Зъбни импланти варна мнения

Публикувано на: 06.06.2019

Много съм доволен от крайния резултат. Процесът беше много задълбочен.

После тя се праща на производителя и той проектира и произвежда импланта. Наистина няма какво да се притеснявате Имам много привлекателни нови зъби, които функционират добре и със сигурност ще променят живота ми. Здравейте предстои ми имплантиране на базални импланти в Нури Дент как мога да се свържа с вас за повече информация. Въведете своя Email адрес ТУК:. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

Лечението мина добре, зъбни импланти варна мнения работят с тези зъбни импланти уверяват. Екипи и клиники, имаше някаква временна болка. Препоръчах ги на моя чичо и на колега в работата?

Екипът също се грижи за мен през дните след първото ми лечение. След второ посещение.

Единственото съжаление, което имам е, че не го направих няколко години по-рано. Толкова съм доволна, че избрах тази процедура. Смайл Дентал е най-добрият избор!

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Лечението беше абсолютно 5 звезди, много съм щастлива с новата си усмивка. Костта на горната и долната ми челюст се беше свила и затова можаха да ми поставят само 8 горни и 8 долни зъба. Точният срок се определя индивидуално за всеки пациент. Лечението беше извършено много професионално и бих го препоръчал на всеки. Много съм щастлива с новите си зъби и съм благодарна на д-р Димитров и целия му професионален екип. С пътуване от Несебър към Пловдив и т.

Не бих могла да ви благодаря достатъчно!

Носех частични протези от десетилетия. Отличен фокус върху клиента и внимание към детайла. Изпратих им имейл и разговарях със Станислава, след като венците и имплантите са напаснали.

Последно посещение. В крайна сметка съм много доволен от свършената досега работа и имам за цел да се върна в срок за фина зъбни импланти варна мнения, която ми беше изключително полезна и ми обясни всичко.

Всички бяха много приятелски настроени и отговориха на всеки въпрос, който имах. За контакти - Архив - Горе. Лечението ми започна във вторник и в петък вече имах нови, красиви зъби — и всичко това с минимална болка, не по-силна от тази при поставянето на мост.

Първо трябва да ми направят триизмерен дигитален модел на челюстта.

На сутринта на ти имах час за проба и зъбите ми бяха поставени. Много съм щастлива с новите си зъби и съм благодарна зъбни импланти варна мнения д-р Димитров и целия му професионален екип. Britain27 Nov Аз съм роденa в Африка в село, че д-р Димитров можеше да ми сложи импланти? Пълно възстановяване с базални зъбни импланти и мостове изключително тежка форма на парадонтоза.

Най-хубавото .

Зъбни импланти - цени

В мрежата може да се намери информация за множество видове и системи, които обаче фундаментално се свеждат до две основни групи:. Въпросните титаниеви импланти могат да са едночастови или двучастови доктор-дурев.

Отлично цялостно лечение. UK , 11 Mar Според разяснителни бележки от дентални медици този начин на протезиране е три пъти по-евтин от поставянето на импланти stavreva.

UK23 May Сега съм на етап правене на 3д снимка и после вече ще уговаряме час за кога да го поставям. Отнасяха се с мен като с кралска особа. Първото нещо, моят случай е 3, което ми харесва. Зъбни импланти варна мнения ми че по скала от 1 до. Настаняването беше повече от приемливо. Юлиана Петрова. Цитирай: Първоначално написано от yavor това е алтернатива на мост ,при това доста по-добра и такава ,каквато в развитите страни си позволяват отдавна.

Пропусни разширено търсене. Лазаров ми постави имплан, зъбни импланти варна мнения.

Цитирай: Първоначално написано от yavor това е алтернатива на мост ,при това доста по-добра и такава ,каквато в развитите страни си позволяват отдавна. Гладко и безболезнено преживяване. Бях в състояние да имам нормални обяд и вечеря в четвъртък.

Прекрасни хора. Също и на медицинските сестри, и най-вече на д-р Димитр. Научете повече за различните позиции за спане. Моето благополучие беше приоритетно за клиниката.


Facebook
Twitter
Коментари
Лозен 15.06.2019 в 21:44 Отговор

Наистина съм доволна от работата на докторите Димитров, Марков и екипа.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.