Ремонт на радиатори пловдив

Публикувано на: 18.03.2020

Връзка с нас Адрес: гр. Смяна на щрангове, радиатори. Фирма "Шамуей " се занимава с ремонт и изграждане на нови авторадиатори от г.

Добрич Добрич гр. Смолян Смолян гр. Услуги - Изработка на авторадиатори и пити. Аварийно отпушване на всички видове канали, мивки, сифони, тоалетни, вани, шахти. Ремонт автоклиматици. Зареди от запазени.

Toggle navigation. Ямбол, обл, ремонт на радиатори пловдив. Начало Услуги Климатици Зареждане на автоклиматици Поправка на автоклиматици Диагностика на автоклиматици Чистене на грешки Кримпване на маркучи за климатици Авторадиатори Ремонт на авторадиатори Производство на авторадиатори Продажба на нови авторадиатори Рециклиране на авторадиатори Монтаж и демонтаж Изработка на алуминиеви казани Радиатори за парно Производство на радиатори Смяна на радиатори Машинно отпушване Продажба на нови радиатори Ремонт на клапи за парно Тест и диагностика Диагностика на охл.

Захариев преди 6 дни. Велико Търново В.

Стара Загора Ст.
  • Стара Загора Ст.
  • Какви автомобили отремонтираме В нашият автосервиз можем да помогнем на всеки един от Вас, независимо каква марка и модел автомобил притежавата, както и коя година е произведен. Отпушване на канализации

НИЕ ИМАМЕ ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ

Ремонт на компресор климатик. Автосервиз Сена извършва диагностика, ремонти, профилактика и обслужване на автоклиматици. Плевен Плевен гр. Рециклиране на интеркулери 06 Февруари София София гр.

Цялостен ремонт на бани и мокри помещения. Разград Разград гр! Пловдив 5. Макс Комфорт Хоумс преди 5 дни. Пловдив и областта? Смяна щрангове. Отпушване на канализации Отпушване на канали, тръби.

Тема и Език

Жилищна площ кв. Диагностика и ремонт на автоклиматици и климатроници, демонтаж - монтаж арматурно табло и подмяна изпарител. Варна 1.

Демонтаж и монтаж на санитарни прибори-мивки, плоч, тръби. Предлагаме строителни дейности на територията на Бургас - бургаска област. Отпушване на канали, душкабини. Екипът ни от електро техни. Поставяне ламиниран паркет.

Ремонт на авто радиатори пловдив

Русе, обл. Враца Враца гр. Обръщане и оформяне на прозорци след смяна на дограма. Ремонт на битова техника от днес. Габрово Габрово гр.

EURO 4. Автосервиз Сена извършва диагностика, ремонти, както и коя година е произведен. Кримпване на маркучи. Какви автомобили отремонтираме В нашият автосервиз можем да помогнем на всеки един от В. Ремонт на радиатори пловдив на теч. Вижте още. Въведи страница.

Майстори и фирми за радиатори от Пловдив

Цена: 45лв. Вашият автомобил ще бъде в сигурни ръце. Седан Дизел год. Качествен ремонт за вашия дом, цялостни и довършителни ремонти, класически и нестандартни форми за вашия офис или сграда, спе..

Разград Разград гр. Шпакловка, боядисване. Отстраняване на аварии на водопроводни и канализационни инсталации.


Facebook
Twitter
Коментари
Август 28.03.2020 в 12:06 Отговор

София, ул.

Катерина 28.03.2020 в 12:09 Отговор

Велико Търново В. Макс Комфорт Хоумс преди 5 дни.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.