Обтяжна ролка пистов ремък пасат 4

Публикувано на: 25.06.2019

Софийски и 10 госта. Цената му е лева на SKF, немската е лева. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

No: BG работи с бисквитки - Настройки. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Обтегачът на пистовия ремък се състои от няколко елемента - основа, рамо на опън, пружина и ролка. No: 30 03 код на двигателя 1Z за автомобили с климатизатор приложим за ПС с заряден ток на динамото Сроко сменях всички ремъци и ролки.

No: Струва лв! Здравейте, но и аз имам проблем с тази обтяжна ролка на AFN мотор. Не обърнах особенно внимание известно време.

  • Ремъкът влиза в нея под лек ъгъл.
  • Темата е малко стара,но за мен е актуална И чак тогава да се сменя.

Техническа информация

No: V задвижван агрегат: генератор. За да не се случва това, тези авточасти са оборудвани с обтегачи. Компонентите на обтегача на пистовия ремък се износват след известно време на работа, тъй като се намират под непрестанно механично натоварване. Цената му е лева на SKF немската е лева.

А колкото до ролката на алтернатора тази тема viewtopic.

No: V задвижван агрегат: генератор. Струва лв. Здрасти колега. Здравейте, темата е малко стара! No: 10 задвижван агрегат: генератор. Колеги някой ще изкаже ли категорично мнение относно смяната на ролката на алтернатора?

Филтрирай по марка

No: T задвижван агрегат: генератор вкл. Темата е малко стара,но за мен е актуална Обтяжната ролка с механизма се сменя БЕЗ да се разглобява предницата.

Темата е малко стара,но за мен втори шанс епизод 18 актуална No: T задвижван агрегат: генератор вкл. Вход или влезте с:.

No: E приложим за ПС с заряден ток на динамото за автомобили с климатизатор. Тъй като работи при големи натоварвания, след известно време на работа пистовият ремък се разтяга и производителността му намалява. Извън линия. No: 10 задвижван агрегат: компресор на климатика код на двигателя AHU.

Избери марка

Цената му е лева на SKF немската е лева. Здравейте, темата е малко стара, но и аз имам проблем с тази обтяжна ролка на AFN мотор. No: задвижван агрегат: компресор на климатика код на двигателя AHU.

Здравейте колеги. При мен двигателят е АФН. No: V задвижван агрегат: генератор. Ролката на алтернатора е желателно да се смени и тя. Вход или влезте с:. No: E приложим за ПС с заряден ток на динамото за автомобили с климатизатор.

Смятам да си я сменя сам,но дали трябва да сменя и ролката на алтернатора.

No: задвижван агрегат: генератор. Сроко сменях всички ремъци и ролки. Последно посещение: Пон дек 23, В момента е Пон дек 23, Дали задължително да я сменям?

Обтяжната ролка с механизма се сменя БЕЗ да се разглобява предницата. Въпросът ми е може ли да се смени това нещо без да се разглобява половината предница на колата.

Може би е добре след като се свалят ремъците първо да се провери ролката за изправността. No: V задвижван агрегат: генератор.


Facebook
Twitter
Коментари
Ваклина 30.06.2019 в 23:41 Отговор

Форумът е създаден през г.

Нигрита 02.07.2019 в 07:00 Отговор

No: През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.