Как се намаля размер на снимка

Публикувано на: 27.06.2019

Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Какво прави този инструмент?

Интегрира се в контекстното меню. Позволете ми да помогна. Аз ползвам Image resizer powertoys,някокостотин к е и няма видими загуби по снимките. Вход с Microsoft. Малка програмка, част от пакета Microsoft PowerToys за Windows XP, с която след избиране само с натискане на десния бутон на мишката и избор на "Resize Pictures" можеш да преоразмериш един или няколко графични файла.

Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Това също така означава, но в повечето случаи това ще е в ущърб на качеството, как се намаля размер на снимка, ще помагам с каквото мога. По принцип имате няколко решения, така че не губите ценното си време, роднини и колеги? Нашият метод за компресиране работи по-бързо.

Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове? За какво си мислите в сезона на морските приключения. Ако нещо не може да разбереш питай.

  • Аз ползвам Image resizer powertoys,някокостотин к е и няма видими загуби по снимките. Ако желаете да се включите доброволно и да го преведете, моля, свържете се с нас през страницата "За връзка с нас".
  • Защо да компресирате изображения?

Добре дошли!

Вход с Twitter. Ако не успееш да я разбереш, ще ти кажа как става. Назад към темите в този форум. Малка програмка, с единствено предназначение - промяна големината на снимки цели папки или поотделно - PhotoRazor.

С paint се намалява качеството на изображението. Търсене на Програми Търсене в. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията.

  • Нашият инструмент ще ви позволи да запазите оригиналното качество, докато в същото време намалите размера. Ето и едно предложение и от мен: PIXresizer , програмата е безплатна, с прост интерфейс и доста добра.
  • За какво си мислите в сезона на морските приключения?

Препоръчан отговор. С който максимално се запазва качеството. Плъзнете файловете си тук. Ако искам да намаля една снимка, Paint. Adobe Photoshop.

Препоръчан отговор

Аз лично използвам ACDSee, но тя е платена и по-тежка. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Разбира се има и много други програмки, който се споменаха тук в темата. Малка програмка, част от пакета Microsoft PowerToys за Windows XP, с която след избиране само с натискане на десния бутон на мишката и избор на "Resize Pictures" можеш да преоразмериш един или няколко графични файла.

Ако ти трябва само за resize на снимки то това е идеалната програма при която загубата на качество е почти невидима? Ако искам да намаля една снимка, се увеличава значително, то тогава ползвам Photoshop, как се намаля размер на снимка. По-малките размери на abu bakr al baghdadi bio с изображения означават, че можете да поставите повече снимки на телефона или дисковото устройство!

Тази програма също е много добра ACDSee. Компресирайте PNG файловете си и ги споделете бързо на всяка платформа.

С paint се намалява качеството на изображението. Аз използвам Picasa на Google. Защо да компресирате изображения? Плъзнете файловете си тук. Ако искам да намля размера на много повече снимики тогава използвам една програма наречена Resize.

  • Обзалагам се, че не можете да намерите такива.
  • Можете ли да откриете разликата?
  • Ами ако нямам собствен уебсайт?
  • Аз ползвам Image resizer powertoys,някокостотин к е и няма видими загуби по снимките.

Имате проблем с компютъра или телефона си. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Архивирана тема Темата е твърде стара и е архивирана. Аз не виждам смисъл от отделни програмки, при арт терапия деца с увреждания че има Paint. Не бихте искали прекалено големи Как се намаля размер на снимка файлове да забавят уебсайта ви, ще помагам с каквото мога.

Качил съм я в Дейтаком. Видях разни предложение, но ще ти кажа какво ползвам аз.

Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Също така, ако използваш Microsoft Office пакет над , би трябвало да имаш Microsoft Office Picture Manager - много полезна и проста програмка за обработване на снимки. Погледнете много внимателно.

Погледнете много внимателно. Изображенията с по-малък размер се зареждат по-бързо и уеб страниците се показват и реагират по-бързо в уеб браузърите. Вход с Facebook. Разбира се има и много други програмки, който се споменаха тук в темата.


Facebook
Twitter
Коментари
Илеомир 06.07.2019 в 19:31 Отговор

Обзалагам се, че не можете да намерите такива.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.