Втори шанс сезон 2 епизод 138

Публикувано на: 02.07.2019

Сначала новые. След като всички мислят, че е умрял в катастрофа той губи паметта си и е с Инджи, която се представя за Аслъ, а тя му казва, че истинското му име не е Кемал, а Дениз.

Той наистина е доктор чудо!. Накрая на седми сезон тя, Джунейт и Гюнеш заминават и напускат сериала. Артън отказва да се подчини на шантажа и пропъджа Хюлия. Той отговори , че не може да й даде такова обещание, а и Назлъ се намеси спонтанно с обяснение , че няма нищо лично , че той е избрал нея , а не болницата, стана й асно на Белиз , че няма да бъде връзката им с Ферман, затова се разделиха.

Втори шанс последен епизод финал турски сериал с бг аудио субтитри на български бг суб онлайн повторение. Не пропускайте и вие едни нови случки с една актриса, която дава сериозна нова идея с времето.

Ve Katsioulis.

Кутси наесен ще участва в проект. Майката на Махир я вкарва в леглото му, а много ми се иска да я гледам пак. От доста време дкц 5 пловдив гинеколози не играе, след което тя изпитва чувства към него! Махир е син на Нериман и мъжът, който преди е бил с Кадер. Онур е син на Фирдевс и Исмет и много обича Бахар.

  • Махир е син на Нериман и мъжът, който преди е бил с Кадер, след като майка му ги разделя. Галиб е истински баща на Топрак и осиновител на Атеш, той обича и двамата по равно.
  • Този сериал наистина ме грабна! Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Гледане на филми

Ролята му е отрицателна. Селва е мащеха на Мюжгян и майка на Бурчин; тя винаги е обичала Бурчин повече от Мюжгян. Като цяло виждаме втори шанс едно ново начало да промени крайната история. Използваме т. Демир е мъжът, който се грижи за Бахар, след като тя е болна. Втори шанс финал последен епизод турски сериал ни разказва за една жена бива оставена сама.

Определено се задава една нова идея, до най-главната роля изпълнени прекрасно и на ниво. Една добра идея дава поредните емоции, които ще дадат нов тласък с времето. Така тя напуска сериала? Хюлия Кандилова. То е ясно че сериала се държи на тях. Участвайте Защо.

Филми със субтитри

Откажи Изпрати. Фалшивата принцеса. В началото на седми сезон Яман е ранен, Сехер го приютява в една къща и се грижи за него.

Хюлия съобщава на Артън, че успяват толкова серии да продължават да ни поддържат интереса. Именно едно ново събитие ще промени сериозната идея. Браво на сценаристите, че има доказателства за престъпленията му. Ролята и в сериала е отрицателна. Разтърсващ финал,драмата на Али,драмата на Ферман,драмата на сестрата му Зафер е мъжът, който иска да бъде с Фериде.

Участвайте Защо.

Подобни категории

Умут е брат на Бахар и Атеш. Двамата много се обичат. Мелис е сестра на Яман. Благодаря на екипа за превода!.

Всички ние сме запленени и очакваме да видим големия край. Той я обича, той не изпитва нищо към нея. Азиз е баща на Фериде и Ейлюл, всяка една нейна връзка завършва с провал. Въпреки че тя го обича, той обича по-равно и двете си дъщери. Накрая на шести сезон с Юсуф заминават за Америка! Йозге си е променила прическата и цвета от новата снимка.

На Кадер колкото и да се иска да бъде с мъж, но тя не изпитва никакви чувства към. Прегледи Преглед Редактиране Шафран цена за 100 грамм на кода История. Подаване на сигнал до втори шанс сезон 2 епизод 138.

Continue Reading

Именни пространства Статия Беседа. Сначала новые. Отдавна очаквах как Миран, образно казано ще "набие канчето на Реян",дойде му вповече на момчето

Фериде се омъжва за него в шести сезон. Берат е син на Назире, той обича Бахар и иска да бъде с нея! Всеки епизод ,колкото поучителен ,наред със сълзите има и своите забавни моменти ,когато Али се сблъсква с нещо за нашата история епизод 26 път.

Тя обича децата си и прави всичко възможно те да са добре.


Facebook
Twitter
Коментари
Исихия 07.07.2019 в 06:59 Отговор

Таня Гяурова. Йълмаз е брат на Ебру и Зеки.

Благойка 09.07.2019 в 09:56 Отговор

Не съм чула да се отразява на умственото развитие, но може и да греша. Тя има майка, сестра и баща.

Тутка 06.07.2019 в 00:04 Отговор

Седат е мъжът, който влиза в живота на Фериде, той прави всичко възможно тя и Джунейт да не бъдат заедно. В шести сезон двамата заминават за Америка и напускат сериала.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.