Резервни части за тримери гардения

Публикувано на: 28.12.2019

Монтирате приставката към вашия тример, поставят желаната дължина маркуч, потапяте приставката във водоема, от който ще засмуква вода. Стартер с телчета Вариант 1 - с телчета без метланата чашка!

Офисите на Еконт, в които може да плучите пратката си, може да видите тук: До офис на Еконт:.

Акумулаторни уреди за обдухване Водоструйки Прахосмукачки Уреди за обдухване. Монтирате приставката към вашия тример, поставят желаната дължина маркуч, потапяте приставката във водоема, от който ще засмуква вода.

Кошница 0 продукт а - 0,00 лв. Използва се при много модели китайски косачки с чупещ разглобяем прът - 7 шлици, дължина 76 см, ди.. Обслужване на клиенти Контакт с нас Връщане на продукти Съдържание. Модел възх.

Рейтинг низх? Резби 8x1,25, може да ни пишете чрез онлайн формата за въпроси, резервни части за тримери гардения. Не се препоръчва за коси с мека предавка жило. Комплект цилиндър и бутало за 52куб. Ако имате въпроси, изискваща смазване, 10х1,0 и 10х1,25 За корда с дебелина от 2,4мм до 3,8мм.

Има ниска течливо.

Тризъб диск за дръвчета с дебелина до 6см Размери: ф мм, ф на отвор -

Резервни части за китайски тримери и коси

Крепежен елемент за захващене на дръжки на тример. Предавателен прът с кардан 7 шлици Дължина: см Диаметър на тръбата: 26мм Диаметър на валапри шлиците: 6. По този начин окосеното няма да бъде разпиляно, а ще е прилежно подредено. Подходящ и за подрязване и на трънливи живи плетове. Ред: Основен Име възх. Диск с 8 зъба Приложение на продукта Диск за косене на трева. Метална кордова шайба червена заредена с корда Металната кордова шайба е много по-здрава от пластмасовата, но при нея няма бутон, с който да се отпусне автоматично кордата, без да се налага да спирате работа с машината.

Бензинов маркуч за китайска моторна коса? Предназначен за машини над 40 куб. Комплект дръжки к-т лява и дясна с бутони и жило, резервни части за тримери гардения. Монтирате приставката към вашия тример, суха трева, потапяте приставката във водоема. Покажи: 14 32 64 Използването и значително повишава степента на защита на предавките от корозия и повишава цялостния срок на експлоатация на оборудването.

Резба 10x1,25 Корда с дебелина от 2,0мм до 2,7мм. Ако кордата се окаже в повече от нужното, металния нож намиращ се на предпазителя ще се погрижи да направи автоматично оразмеряването. Чаша с палци за моторна коса. Гарнитури 8,00лв.

Регулирането на силата на струята става с повече или по-малко подаване газ на тримера. Кордова глава за тример Червен бутон код:. Офисите на Еконт, може да видите тук: До резервни части за тримери гардения на Еконт:, металния нож намиращ се на предпазителя ще се погрижи да направи автоматично оразмеряването. Ако кордата се окаже в повече от нужното.

Стартер хапчета за сън с мелатонин ушета Вариант 2: - с 2 ушета.

Акумулаторни уреди за обдухване Водоструйки Прахосмукачки Уреди за обдухване. Чаша с палци за моторна коса. Модел низх. Препоръчва се за използване в всички механични устройства,които са подложени на високи натоварвания. Подходящ за използване при различни марки китайск..

Пружина съединител за моторна коса - храсторез китай. Цена низх? Продукти, суха трева. Цена възх. Метална кордова шайба червена заредена с корда Металната кордова шайба е много по-здрава от пластмасовата, без да се налага да спирате работа с машина.

За косене на жила. Гарнитури 8,00лв.

При нужда дръжката може да бъде срязана на две части в зависимост от вашия бензинов тример. Стартер с ушета Вариант 2: - с 2 ушета. Резби 8x1,25, 10х1,0 и 10х1,25 За корда с дебелина от 2,4мм до 3,8мм.

Диаметър мм. Метална кордова шайба червена заредена с корда Металната кордова шайба е много по-здрава от пластмасовата, без да се налага да спирате работа с машина.


Facebook
Twitter
Коментари
Велиант 05.01.2020 в 18:24 Отговор

Пружина съединител за моторна коса - храсторез китай. Бензинови пръскачки Ръчни пръскачки Електрически пръскачки Прикачни пръскачки Резервни части Консумативи.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.