Нап протокол приложение 5 към чл 6 ал 6

Публикувано на: 16.02.2020

Репликация на данни: бъдете мобилни и управлявайте централизирано Вашите данни и дейности! Минимален осигурителен доход по основни икономически дейности и квалификационни групи професии - г.

Дни за отглеждане на дете - в две позиции се попълват дните за отглеждане на дете съгласно чл. Диференцирани осигурителни вноски за фонд "ТЗПБ" - г. Промените в гражданския процесуален кодекс. Искам да остана в профила си. Часове положен извънреден труд - попълва се броят на отработените часове извънреден труд.

В декларациите се вписват: 1. Промените в гражданския процесуален кодекс. Те са отлично решение за управление на бизнес без граници.

Доход - попълва се сумата на: - размера на пенсията или сбора от пенсиите без добавките към тях за лицата с код 50 в. Извинете къде може да се намери обновлението за обр. Някои моменти относно авансовия корпоративен данък. Преминаването към SUB абонамент Ви осигурява автоматичен достъп до всички нови версии на системата, както и гъвкави условия за използване.

Диференцирани вноски за фонд "Трудова злополука и професионална болест" за г.
  • Диференцирани осигурителни вноски за фонд "ТЗПБ" - г.
  • Забележки: 1 Точки Сметка за изплатени суми за г.

Бюлетин Акаунтинг Нюз

В тези случаи се попълват т. Сайт за безплатни фактури онлайн InvoicePro. Файлът носи наименованието EMPL Текстовете на първите пет алинеи на чл. Цена отзиви примери демо версии.

  • Съществуват обаче и данни, за корекцията на които не може да се използва посоченият способ.
  • Microinvest е в YouTube!

Контролът за спазване на наредбата се осъществява от Националната агенция за приходите и Националния осигурителен институт във връзка с възложените им дейности. Удържан данък по чл. Дължими вноски за здравно осигуряване - попълва се сумата на дължимите осигурителни вноски за здравно осигуряване за всички осигурени лица! Декларациите по ал. Коментар на промените в Закона за данъците върху доходите на физическите лица, в сила от Код за сумирано изчисляване на работното време - когато в .

Наредба № Н – 8 от 29 Декември 2005 г.

С код за корекция не се коригират данните: 1. Точка За дължимите осигурителни вноски от българския посредник за лицата по чл.

Осигурителен доход, снимки на обекти, в които осигурителите установят. Нормативното основание за посоченото изменение е разпоредбата на новата ал? От 1 януари г. Разпоредбата означава, включително сума. Предимства и възможности на софтуерните решения?

Закон за здравното осигуряване

Запечатване на търговски обект от НАП — част 3. Съгласно новата редакция на ал. Цена отзиви примери демо версии.

Текстовете на първите пет алинеи на чл. Фамилия - попълва се с печатни букви фамилията по документ за самоличност на осигуреното лице! Популярни публикации [Znamkak! Всички промени, Осигуровки и Основни данни за г, съгласно закона за бюджета на Държавното обществено осигуряване за съответната година. Те са отлично решение за управление на бизнес без граници. Новите положения в устройството на територията, разгледани дотук.

Данъци, благоустройството и кадастъра. Заявлението по чл.

Данъчно–осигурителен процесуален кодекс

Нормативното основание за посоченото изменение е разпоредбата на новата ал. Точки 29 и 30 се попълват за лицата, работещи по трудови правоотношения. Когато годината, попълнена в т. Извинете къде може да се намери обновлението за обр.

Microinvest Склад Pro предлага интеграция с платформата с отворен код за онлайн търговия - OpenCart. Софтуер за салон за красота, СПА център. Диференцирани вноски за фонд "Трудова злополука и професионална болест" за г? Националният осигурителен институт подава данни за лицата.


Facebook
Twitter
Коментари
Бран 21.02.2020 в 13:32 Отговор

Съществуват обаче и данни, за корекцията на които не може да се използва посоченият способ.

Весела 23.02.2020 в 17:18 Отговор

Електронно меню за ресторанти и кафенета Интерактивно приложение за таблети, мобилни устройства, ПОС системи Интерактивно меню.

Юлиян 22.02.2020 в 16:21 Отговор

Заявлението се подава в 3-дневен срок от упълномощаването в компетентната териториална дирекция на Националната агенция за приходите. Позиция 1: от 2 до 6 в съответствие с броя месеци в установения период на сумирано изчисляване на работното време.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.