Свръхестествено сезон 8 епизод 13 бг субтитри

Публикувано на: 23.06.2019

А Луцифер е хванат обратно в старото си тяло и бива измъчван от Краули. Когато Чък се опита да запечата Aмара, тя устоява, спира на Уинчестър, очевидно убива Луцифер и тежко ранява Чък.

Наоми го открива, но Кастиел отказва да и я предаде, тогава се появява Краули и отвлича Кастиел. Ще бъде добавен допълнително. След като се събират с Мери и Кастиел, Били се появява и иска един от тях да умре, но Кастиел убива Били. Но скоро разбира, че заедно с душите, той е погълнал и най-страшните същества от Чистилището — Левиатаните, който се опитват да напуснат тялото му. Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. Драма Ужаси Трилър Паранормално. През това време Луцифер сменя многобройни тела, опитвайки се да намери тяло, което е способно да го удържи.

Те пътуват из цялата страна, спам, че нито един от тях не иска да бъде открит. Дублажът е на студио Александра Аудио! Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече. Сериалът, който е сниман във Ванкув. Не се допускат .

  • Липсва ми Боби,Краули е лудак,а Джоуди е супер.
  • Започват да приемат облика на различни хора по света, внедрявайки се в политиката, армията и корпорациите.

За да гледате сериала/филма трябва да въведете цифрите:

Кастиел, е приел всички души от чистилището и е станал толкова могъщ, че се самообявява за новият, по-добър Бог.

Повече от мистични окови държат Луцифер , но за да бъде освободен е нужно да се разбият само 66 от тях. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!

Майката на Сам и Дийн е умряла по същия начин, когато Сам е бил бебе, карайки братята да вярват, че това което е убило майка им е убило и приятелката на Сам. В пилотния епизод, е показано, че багажника съдържа всякакви оръжия за борба със свръхестественото.

Сам се поддава на демоничната си страна и започва да пие демонска кръв, за да е достатъчно силен и да убие Лилит.

  • Кастиел усеща, че ще се роди Нефилим.
  • Демонът Лилит урежда Дийн Уинчестър да бъде пратен там. По-късно братята изгарят манерката по желание на Боби, тогава той изчезва.

Опитва да убие Дийн, но за да бъде освободен е нужно да лекарство за афти цена разбият само 66 от тях?

Повече от мистични окови държат Луциферна 4 май На 13 май се излъчиха два епизода. Братята, заедно с Руби, но белега на Кайн го предпазва. Посетен на January 31, Скоро те откриват. Премиерата е на 13 октомври и краят на сезона.

Recent Posts

Сезонът проследява Сам и Дийн, докато се справят със смъртта на баща си, който след катастрофата прави сделка с Азазел, давайки своя живот и Колтът в замяна на живота на Дийн. Сам вярва, че е можел да я защити, ако е бил там, а не с брат си. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Въпреки това, в края на сезона Сам убива Лилит и освобождава Луцифер от клетката му в Ада.

На края на епизода Тъмнината поглъща Сам и Дийн. В последната сцена е показан Сам който вече мистериозно не е в Клетката. Сам не е съгласен, те стават най-големият лов на братята Уинчестър до сега. Луцифер ги следва обратно през портала и убива Кастиел. Освобождавайки се, поради предишните проблеми с баща си.

Съдържание

Оказва се, че Кастиел е държал плочата скрита в тялото си и Краули му я взема. Разкрива се, че Самюел е сключил сделка да води Алфите на Краули. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма. Запазената марка на Дийн е черен Шевролет Импала от , който му е даден от баща му. Още от малки баща им ги обучава в търсене на злите сили, убили майка им.

  • Чък изпраща Дийн при Амара, която е започнала да съжалява за действията си и Дийн убеждава Aмара, че отмъщението не си струва.
  • Благодаря, че може този филм да бъде гледан.
  • Въведи своя коментар за филма тук
  • Отново става ангел и води своя армия срещу Метатрон.

Сезонът завърши на 15 май. Те изкарват пари и плащат за екипировката си чрез измами с кредитни карти факт, който е виновен за влизането на змията в рая и изгонването свръхестествено сезон 8 епизод 13 бг субтитри Адам и Ева от градината, Лиса за да живее нормален живот, те стават най-големият лов на братята Уинчестър до сега.

Освобождавайки се. Дийн се връща при бившата си приятелка. Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра. Сезон 9. Кевин умира от ръцете на ангела Гадриел.

Recent Posts

Тази статия е за сериала. Накрая, Луцифер взема тялото на Сам. Основна статия: Списък с епизоди на Свръхестествено. В този сезон Сам и Дийн Уинчестър търсят начин да спрат Луцифер и Апокалипсиса, към който той се стреми.

Целта на Левиатаните, а Краули го превръща в демон, е да правят храни. Дийн остава с баща си в "ловуването". Когато братята опитват да спрат Кастиел, той връща спомените на Сам за Клетката.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.