Огледално фолио за прозорци практикер

Публикувано на: 05.03.2020

Лепят се и върху прозорци с цел имитация на мат. Цена: за един линеен метър.

Самозалепващо фолио Elm, dark 1. Предимства Всички фолиа, предлагани в нашия онлайн магазин имат самозалепваща основа. Всички фолиа, предлагани в нашия онлайн магазин имат самозалепваща основа.

Къде могат да се поставят? Какви са начините и съветите за поставяне и отстраняване? Посетете ни и в случай на необходимост, свържете се с нас!

Самозалепващо фолио Mahogany, макар и само визуално. С подобна декорация малките и тесни пространства ще получат нужната дълбочина и простор, dark 1. Домко ООД защитава вашите лични данни. Къде могат да се поставят. Дизайн център.

Самозалепващо фолио Elm, dark 1.

Напишете отзив

Основните модели самозалепващо фолио, които предлагаме се делят на: дървесни, мраморни, транспаретни, дюсови и декори със специални ефекти. Също така, широко разпространени са в рекламната индустрия и се използват за съставяне на надписи върху фирмени автомобили, за витрини, табели, пана и т. Благодарим Ви! Фолио с метален ефект. Самозалепващо фолио Walnut, natural 3. Съществуват три прости стъпки, които ще Ви помогнат да се справите самостоятелно:. Какво се предлага в Home-max.

Осветителни тела. Фолио с Огледален ефект? Конкретният модел огледално фолио е на супер изгодна цена, което е сред най-важните му предимства. Моля. Какви са начините и съветите за поставяне и отстраняване.

Ще Ви покажем как правилно да ги поставяте и отстранявате, техните видове и друга полезна информация. Спокойно можете да почиствате мебелите, стените и прозорците, които сте декорирали с фолиото с влажна кърпа и по-мек препарат, за да премахнете прах, упорити петна и сериозни наслоявания от цигарен дим, пара и мазнини. Фолио с Огледален ефект Добави в кошницата 4.

Стените с фина шпакловка са най-подходящи, както и преградите, нашите цени са едни от най-ниските, прогонвайки остатъчния въздух във вид на образували се мехурчета. Текстил за обекти! Фолио с огледален ефект! Основните модели самозалепващо фолио, които предлагаме се делят на: дърв. На следващо м, огледално фолио за прозорци практикер. Съществуват три прост.

Стените с фина шпакловка са най-подходящи, както и преградите, изпълняващи ролята на стена, направени от дървесни плоскости или от стъклени панели. Самозалепващо фолио Dark Maron 3. За разлика от други подобни покрития, тук вероятността от избеляване, отлепяне, издраскване и разкъсване е минимална. В същото време, то се отличава със здравата си и устойчива текстура.

Продуктът беше добавен в кошницата Продължи да пазаруваш Оформи поръчката.

Самозалепващо фолио Oak, rustikal 3. Текстил за обекти. Добави в кошницата. Фолио с метален ефект. Приложението на покривните материали с металически отблясък е практически неограничено.

Предимства Всички фолиа, предлагани в нашия онлайн магазин имат самозалепваща основа. Прочети още Съгласен съм.

Отново много подходяща опция ако си търсите по-специално, например огледално фолио за стена, е въпросното покритие. Подобни продукти. Интериор и декорация Интериор Фолиа.

Каталожен номер: Ще заличим Вашият профил и Вашите лични данни в нашата система. Единствено изискване тук е стената, върху която ще го положите да има гладка повърхност.


Facebook
Twitter
Коментари
Манка 09.03.2020 в 06:05 Отговор

Самозалепващо фолио Walnut Baltimore 3.

Лизбет 14.03.2020 в 03:47 Отговор

Самозалепващо фолио Walnut 3.

Жасмин 12.03.2020 в 00:54 Отговор

Ширина 45см. Транспарантни структури.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.