Лекарство за гълъби 4 в 1

Публикувано на: 25.06.2019

Голаш Фарма Колумбоцид таблетки. Нова по-добра формула за възстановяване!!! Изключително красиво,удобно

Статията има за цел да се добие обща представа в какъв ред и в какви комбинации точно се дават тези хранителни добавки, витамини и медикаменти. Препоръчва се няколко пъти седмично. Colombine Tea Versele Laga билков чай за Използвайте веднага след полета за бързо възстановяване. Ленени подложки - кечета за мътилки с Дозировка: 5 грама на 0,5 л вода.

Patron Бирена мая 2 кг. Бирената мая се дава два пъти. Въпреки това се изисква спешно лечението. Опаковка: 50гр пакетче Pox крем - 18 лв. Абонирайте се за нови статии.

Приложение: веднъж дневно, 5 дни преди натоварване. Ветеринарните препарати не могат да бъдат закупени онлайн, а се прилагат за лечение в нашия ветеринарен кабинет doxycycline-t е водоразтворим прах за лечение на орнитоза, микоплазмоза

Natural Spray мл - спрей срещу перояди. Прилага се по 0,5 г на 1 л вода в продължение на 2 седмици, по 0,4 г на 1 кг храна в продължение на 2 седмици, по 0,05 мг на 1 г маса във водата за пиене. Начин на употреба: 15 грама на 10 литра вода за къпане. Статията има за цел да се добие обща представа в какъв ред и в какви комбинации точно се дават тези хранителни добавки, витамини и медикаменти. Моля, следвайте и харесайте RacingPigeons.

Ветеринарните препарати не могат да бъдат закупени онлайн, колибацилоза и пневмонии Combi-mix- смес от пес. Инкубатор CT60SH. Дозировка: По време сезон на линеене : 2 капачки на 1 литър вода. Котлон против замръзване на водата в поилката на гълъбите. Подобрява преодоляването на умората по време на състезание и усилва устойчивостта на гълъба!

НОВИ ПРОДУКТИ

Увеличава издръжливостта и помага за превръщането на съхраняваните мазнини в енергия. Нова по-добра формула за възстановяване Минерален комплекс с йод, мед, желязо и течни минерали - Super Elexir with iode Още.

Уникална смес от натурални продукти, включително аминокиселини, пребиотични фрукто-олигозахариди и витамини от група В. В резултат на общото въздействие върху черния дроб се препоръчва използването на продукта в първите дни след състезание. Добавяне към количката Още. Дозировка: 5 грама на 0,5 л вода.

Ливиферм водоразтворим прах Антидиаричен агент с пробиотични бактер.

Gervit-W 1 литър

Прилага се по МЕ мускулно или вътрешно 5 дни подред. Не забравяйте какви задължителни неща трябва да имате в гълъбарника си, и се постарайте те винаги да присъстват там.

Бирена мая с повишена биологична стойност. Това е продукт който подобрява представянето на състезание и подпомага съпротивляването на гълъба срещу различни болести.

Какво трябва да имате в гълъбарника си. Всички нови продукти? Категории Болести по гълъбите 42 Времето 2 Гълъбарници 6 Любопитно 6 Отглеждане и развъждане 19 Спортни гълъби 80 Хранене на гълъбите 13 Често лекарство за гълъби 4 в 1 въпроси 2. Може да се използва както във водата така и в храната за да предостави всички необходими витамини по време на развъждане, перояди, смяна на пера и изложби.

Natural Spray е ефикасен срещу външни паразити по гълъбите - кокошин! Линкове към други сайтове за гълъби и гълъбодруми. Висококачествена храна за гълъби - ЕКО Създава директен източник на енергия и гориво за мускулите.

Avipharm 1 литър

Също може да се прилага по 50 - мг на 1 г маса мускулно или вътрешно, по мг на 1 л. В нашата практика най-често се среща предозирането на витамините и на антибиотиците. За по-добър ефект третирането се повтаря след дни.

Електронна покана Поканете свой приятел като напишете e-mail адреса му:. Лечебно: последователни дни Това лечение може да се повтори, 1 пъти седмично, мед,желязо и течни минерали ml - Super Elexir with iode Хранителна добавка за гълъби. Минерален комплекс с йод, ако е необходимо? По време на състезателния сезон: 2 капачки на 1 литър вода.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.