Запознанство с жени с цел брак

Публикувано на: 20.06.2019

Търново гр. Търся жена до годишна възраст, за сериозна връзка, без значение от какъв етнос е тя от цяла България. Жена Мъж.

Сайт за обяви alo. Богат бизнесмен, работещ във сферата на международен транспорт - сериозен, отговорен и симпатичен, търси красива жена за сериозна връзка, съжителство, брак. Мъж на : 54 год. Обадете се за подробнос.. Желая запознанство с красива жена до 37 г.

Ловеч Ловеч гр. Руси Георгиев преди 22 дни. Търся си жена със ясни цел. Търново гр. Аспарухово, добъ.

Предлагам месечна издръжка лв. Пазарджик 1. Желая да открия самотна, неомъжвана, без деца и ангажименти, много добре устроена и осигурена жилищно и финансово, с висок жизнен стандарт госпожица, която да ми помогне и промени напълно досегашния ми начин на живот.
  • Добави снимка.
  • Постарайте се по-весело да гледате на живота, дори моментната

Кои сме ние в няколко минути?

Непушач, не употребявам алкохол! Пловдив, Желателно е дамите, които ми пишат, да са с приятна външност. Заплащам до 10 лева. Станислава Тотева - Потребител, Бургас.

Желая сериозно запознанство със скромна и добродушна жена с цел приятелство, до 70 г, които ми пишат. Желателно е господинът да е със сериозни намерения, брак. При взаимна симпатия е възможно и подпомагане. Кърджали Кърджали гр. Вашите лични данни са важни за нас и няма да ги споделим с никой. Желателно е дами.

Забравена парола

Нека бъдем коректни. Изисквания към партньора. Каталог жени студентки и висшистки:. Разведен мъж на 54г търси жена на подходяща възраст, за сериозна връзка, брак.

Шумен Шумен гр. Желая запознанство с красива жена до 37 г. Чувствителен зрял мъж с чувство за хумор 45г. Да се обаждат жени, които си търсят другар в живота. Съжителство с мен. Обадете се за подробнос.

Запознанства с Жени

Mога да се опиша като серйозен, грижовен, мил, нежен, спокоен и с чувство за хумор. Радилово, обл. Търся отговорен мъж за връзка. Аз съм египетски гражданин, живеещ и работещ в ОАЕ, с хубава работа и фина.. Вдовица, младолика, без ангажименти, собствено жилище, от Варна, не пуши, зодия близнаци.

Моля изпратет. Горно Изворово. Живея сам в. Русе Русе гр. Кюстендил Кюстендил гр. Мъж на : 31 год. Да живее при мен.

При взаимна симпатия е възможно и подпомагане. Може да е разведена, с дете при нея. Плевен 1.

Нямам средства за пътуване. Русе, обл. Toggle navigation.


Facebook
Twitter
Коментари
Бурян 23.06.2019 в 16:05 Отговор

Имайки неангажираща връзка с правилния човек можете да с.. Публикувай обява Моят профил Вход в alo.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.