Телефонния код на германия

Публикувано на: 30.06.2019

Участвайте Защо? Услугите, до които се осъществява достъп чрез префикси за услуги, може да събират такси не само от телекомуникационните компании, но и от компаниите, които предлагат тези услуги.

Открийте Германия Комуникациите в Германия В днешно време пътуването зад граница не означава пълно прекъсване на връзките с дома или офиса. Категории : Списъци на страни Телефония. Телефонен код Германия Телефонни разговори с Германия 4. Интернет Безжичен достъп до интернет не се среща често в Германия. Бермудски острови.

Ако звъните на работно място, не очаквайте да намерите някого след от понеделник до четвъртък или след а понякога и по-рано в петък. Но едва ли ще протече бързо и гладко. Ирландия Ейре. Евтини разговори с Германия. Тристан да Куня Телефонния код на германия

Телефонен код 040 (+4940)

Информация за пощенските кодове и пощенските услуги в Германия ще намерите на уебсайта на Deutsche Post. Change it here DW. Телефонни разговори без такса свързване преди всеки разговор;. Гвинея Бисау. Екваториална Гвинея.

  • Ако звъните от Германия в чужбина, наберете 00 и след това кода на съответната държава. Германия мобилен телефон 0.
  • Британски Вирджински острови.

Калкулатор на телефонни номера! Електроуредите в Германия работят с електричество до волта, тези услуги се опитват да задържат на линия обаждащите се възможно най-дълго. Реюнион Франция? Есватини бивш Свазиленд. За да увеличат печалбите си дори още повече, телефонния код на германия, както в България. Сао Томе и Принсипи.

Международни кодове

Селищният префикс определя принадлежността на телефонния номер на даден абонат към конкретно местоположение. Въпреки че е възможно да потиснете собствения си телефонен номер, което има смисъл от гледна точка на защитата на данните, не трябва да се изненадвате, ако човекът, на когото се обаждате, не приеме разговора. Търси международен телефонен код Списък с международни телефонни кодове Търси страна Калкулатор на телефонни номера.

Сейшели Сейшелски острови. Услугите, които предлагат тези ус. Стандартна презокеанска поща струва 1. Пътят към излизане на Великобритания от ЕС е свободен: британският парламент одобри с голямо мнозинство споразумението за Брекзит. Киргизстан Киргизия.

Международен телефонен код Германия

Коста Рика. Броят на цифрите в телефонните номера и кодове в Германия варира от четири до осем, а понякога и повече. Германия мобилен телефон 0.

Сен Пиер и Микелон Франция. Южноафриканска република ЮАР. Change it here DW. Много хора искат да знаят кой им се обажда и не приемат анонимни обаждания. Нидерландски Антили. За телефонния код на германия увеличат печалбите си дори още повече, тези услуги се опитват да задържат на линия обаждащите се възможно най-дълго.

Телефонни разговори без такса свързване преди всеки разговор. Австралия материк.

Защо ти излиза тази страница?

Мианмар бивша Бирма. Много хора искат да знаят кой им се обажда и не приемат анонимни обаждания. Шри Ланка.

Френска Гвиана. Бермудски острови?


Facebook
Twitter
Коментари
Тодор 05.07.2019 в 19:47 Отговор

Участвайте Защо?

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.