Старопланинска област 4 клас уча се

Публикувано на: 02.07.2019

Географски области на България Откъде идва името на Преходната област?

Природа 3. Задача 2. И накрая, за да затвърдим наученото, те очаква интересна игра! Тест: Из природните области на България обобщение.

Ще ти дадем много идеи как и ти да помогнеш да опазим нашата природа. Пещерата Магурата в Предбалкана Какви културни растения се отглеждат в Старопланинската област и какви полезни изкопаеми се добиват там?

Възстановяване на българската държава. От него ще научиш много интересни неща за Рило-Родопската природна област. Преминаването на хора става само по маркираните пътеки.

Възвишение - издигната невисока форма на повърхнината. Различно ли е количеството на водите в двете области?

  • Как хората там си изкарват прехраната?
  • Познавате ли тези личности Задача 3.

Topic outline

Рим и новите народи на Европа. Какво знаете за Българското възраждане Задача 5. Бързо пускай видео урока! Онлайн тест за Черноморското крайбрежие по "Човекът и обществото" за 4. Родопа - планината на Орфей. Градове в Дунавската равнина. Градове Речник Водноелектрическа централа ВЕЦ - използва силата на водата за производство на електроенергия.

  • Човекът опазва природата Речник Резерват - строго охранявана защитена територия, в която се опазват застрашени от изчезване растения и животни. Регистрирай се сега.
  • Тест: Из природните области на България обобщение. Ако се чудиш с какво се занимават хората там, какъв е климатът, какви растения се отглеждат, кои градове си струва да посетиш и защо - тук е твоето място.

Разпознайте събитията Задача 4. На кои две части се дели и как се наричат. Ще разбереш и какви видове трудова дейност извършват хора. Градовете в Старопланинската област.

Новата светска просвета и култура!

Navigation

Кои са по-големите селища? Ще разбереш кои са основните източници на замърсяване на почвата, водите и въздуха. Разходка из София. България на картата на Европа затвърдяване.

Преходната област - мозайка от низини, а лятото е прохладно и приятно. Зимата в Стара планина е студена и снежна, полета и планини нови знания. България през XIV век. Напред към видео урока! Учи и се забавлявай с Уча!

Представяне по теми

В тях е забранена всякаква човешка дейност. С какво се занимават хората по Черноморското крайбрежие? Европейска общност - г. Съжителство на общностите по българските земи. Местоположение и природа.

Стара планина е населена още от древността? Какво разкриват трудовите дейности на хората. Пътешествие из по-големите градове на България? Регистрирай се Регистриран си. От него ще научиш как ние хората влияем на околната среда със своята дейност. Има ли красиви пещери. Така, че не губи време. Речник на новите понятия по ЧО Glossary!

Какво е Европейски съюз? Още един интересен видео урок по "Човекът и обществото" за 4. Какъв е релефът й? Не губи време!

Речник Крайбрежие - ивица суша покрай морския или речния бряг. България - нашата земя хубава стр. Още ли си тук.


Facebook
Twitter
Коментари
Фикия 12.07.2019 в 21:52 Отговор

От Дунав до Горнотракийската низина. Тунджа

Грудик 07.07.2019 в 18:00 Отговор

Видео урок: Преходна област - Човекът и обществото 4 клас academico. Има ли интересни забележителности?

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.