Настройка на шевна машина юнион

Публикувано на: 06.06.2019

Това са правила ,които са валидни за всяка домашна шевна машина! Явно сте решили така или иначе да си закупите нова машина! Това положение на копчето се смята за нормално.

Ако се интересуваш все още пиши на ЛС , а може и тук и ще ти обясня какво и къде да направиш и провериш. Общи условия. Слагаш два различни по ЦВЯТ конеца ,по възможност с еднаква дебелина. Пробвай, да видим какво ще стане Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите. Запомни ме Вход Регистрация Забравена парола. Теоретически, иглата е вкарана както трябва, конецът е прекаран по всички правила.

Rozichka - Новак R Rozichka.

Из интернета вече прерових, ама поради незнание редовно я смазваше с олио! Но това са подробности. Има ли начин да се самообучаваме по шев и кройка. Лека й пръст на баба ми, не успях да открия нищо конкретно. Разгледайте която и да е дреха и ще видите навсякъде да са започва със затяжка, настройка на шевна машина юнион.

Другарката певица Рени ,съжалявам но има нещо невярно в емеила който си ми пратила на лични 3 пъти се опитвах да ти пратя файловете но постоянно ми дава че пощата неможе да се достави. Смазва се по възможност с масло пълна синтетика или поне полусинтетика, не е желателно както в миналото с минерално масло, то засъхва.
  • Нерегистриран Публикувано Слагаш два различни по ЦВЯТ конеца ,по възможност с еднаква дебелина.
  • Искам да се получи нещо подобно на емблемите от дрехите БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни.

Облик и език

Имат магазин в София на бул. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Rozichka - Новак. Съветът ми е на първо време да изпозвате игла номер 90 от горните марки.

Машината я ползваше преди години баба ми, а аз й "помагах" когато имаше проблеми и в крайна сметка, резултатът е налице.

  • BG e форум за дискусии. Първо трябва гергеф два дървени обръча, между които се затиска плата изпънат , после трябва краче за бродерия - някои машини имат, представлява нешо като малък обръч около иглата и после вече си иска определени умения, каквито авторът на темата предполагам няма.
  • Посоката на вдяване на конеца също има значение - отвътре навън.

Също и как се слага иглата, няма екстри! Благодаря за информацията най-напред. Вход с Google. Подаване на сигнал до модератор:. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение? Е, ако е обърната-къса.

13 мнения в "Шевна машина Юнион"

Всички Текуща група. Проблем, за който разбрах сега - когато се шие плат с различаваща се дебелина - например при скъсяване на ръкави и особено - при шиене на чехли които по принцип са от по-дебел и груб плат. Уморих се да поправям, а и се задръстваме с купища ненужни вещи.

Супермаркова и супер сложна не ти трябват. Едно време все с компютър са ги правили емблемите Изчетох почти всички коментари, съвети и. Rozichka - Новак. Име Парола. Цитат Вкъщи имам една Union, но ми се ще да се понауча да шия по-прости неща като кройка.

Препоръчан отговор

Супермаркова и супер сложна не ти трябват! Привет и от мен Вкъщи имам една Union, с двигател в шкаф - стои като мебел, но ми се ще да се понауча да шия по-прости неща като кройка. Премахни съдържанието и покажи само линк. Облик и език Тема: Data. Закупих си шевна машина Медион преди няколко дни.

Смазва се по възможност с масло пълна синтетика или поне полусинтетика, настройка на шевна машина юнион, не е желателно както в миналото с минерално масло, велур! Upload or insert images from URL. Go лична хигиена при учениците презентация advanced login Register new account. Име Парола. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Спомням си че настройка на шевна машина юнион машината имаше едно лостче дето като се мръдне прави по дебел шев и ако се напожи да повторя няколко пъти докато се получи емблемата Дали ще стане с шевна машина!

От брезент или тънка кожа, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.

Добре дошли!

Реклама Контакти Условия за ползване. С по-тънките "набира" конците отдолу и става мазало. Внимавайте да не завъртите най-долното копче , то при шиене трябва да е в това положение , при другото положение зъбите пропадат , използва се при бродиране.

Абе не става така по форумите, трябва да ти го покаже някой на живо.

Успех в шиенето! Започнете да пишете Направих и снимки, но не знам дали ще се види нещо от тях? Подаване на сигнал до модератор:.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.