музика от компютър за iPhone 5. Agapi , ако не си направил Backup както пише по-горе, теглиш наново. Независимо от операционната система и типа данни. Join the conversation You can post now and register later. Интернет Как се прави регистрация в Замунда.

Прехвърляне Photo Library към Computer. Сложете Мелодии за iPhone Прочетете повече: Файлови мениджъри за iPhone. Schweiz - Deutsch. Ето защо е много важно да се избере най-подходящия софтуер, за да свърши работата си!

Извличане на снимки от iPhone Така че, нека да мине през всеки един от тях в дълбочина.
  • Nederland - Nederlands.
  • Как да прехвърляте снимки от iPhone към компютъра Изтегляне Изтегляне. Скоро на избраните снимки ще получат трансфер от iPhone към компютър.

Какъв е най-бързият начин за прехвърляне на снимки от iPhone на компютър?

В този случай може да сте в състояние да направите място на вашето устройство; Можете или да премествате данните на устройството си с компютъра, или да правите настройки за архивиране на облака.

Прехвърляне на снимки от IPAD за лаптоп Позволява тази програма да работи с пълен капацитет също ще се уверите, че снимката и други медии прехвърляне никога не остава проблем за потребителя и процесът продължава плавно и съответства на изискванията на клиентите.

Премахване на ненужните файлове — полезна функционалност за освобождаване на файлово пространство и почистване паметта на телефона. Нямам, и нито снимки,музика Потребителят след това трябва да се уверите, че инструкциите са следвани да се уверите, че софтуерът е изтеглен:.

Ако искате да импортирате снимки от камерата вместо телефона си, прегледайте уеб сайта на производителя на вашата камера за текущата информация.

  • Същият процес може да се прилага, ако искате да прехвърляте снимки от iPhone на друг iPhone устройство. Назад към темите в този форум.
  • Горещи статии.

Backup iPhone към външни устройства Поради това е важно, че имате нужда от игри мързелград монополи 3, които понякога са твърде неудобни. Прехвърляне на iPhone Музика за Компютър Ако сте си закупили най-новия. Прехвърляне на CD за iPhone 4. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница! Прехвърляне на съобщения от iPhone към компютъра 3.

Recommended Posts

Прехвърляне на контакти в новия телефон Windows 8. Можете да прехвърляте музикалната си библиотека, видеоклипове и файлове на компютъра по същия начин. Crna Gora - Srpski.

Да, която не може. Това реши ли проблема ви. Прехвърлянето на данни е лесно, бързо и гладко с програмата Dr. Избирате къде да се прехвърлят снимките и завършете процеса на прехвърляне. Всички теми Изтегляне.

GPS Failed

И дали ще мога по някъкав начин да си кача всичко от телефона в iTunes? Става въпрос за уолпейпъри и тн, които не са снимани с камерата на телефона а са синхронизирани с него. Прехвърляне на снимки от Mac за iPhone 3. Прехвърляне на iPhone Видео за Mac Трансфер 6.

Вградената в windows функции също така позволяват на потребителите да се уверите, ще ви кажа, които позволяват на потребителите да прехвърляте снимки и други медии от IPhone към компютър с windows с лекота.

Wondershare TunesGo ретро е един от най-добрите софтуерни програми, който дава възможност на потребителя да получите страхотни ефекти. С това приложение не се нуждаете от USB кабел за преглед и копиране на най-новите снимки от вашата папка на камерата и екранните снимки.

Да, че когато снимките са уловени от камера iPhone тогава няма сравнение с всяко друго устройство. Синхронизиране на контактите от iPhone към Ipad 7. Тази функция включва само скорошни снимки и не импортира видеоклипове, как да си кача снимки от iphone на компютър.

И вие ще се съгласите!

Поради това е важно, че имате нужда от специалист, който може да се справи файла всеки път. Прехвърляне на снимки от iPhone на iPhone без iCloud 9. Bloomberg: Apple работи върху свръхсекретен проект за сателитна връзка.

Потребителят след това трябва да се следват инструкциите за инсталиране на софтуерна програма, както е показано на фигурата по-долу:. Автоматична защитата срещу спам. А чрез XnView може да разглеждаш и да конвертираш всички.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.