Музей на земята и хората

Публикувано на: 16.03.2020

Валидност на ваучера:. Националният музей "Земята и хората"се намира в централната част на гр.

Места за нощувка наблизо. Къща-музей "Димитър Благоев" - София 36 преглеждания за последните 30 дни 2 2 снимки за обекта В експозицията има представители на кварца, апатита, флуорита и др. Списък с първоначалните дарители, спомогнали основаването на музея, е отпечатан на медни плочи при входа, но актуалният в момента списък е значително по-дълъг и продължава да расте.

На 22 март отбелязва — Световния ден на водата, на 6-август — Денят на милосърдието, на 5 декември — Световния ден на почвите. Национален дворец на културата - София 12 преглеждания за последните 30 дни 24 24 снимки за обекта

Арт-Къща с музей "Куклите" - София 69 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта За да бъдат показани повече от минералните богатства, съхранявани във фондовете на музея и да станат достъпни за публика. Посрещни Нова година в София, музей на земята и хората. Добави в електронни учебници за 9 клас булвест 88 Искам да посетя 43 Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар ?

Музеят притежава богати и отлично комплектовани фондове! Националният музей "Земята и хората"се намира в централната част на гр. Чешма "Баня Лозенец" - София.

Малко са музеите в Европа, които имат толкова богато минерално разнообразие. Към януари г. Сподели този обект:.

Добави коментар

Една от първите сгради с цялостна железобетонна конструкция. Къща-музей "Димитър Благоев" - София 36 преглеждания за последните 30 дни 2 2 снимки за обекта Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, а не други действия или хора на фокус.

Това е един от най-посещаваните музеи в София. Добави в любими 88 Искам да посетя 43 Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар Към офертата или виж подробности.

  • Предложи обект.
  • Участва в провеждането на държавната политика по изучаване и опазване на културното наследство, съвместно с компетентните държавни и общински органи.

Места за хапване наблизо. Мост на влюбените - София! Къща-музей "Пейо Яворов" - София 17 преглеждания за последните 30 дни 10 10 снимки за обекта Музеи в България. Сподели този обект:. Архитектурно-парков комплекс "Двореца" - Балчик 20 преглеждания за последните 30 дни 38 38 снимки за обекта .

Паметник на Илия Минев - София. На 22 март отбелязва — Световния ден на водата, на 6-август — Денят на милосърдието, на 5 декември — Световния ден на почвите.

За да бъдат показани повече от минералните богатства, съхранявани във фондовете на музея и да станат достъпни за публиката, през година са сформирани пътуващи изложби, които гостуват в различни градове на България и чужбина.

Музей "Никола Танев" - София 27 преглеждания за последните 30 дни 3 3 снимки за обекта Почти в дъното на първия етаж е разположена колекцията на Петър Трантеев г - основоположника на организираното пещерно движение в България.

Качване на снимки към обект, музей на земята и хората. Музеят съхранява минерални вида от познатите над в света. Оферти за нощувки наблизо.

Последни новини

Мост на влюбените - София. Парк "Баня Лозенец" - София. Черни връх 4 гр. Други селища наблизо:.

В него има и магазин за ювелирни изделия и колекционни образци? Именни пространства Статия Беседа. Мишколц, Унгария. Музей "Борис Христов" - София 28 преглеждания за последните 30 дни 3 3 снимки за обекта По музей на земята и хората откриват обекта. Основният предмет на видеото трябва да е съответния туристически обект, а не други действия или хора на фокус.

Иван Радев, а монументалната живопис е дело на проф. Оферта от Nastani. Източник: Добавена на: Харесай снимката Харесана. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Къща-музей "Пейо Яворов" - София 17 преглеждания за последните 30 дни 10 10 снимки за обекта Оферти за хапване наблизо. Оферта от Grabo.

Адрес: бул. Геоложкият кът е за деца над 3 години. Други обекти наблизо.


Facebook
Twitter
Коментари
Кнут 22.03.2020 в 17:13 Отговор

Последни коментари. До сега музеят е осъществил 45 изложби в 37 града в България и два в чужбина: в Природонаучен музей, гр.

Вилма 24.03.2020 в 12:08 Отговор

Обикновени билети - 4. В националния музей могат да се видят почти всички видове скъпоценни камъни в естествен и в обработен вид.

Амория 23.03.2020 в 10:54 Отговор

Към офертата или виж подробности.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.