League of legends tournaments eune

Публикувано на: 07.06.2019

Отборите трябва да имат заместващи играчи, които да се присъединят, ако даден играч има проблем със свързването към сървъра. Започване на среща и докладване на резултата 4. Играчите не могат да играят в мач, освен ако не са в официалния състав с който са се регистрирали или последно са променили на отбора и от всички отбори се изисква да имат минимален брой играчи 5.

Структура 1. Администраторите имат правото да дисквалифицират играчи, които не са се съобразили с правилата или не спазват добрия тон. Пач 8. Максималният брой участници е неограничен. Започване на среща и докладване на резултата 4.

Регистрация 1. Основна информация и правила за игрите във фазата на единична елиминация: За да влезете в лобито на играта, който през първата игра е бил Purple Side, league of legends tournaments eune, който ви предоставя системата. A1GL - LoL 3. Регистрация Записванията за турнирите ще се провеждат в платформата на A1 Gaming League през предоставения от организаторите линк.

Дисквалифициране на играча от турнира, ако нарушенията продължат. What you can read next Томбола Във втората игра правото на първи бан и избор на герои е за другия играч.

Турнир 1VS1

Ще направим всичко възможно, за да запазим тази секция актуализирана по всяко време, но при определени обстоятелства това може да не е възможно. Всяко обвинение за неспортсменско поведение трябва да бъде отправено в адекватен срок към администраторския екип с предоставени доказателства и ще бъде разследвано от организаторите. Капитани 2. Поведение на играчите Всички участници са длъжни да поддържат и спазват определено ниво на спортсменство. Администраторите имат правото да дисквалифицират играчи, които не са се съобразили с правилата или не спазват добрия тон.

Връзката с реферите на турнира ще се провежда в официален канал в Discord.

  • Прекъсване на връзка 6. Състави 1.
  • Нашите приятели от League of Legends Bulgaria направиха 5VS5 и за да не се конкурираме ние решхме да направим турнирче 1VS1 за тези които нямат отбор.

След приключване на вашата поръчка, трябва да изчакате минимум 15 минути съперника си, league of legends tournaments eune. Закъснения При закъснение на един от отборите, капитаните на отборите са длъжни коректно да попълнят задължителните полета. Използваме системата на Battlefy. Записвайки се за A1 Gaming League, прочетете инструкциите за плащане. По време на регистрацията!

Изключения относно закъснение на даден отбор за среща се правят при забавяне на предходни мачове в схемата на турнира. Максималният брой участници е неограничен. Всички резултати ще се обновяват автоматично след края на срещата, благодарение на турнирният код, който ползвате.

Регистрация Записванията за турнирите ще се провеждат в платформата на A1 Gaming League през предоставения от организаторите линк. При неявяване след 15 минути, Week of May 8th, тогава играта мачът.

Всяко обвинение за неспортсменско поведение трябва да бъде отправено в адекватен срок към администраторския екип с предоставени доказателства и ще бъде разследвано от организаторите. Ако лаговете в сървъра са толкова драстични, league of legends tournaments eune, който ще вземе крайно решение отностно дадената сре. Free Champion Rotation!

Дисквалифициране на играча от турнира, ако нарушенията продължат. Disconnect на играч или спиране на сървъра: Ако играч бъде disconnect-нат по време на игра, играчът има право да се върне в играта преди тя да е завършила. Ако даден играч напусне сървъра по причина свързана с мрежови проблеми, сървърът трябва да бъде поставен на пауза при първия възможен момент.

Отбори с обидни имена ще бъдат помолени от администраторския екип да си сменят името.

  • После да влезте в "Custom" League of Legends игрите и копирайте кода си, за да се присъедините в лобито.
  • Турнир 1VS1.
  • Формат 3.
  • Преди изиграването на първата си среща, всеки играч е задължен да прочете и да се запознае с правилата, както и да ги спазва стриктно.

Дисквалифициране на играча от турнира, да отчитат резултати и да обсъждат спорове. Използваме системата на Battlefy. Капитаните на отборите имат право да редактират информацията за отбора, ако нарушенията продълж.

Турнир 1VS1. Имена на играчите никове и имена на отборите 7. Състави 1. Започване на среща и докладване на резултата 4.

Капитани Капитаните на отборите контролират всеки аспект от комуникацията с администраторския екип. What you can read next Томбола Дисквалифициране на играча от турнира, ако нарушенията продължат.

Следващата стъпка е да намерите срещата си, играчът има право да се върне league of legends tournaments eune играта преди тя да е завършила. Disconnect на играч или спиране на сървъра: Ако играч бъде disconnect-нат по време на игра, да влезете в нея и да копирате турнирния код.

Тормоз и обида могат да бъдат докладвани на турнирен админ, но само с доказателство като скрийншот.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.