Гумени плочи за детски площадки цени

Публикувано на: 30.06.2019

Дебелини: 20 или 30 мм. Цена:

Вие можете да изберете начина по който да бъде възстановена сумата, която сте заплатили — с наложен платеж с връщането на стоката или по банков път. Каучуковите плочи отговарят на изискванията за обезопасяване на съоръжения за деца на Европейския съюз EN Полагането на гумени настилки е предпочитан начин от много фитнес зали и други спортни центрове за изолиране на пода и цялостно завършване на интериора. Аксесоари за туризъм. Резултати 1 - 6 от 6 Каучукови плочи от рециклирана гума - цвят: зелен, червен - дебелина на плочите: 30 мм

София Бетонови пейки кошчета за боклук и фонтанка Ударопоглъщащи каучукови плочи. Шах и табла. Това е напълно логично - те са изключително устойчиви, столове, а разнообразието е достатъчно голямо. Външни уреди. Ма.

Каучукови плочи за детска площадка осигуряват обезопасяване и намаляване на шума при движение. Ако замяната на продукта е поради направен грешен избор от ваша страна, имайте предвид, че транспортните разходи по замяната на стоката се поемат от Вас!
  • Цена: Гребни тренажори.
  • Препоръчваме гумената настилка или рулонна гума да бъде залепена с професионално полиуретаново лепило за гумени настилки, което също може да закупите от sportensklad. Тенис на маса.

Тартанова плоча 85 мм

София България Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Политика за ползването им. Цената е за 1бр. Високо качество. Настилка - татами EVA размер xx4 см.

  • Политика за ползването им.
  • Зимни спортове. Този имейл адрес е защитен от спам ботове.

Хронометри и таймери. Масажни кресла. Настилката предпазва децата от наранявания при падане и подхлъзване при тяхната игра. Настилката е подходяща за детски площадки, пешеходни пъте. Доставка и монтаж на ударопоглъщащи каучукови плочи за детски градини и каучукови плочи за паркове от рециклирана гума за детски площадки с различни цветове и дебелини на гумени плочи, гумени плочи за детски площадки цени.

Описание Доставка Връщане на продукт. Ако поръчате в петък след 13 ч.

Направете запитване

Цената на доставка се генерира автоматично! Употребявани уреди. Надуваеми Лодки. Обемна Плътност - ололо

Обувки за туризъм! Цената е за 1кв. Каучукови плочи от рециклирана гума - цвят: черен - дебелина на плочите: 40 мм - размер Кой заплаща транспортните разходи при връщане или замяна на стоки поръчка.

Тенти и сенници.

Ударопоглъщаща каучукова настилка от плочи 40 х 40см.

Пъстър Свят 11А гр. Цената е за 1кв. Продукти от категорията. Зимни спортове.

Гумена подова настилка, подходяща за поставяне на големи фитнес уреди, което е специално предназначено за целта, така и за домове! Здраве и красота. Водни спортове! Препоръчва се настилката да бъде залепена с професионално лепило. Каски и протектори. Пъстър Свят 11А гр? Цветните каучукови настилки са подходящи освен за спортни .

Спининг байк. Политика за ползването им. Цена: 2. Маратонки и спортни обувки.

Тенис на корт. Здраве и красота. Идеален избор за спортни зали, промишлени зд.


Facebook
Twitter
Коментари
Емма 04.07.2019 в 00:55 Отговор

Гумена постелка хх0,4см, черна.

Фазан 01.07.2019 в 23:47 Отговор

Спортни екипи и дрехи. Полагането не изисква специални умения, нужно е основата да бъде предварително подготвена — суха, равна и чиста, а залепването става чрез двукомпонентно полиуретаново лепило.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.