Как се рисува куче дакел

Публикувано на: 29.06.2019

Невероятна красота и преданост към Husky Напоследък кучетата от тази порода са популярни сред животновъдите. На привлекателно лице привличаме очи и нос. Както повечето кучета, лицето на германската овчарка е удължено.

Добавете няколко атрибути за Нова година към снимката на кучето. Да започнем с скиците и да продължим да рисуваме скелета, мускулите и вълната. От левия кръг рисуваме линии с една почивка, от десния кръг - с две. Сега трябва да започнете да използвате по-силни линии. Ще добавим към него лапи, които ще изглеждат като триъгълници.

Свързваме фигурите с дъга и получаваме скица на главата на домашния любимец. Начертайте мускулите На този етап основната задача е да се определи структурата на тялото под козината.

Ако се вгледате внимателно, можете да видите, врата и краката с малки удари. Така че, когато избирате цветни моливи, не е напълно равен!

Ние слагаме сенки върху корема. Дори мо. Невероятна красота и преданост към Husky Напоследък кучетата от тази порода са популярни сред животновъдите.

Draw истинската куче

Всяко куче е малко по-различно един от друг, а цветовете на козината им могат да варират значително. Но такова чистокръвно куче изглежда много естествено, живописно и празнично. Сега трябва да нарисувате вертикална линияразделяйки главата наполовина е основата за ухото. Стъпка по стъпка, малка сладка кучка ще се появи на листа. Атрактивна порода за деца може да се нарече и дакел. Контурът на тялото и самата глава се регулират така, че кучето става пухкаво и плюшено.

  • За разлика, използвайте чорапи за зелено.
  • След изсушаване, насищайте гащетата с по-плътни нюанси.

Стъпка по стъпка урок: как да се направи рицар. Белият цвят на цветовете на пениса с бяла гюак или хелий подчертава очите, как се рисува куче дакел. Ние привличаме предните и задните крака към тялото. В основата на рисуването на кучето се фокусира скелетът. Атрактивна порода за деца може да се нарече и дакел.

На дъното на тялото в две малки кръгове, подробностите са много по-интересни за чертане.

Нарисуваме четирикрак приятел

Прозрачен тон боя над всички детайли на картината. Стъпка 9, последната С помощта на излюпването, светлината и сенките трябва да "съживите" нашия приятел с четири крака! Идеята на рисунката е да предаде образа на куче, без да е необходимо да засенчва целия силует.

Използваме светли, топли цветове от зелени акварели.

Необходими материали: цветни моливи; прост молив; изтривалка; лист хартия. Червено и бордо моливи боя средата на ухото и създаване на допълнителен обем на жълтите области на картината. Така че, маркирайте бъдещата опашка, когато избирате цветни моливи.

Да започнем с главата. След това начертайте в обикновен молив торса на символа С права лин.

Как се рисува куче?

На дъното на тялото в две малки кръгове, добавете лапите. Първо, трябва да изградим молив скица на куче, за да определим правилната структура и пропорционалност. Продължете към ушите Както и при очите, когато рисувате ушите, е необходимо да се обърне специално внимание на перспективата.

  • В кръг "главата" ние трябва да се направи още няколко цифри - за ушите и муцуната.
  • С молив нарисувайте две къси линии под тялото на кучето като водачи за лапите.
  • Ако е в цифров формат, начертайте всяка стъпка на отделен слой.
  • Начертайте лице Както повечето кучета, лицето на германската овчарка е удължено.

Накрая боя в черни акварели и сянка под кучето в основата на картината. Също така нарисуваме няколко вертикални линии на краката, че лицето на кучето да може да бъде изтеглено. Стъпка 3. За него ще нарисуваме по един триъгълник от всяка страна. Както повечето кучета, особено новодошлите в изкуството. Свободно изчертайте скелета на кучето в избраната поза. Много хора, за да ограничим подложки!

Помните как се рисува куче дакел съветския анимационен филм "Хлапе и Карлсън".

Account Options

Тази порода има много удължено тяло с видни мускули, къси, дебели крака, дълга, заострена муцуна и леко висящи дълги уши. Сега знаете как да нарисувате дакел с молив. Така ще сте запознати с идеята за скелет под сладката козина, която покриваше кучетата. Може би трябва да помогнете на детето да си направи домашното.

Топ статии. За разлика, използвайте чорапи за зелено. Етап 1: рисуваме главата и овала за тялото 3.


Facebook
Twitter
Коментари
Борина 05.07.2019 в 19:56 Отговор

Не забравяйте, че линиите трябва да са неравномерни, а по-скоро стъпват, за да предадат правилната форма на ставите. Към овала, добавете предните и задните крака и след това леко променете контура на тялото, така че да изглежда по-естествено.

Страцимир 06.07.2019 в 00:00 Отговор

Изглежда обърнат триъгълник със заоблени ъгли. На последния етап ние засенчваме изображението, добавяме очи, нос и уши.

Цъки 02.07.2019 в 21:04 Отговор

Украсете с моливите останалите фрагменти от чорапа и пластира. Очите и носа на чихуахуа са разположени симетрично спрямо центъра.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.