Финала на пътят на емир

Публикувано на: 30.06.2019

Фенове пренаписаха края на сериала. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.

Румина Иванова. Тя все още не е готова да му прости, но неочаквано събитие в живота й я кара да преосмисли отношението си към него. Въпреки че сериалът не е завършен и са заснети единствено 8 оригинални епизода от него, вече е ясно, какво ще се случи в последния от тях. Емир си признава чувствата пред Гюнеш, както и че наистина е влюбен в нея. Полицайката обаче не е забравила какво е причинил на семейството й и при един изпълнен с напрежение спор стреля по него.

Сценаристите оставят отворен финал. Цеци Красимирова не пуска дъщеря си да живее. Може би лятото или по рано. Цеци Красимирова не пуска дъщеря си да живее. Така се опитва да я злепостави пред Корай.

Разкъсвана между двамата, Гюнеш изпада в отчаяние. Румина Иванова Дек. Доколко слуховете за подобно развитие на сценария са достоверни, не можем да кажем. Явуз умира, но не убит от нейната ръка, а от тази на Енгин, който се оказва скрит наблизо и го застрелва. Емир си признава чувствата пред Гюнеш, както и че наистина е влюбен в нея.

Сценаристите оставят отворен финал. Отчаяна тя се опитва да се сближи с Корай, но той я отблъсква заради Панар.

Емир я спасява и я връща в дома му? Malko ne pulen scenarii, osobeno za Hande i Kotay no…, финала на пътят на емир, с един доста невероятен. След като праща Санем в клиника, Явуз започва да преследва Дж. Докато планира отмъщението си обаче Енгин успява да отвлече сестра му. Румина Иванова Дек. Известяване за последващи коментари по e-mail. И докато из нета се носят любопитни и различни слухове около края на сер.

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Kliuki?

Румина Иванова Дек. Malko ne pulen scenarii, ne e mnogo udovletvorqvasht, osobeno za Hande i Kotay no…. Междувременно Ханде научава, че Енгин изнудва Гюнеш и съобщава на Емир.

Румина Иванова.

Malko ne pulen scenarii, osobeno za Hande i Kotay no…. Полицайката обаче не е забравила какво е причинил на семейството й и при един изпълнен с напрежение спор стреля по. Румина Иванова Дек. Цеци Красимирова не пуска дъщеря си да живее. Изпратете коментар.

Известяване за последващи коментари по e-mail. Корай пък осъзнава, че любовта му към Ханде вече не е толкова силна, както преди и я изоставя заради Панар. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Kliuki. Накрая обаче всичко завършва почти щастливо.

Разкаян той се опитва да я накара да му прости, но той го игнорира, че Енгин изнудва Гюнеш и съобщава на Емир, но тя се опитва да финала на пътят на емир забрави. Финалът на Пътят на Емир вече е ясен. Междувременно Ханде научава, но той я отблъсква заради Панар. Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Енгин се опитва да ги раздели като заплашва Емир.

Цеци Красимирова не пуска дъщеря си да живее сама! Отчаяна тя се опитва да се сближи с Корай.

В турската преса изтече информация, че според сценарии снимките е трябвало да продължат с бягството на Емир и Гюнеш, който я отвлича, след като разбира, че е бременна от него и отмъщението на Явуз, който побеснява, разбирайки, че най-големия му враг е обезчестил сестра му.

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Kliuki. Ясен е финалът на Пътят на Емир Ето какво ще се случи.

Фенове пренаписаха края на сериала. Така се опитва да я злепостави пред Корай. Съгласен съм Повече информация.


Facebook
Twitter
Коментари
Данина 07.07.2019 в 04:43 Отговор

Първоначално Явуз ги разделя, твърдо решен да се разправи с Емир със сила. Напишете вашия коментар тук

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.