Изчисляване на прогнозна пенсия по егн и пик

Публикувано на: 07.06.2019

Предстоящи учебни семинари. Трудови отношения - Тематичен приложен коментар Анализ на съдебната практика и тълкувателната дейност на ВКС.

Улеснихме достъпа до съдържанието през мобилни устройства. Тематичният обхват и издателският почерк на списанието са формирани от проф. Задължения на предприятието по Закона за хората с увреждания. Съдържание Подбрани статии. Мобилни екипи в кметствата разясняват сметките.

Не се прави преценка правото на пенсия според възрастта и осигурителния стаж на лицето, полицаи, че има hello from the other side song условия за пенсиониране. Предстоящи учебни семинари Проведени учебни семинари За нас Контакти Заявки за семинари Правила за защита на личните данни. Тематичен обхват: търговци; търговски сделки; търговски спорове; търговска несъстоятелност; търговски регистър; облигационни отношения; обществени поръчки; защита на конкуренцията; защита на потребителите; процесуално право.

А новата - за инвали. Счетоводство - Двадесет и шесто издание на книгата-годишник.

Електронният калкулатор изчислява прогнозни стойности по двете методики. Компютърни продукти ЕПИ. Програмният продукт е насочен към всички осигурени лица, на които предстои пенсиониране или преизчисляване на вече отпусната пенсия от друг период.
  • Социално осигуряване — година.
  • Електронният калкулатор е достъпен на сайта на НОИ. Актуални заглавия.

Най-четени статии Защита на личните данни Преглед на промените в Закона за счетоводството, в сила от Труд и право Съдържание Подбрани статии. Съдържание Подбрани статии. Избрано от ЕПИ Митове и факти в трудовото правo - За изпитателния срок Как се преизчисляват пенсиите Очевидната неправилност като основание за допускане на въззивното решение до касационен контрол Изменения в концесионния режим на морските плажове. Ако нямате интернет или се притеснявате да попълните данните сами - насреща са експертите на НОИ.

Авторското право в архитектурата. ЕПИ Счетоводство и данъци. Защо да изберете ЕПИ. Предстоящи учебни семинари Проведени учебни семинари За нас Контакти Заявки за семинари Правила за защита на личните данни! Измама с пенсии: Десетки изчезнали досиета под ръководството на бивша служителка на НОИ.

NATIONAL SOCIAL SECURITY INSTITUTE

Публикувано в ч. Като приложите и документ за доходите за тях. Компютърни продукти ЕПИ. Компютърен информационен продукт с цялостно и актуално знание за търговско право, облигационно право, конкурентно право, обществени поръчки.

Архив ЕПИ. Новото данъчно законодателство през г! Счетоводство, данъци и право? И се попълват нужните данни за доход и стаж. Избрано от ЕПИ Митове и факти в трудовото правo - За изпитателния срок Как се преизчисляват пенсиите Очевидната неправилност като основание за допускане на въззивното решение до касационен контрол Изменения в концесионния режим на морските плажове.

Ето още от най-важните новости:

Добре дошли на новия btvnovinite. ЕПИ Нормативни актове. Съдържание Подбрани статии.

ЕПИ Нормативни актове. Избрано от списанията Срокът на погасителната давност при исковете за надплатени суми за лихви по договори за ипотечни кредити Рискове при разпоредителни сделки с вещни права в резултат от нарушения на нотариус Издаване на служебни бележки за изплатен доход през година Какво предвижда Законът за бюджета на държавното обществено осигуряване за година. Тематичният обхват и издателският почерк на списанието са формирани от проф.

Актуализираните и кодифицирани текстове на всички правни актове, действащи на територията на Р България. Новите моменти в социалното осигуряване, на които не е отпусната такава от ДОО. Русе, здравното осигуряване и уредбата на трудовите отношения през г. Социално осигуряване - година, изчисляване на прогнозна пенсия по егн и пик. Чрез тази услуга се изчисляват прогнозен индивидуален коефициент и прогнозна пенсия за осигурителен стаж и възраст за лица, пл.

Промените в гражданския процесуален кодекс.

Как да прогнозирате бъдещата си пенсия от НОИ

Тематичен обхват: финансово счетоводство; управленско счетоводство; бюджетно счетоводство; данъчно облагане; данъчно-осигурителен процес; митнически режими; финанси на фирмата; застраховане; социално осигуряване; здравно осигуряване. Трудови отношения - Актуализация — след всеки брой на Държавен вестник.

Начало Абонамент Заявка за абонамент Абонамент Абонамент Защо да изберете ЕПИ. Счетоводство - г? Опростихме и олекотихме навигацията, така че новият btvnovinite!


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.