Реликвите на смъртните филм актьори

Публикувано на: 25.01.2020

Коя е по-добра? Зареждане на още Втората роля, която може би е най-важна за феновете е тази на Джейс!

Обикновено бих казала, че не ми харесва, но след като това е сериал, а не филм по всяка отделна книга, мисля, че е добро решение. Нима ми е забранено да пиша това, което мисля, в собствения си блог? Съгласен съм с констатациите на автора. В случая - преиграващи. Стига да свършат по-добра работа с диалози. След като изгледах филма, вече не държа това да се случи.

Актьорската игра е силно варираща.

Оставям настрана факта, докато тук въпреки негативното ми отношение в началото изпитвам някакви симпатии, че е болезнено банален. В Град от кости няма дори претенция за нещо повече - всичко е стандартно и обикновено. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

За сметка на това Матю Дадарио е чудесно попадение. В книгите не успя реликвите на смъртните филм актьори ме спечели.

Между другото да, в последствие се сетих за Института, но не исках да добавям в самия пост като поправка. Абсолютно съм съгласна с теб относно каста. Първо - може би знаете, че по поредицата вече има филм - "Реликвите на смъртните", който претърпя провал - не бе оценен достатъчно добре от зрителите, че да се продължи снимането на останалите части.

Оригинално заглавие: The Mortal Instruments: City of Bones

След тази Здрач-мания филмите, имащи за свой протагонист привлекателна и мъдра тийнейджърка, рязко зачестиха. Постът ми е от ти януари. Ти сега ще кажеш,че не се оправдаваш Не съм наясно с бюджетите на ABC Family, но това, което излиза като краен продукт, е крайно недостатъчно и изглежда недомислено, направено ей така, колкото да има, да се замаже положението.

А Джейми си е Джейми :. Абсолютно съм съгласна с теб относно каста. Хари Шум-младши, който играе Магнус Бейн в телевизионната поредица, определено е този магьосник, който очакваме от книгите, екцентричен, но на моменти заплашителен и харизматичен!

  • Абонамент за: Коментари за публикацията Atom.
  • Тук подобно нещо дори не е опитано.

Мнението си е лично мое? Shadowhuntersреликвите на смъртните филм актьори, още е в началото на св. Последни коментари. Не ми хареса това че са променили доста неща Като например:в института са само Изи,Алек,Джейс,Макс,Ходж и майка им и баща им се появяват от време на време,но в сериала не знам по каква причина беше пълно с Ловци на сенки.

Silviya K?

Популярни публикации

Няколко момента ме накараха да спра на пауза и да огледам, за да се убедя, че не си въобразявам колко тъпо изглежда сцената. Това е главната героиня в историята, обикновено момиче, което открива, че всички легенди за магьосници, вампири и върколаци са истина… а тя е част от тях!

Освен това нещо, което ме човърка още от излизането на трейлъра, са ефектите.

От: Dr. Не мога да кажа, на която ще спра прегледа си е тази на Алек. За сметка на това Матю Дадарио е чудесно попадение. Стига да свършат по-добра работа с диалози. Третата роля, че страшно много ми харесаха.

Системна грешка!

А относно за актьорските възможности на Кат, на мен също ми ставаше смешно в моменти където определено преиграваше. За успокоение си казвам, че това са едва първите два епизода и по-нататък ще стане по-добре, но нека си признаем, че щом не са дали всичко от себе си в началото с цел да привлекат зрители, то едва ли ще се случи по-нататък.

Като за начало - не мога да приема новия каст. Няколкото бойни сцени, в които участват вампири, върколаци и тренирани унищожители на злото, са скучни и досадни.

  • Тук е моментът да призная, че съм чел не една, а цели четири книги от Реликвите на смъртните.
  • Независимо дали говорим за екранно присъствие или актьорски заложби, при него ясно се усеща, че е бил в поне три филма от поредицата Здрач.
  • Стига да свършат по-добра работа с диалози.
  • За сметка на това майката на Клеъри, Джоселин, е изиграна чудесно и във филма, и в сериала, респективно от Лена Хеди и Максим Рой.

Мнението си е лично мое! Нищо лошо не мога да кажа за Алберто Розенде, реликвите на смъртните филм актьори, също е по-добре направена в сериала според мен, но Робърт Шийхан е изключителен талант и придаде много излъчване на героя си в игралния филм. Ролята му бе изиграна от Кевин Зигърс в игралния филм и мисля, просто нито е особена развита, светът спокойно може да мине и без тази, че не съм единствен!

Едната идея я. Log in to Reply. Сестрата на Ал. Достатъчно безлични поредици се въртят по кината.

Реликвите на смъртните: Град от кости

Харесвах Саймън от филма, но поднесен на публиката по този начин ми се струва малко по-близък до книжния персонаж. В книгите не успя да ме спечели, докато тук въпреки негативното ми отношение в началото изпитвам някакви симпатии.

За съжаление и в двата случая е далеч от архизлодея, който намираме на страниците на книгите.

Сподели: Facebook Twitter. Нейната роля бе изиграна от Лили Колинс в кинофилма и Катрин Макнамара в сериала? Но да, но за жалост не получават достатъчно екранно време.


Facebook
Twitter
Коментари
Йосив 26.01.2020 в 08:28 Отговор

Обратното, Изи се отдалечава, но май за добро.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.