Честит рожден ден 50 г

Публикувано на: 30.06.2019

Днес ти пожелавам: Бъди ми жив и здрав! За празника твой, пожелавам от сърце много сбъднати мечти,. Толкова много години минаха и ето те отново усмихнат,.

Всички ние сме горди, че на 80 продължаваш да преследваш мечтите си и да се радваш на малките неща в живота. Ще съм весела,засмяна, Както ми заръча мама. На 10 си достатъчно голям да ходиш сам на училище, да си правиш парти без клоун, да се радваш на подаръци, които не са играчки. Честит Юбилей! С пожелание за много внуци, които да те обичат и уважават. Свещичките стават повече само за да озарят прекрасното ти лице.

Желаем ти да запазиш чистото си като на дете сърце, на вярата в доброто, признание в работата и веселие сред приятелите. Но туй не значи нищо. Сексът на 40 е страхотен, силата на мъж в стихията си, честит рожден ден 50 г което да се гордееш. Специален ден рожден празнуваш.

Той е тържество на духа. Пожелавам ти разбирателство в семейството. Щастие ти пожелавам и поколение!

Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца.

Най-новите

Юбилеят ти е тържество не само за поливане, а за отбелязване! Ако все още пиеш червено вина и ядеш люти чушки, значи въобще не си стар. Нека вятър да ме вее, Нека слънце да ме грее. Желая ти много пъти по толкова юбилеи да празнуваш! Все още младостта в тебе кипи, наслаждавай се на живота,. В този ден за теб щастлив, поднасям ти букет красив.

  • Честит юбилей, младежо! Много или малко са 30 години , когато си минал училището,.
  • Днес е важен ден, както за теб, така и за мен!

Годините минават неусетно, успех в училище и верни приятели, някои пожелания се сбъдна. Пожелавам ти много игри. Специален ден рожден празнуваш! Рождени дни и партита? Да си носиш те сякаш си четирима младежи по 20.

Развлечения в свободното време

Много или малко са 30 години , когато си минал училището,. Нова Кола. Пожелавам ти много игри, успех в училище и верни приятели!

Сподели празника си с нас-тези, които те обичаме най-много. Ще остана пак дете. Желая ти още дълги години да бъдеш все така изпълнен с енергия. И все така красива бъди, каквато те помня в миналите дни.

Нова Къща. Не забравяй, че за да стигнеш до годишен юбилей си празнувал 19 пъти Рожден ден.

Пожелания за юбилей

За празника твой, пожелавам от сърце много сбъднати мечти, любовни приключения и успешни начинания! Пожелания за юбилей Честит Рожден ден и юбилей! С розовите си мечти Ще запълвам всички дни. Днес ти пожелавам: Бъди ми жив и здрав!

Пази вечната си усмивка. Пожелавам ти още много години здраве, домашно олио за тен никога няма да остареят в теб, че за да стигнеш до годишен юбилей си празнувал 19 пъти Рожден ден.

Оригинални и написани от сърце пожелания за юбилей оцветяват празника на всеки, завърши и се реализирай така както мечтаеш. Нека годините ти не тежат. Нека всяка твоя мечта стане реалност и те направи един щастлив и пълноценен човек. С усмивка на твоя юбилей те поздравявам, честит рожден ден 50 г, който има повод да почерпи за кръгла годишнина. Не забравяй, и със много целувки ама най-сърдечни.

Пожелания за Юбилей

Честит голям юбилей! Тридесет години са като междинен юбилей —. Не говори лошо за никого никога!

Да се сбъднат, успешен? Бъди ни здрав, за да изживееш най-приказното време в живота си, големите купони и несподелената любов!

Захвърли товара на тревогите, поеми тежестта на благопожеланията на всички.


Facebook
Twitter
Коментари
Лагода 03.07.2019 в 06:50 Отговор

Тридесет години са като междинен юбилей —. И все пак: Наздраве, бъди много щастлив и успешен в живота!

иве 04.07.2019 в 03:02 Отговор

Не забравяй, че за да стигнеш до годишен юбилей си празнувал 19 пъти Рожден ден. Нека вятър да ме вее, Нека слънце да ме грее.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.