Сенник за плаж декатлон

Публикувано на: 21.06.2019

Колчета от галванизирана стомана 5 мм в диаметър - много добра устойчивост на изкривяване. Чадърът за плаж, който се превръща в заслон, осигурява ефикасна защита от слънце и вятър.

Продуктът не е наличен в този магазин в наличност. Виж сходни продукти. Тъканта Fresh намалява усещането за горещина под тентата. Съжаляваме, възникна грешка. Лесно използване Различни възможности за защита в зависимост от нуждите: форма на голям чадър за защита от дъжд или от слънце, форма на палатка, форма на заслон за защита от вятър или за нощувка

По продукти? С 2-те рей. Съветваме ви да използвате слънцезащита. Да не се избелва. Работа при нас:. За повече информация.

  • Покажи повече Покажи по-малко. Продуктите са с високо качество.
  • Заслонът не е направен с иновативна материя Fresh.

ПРЕДИМСТВА

Да не се избелва. Непромокаема тъкан от полиестер с полиуретанова промазка, водоустойчивостта на централния шев е осъществена с термозалепена лента.

Размери Диаметър: см. Рейките с диаметър 16 мм са от галванизирана стомана. Работа при нас:. Лесно пренасяне Размери в калъфа 39 x 11 см.

  • Онлайн поръчка. Добави в любими Продуктът вече е добавен.
  • Рейките с диаметър 16 мм са от галванизирана стомана. Ограничения за употреба: UV лъчите могат да проникнат отстрани отразени от земята.

Няколко начина на използване Чадър, който се превръща в заслон за плаж чрез добавяне сенник за плаж декатлон странични стени. Работа при нас:. Да не се подлага на химическо чистене. Сравнението качество и цена е страхотно то есть за ниската цена имаме високо качество?

Инструкции за пране.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Провери наличност. Продуктите са с високо качество. Виж сходни продукти.

Преди 0 лв. Сенник за плаж декатлон от нас Нашите спортни съвети Събитията на Decathlon Изтегляне на продукти. По продукти. Да не се глади. Съвети за съхранение Съхранение - след използване или почистване палатката се прибира едва след като изсъхне напълно, за да не се появи неприятен мирис или плесен!

Състав Двоен покрив. Ще Ви предупредим, когато този продукт бъде наличен. Уважаеми клиенти, предвид увеличения обем поръчки преди празниците, имаме забавяне в доставките около 2 работни дни.

Непромокаема тъкан от полиестер с полиуретанова промазка, водоустойчивостта на централния шев е осъществена с boeing 737-800 ryanair inside лента. Тъканта се боядисва по метод, при който се използва и замърсява по-малко вода. Да не се глади. За повече информация. Decathlon logo. Да не се пере? Ръчно пране. Контакти и въпроси.

Самоносеща конструкция: може да се мести лесно. Лесно използване Различни възможности за защита в зависимост от нуждите: форма на голям чадър за защита от дъжд или от слънце, форма на палатка, форма на заслон за защита от вятър или за нощувка Съжаляваме, възникна грешка.

Decathlon logo. Дизайнерските ни екипи разработват продуктите по технология, можете да реализирате всяка от тези конфигурации.

Онлайн поръчка. С 2-те рейки, гарантираща устойчивост и дълъг живот.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.