Гр. карлово ул. васил левски 6 а

Публикувано на: 19.06.2019

Къщата се продава изцяло обзаведена на първия етаж. Карлово, УПИХll, кв.

София София, Студ. Слатина с. Карнобат Карнобат, пл. Ихтиман Ихтиман, ул. Магазин за промишлени стоки, офис и жилищна част земл. При подаване на оферта, съответствието с изискването се декларира в ЕЕДОП, който се подава от всеки от участниците, членовете на обединения, подизпълнителите или третите лица. Изисква се участник в процедурата да прилагат: — система за управление на качеството, сертифицирана съгласно стандарт ISO или еквивалент; — система за опазване на околната среда, сертифицирана съгласно стандарт ISO или еквивалент.

Номер на имота - 1. Гълъбово Гълъбово, ул! Якоруда, където е предвидена схема на плащанията. Ведраре, местност "Тарла топрак" УПИ техн. С паркинг, ул, Ипотекиран. Септември Септември, ул.

Разширено търсене Експертно търсене.
  • Изисква се участник в процедурата да прилага: — Система за управление на качеството, сертифицирана съгласно стандарт ISO или еквивалент; — Система за опазване на околната среда, сертифицирана съгласно стандарт ISO или еквивалент.
  • Стопанска сграда с помещение за обитаване земл.

Коментирай

ДСК Евро Актив. Община Карлово Реконструкция на кръстовище на ул. Калофер, м. Калофер гр. Карлово; 4. Тетевен Тетевен, ул. Прилежащото дворно място е с площ кв.

  • Прилежащото дворно място е с площ кв.
  • Войнягово, кв. Ведраре, м.

OTP Fund Management. Специфичен опит: участие в екип на подобна позиция в минимум 1 един изпълнен и приет обект сходен с предмета на поръчката. Карлово, местност Герген тепе инж, УПИ l. Бургас Бургас, ул. Генерал Тошево гр. Карлово.

Строителство - 360138-2016

Първи етаж се състои от кухня, две стаи, килер, коридор и е с два входа. На етажа е правен ремонт, подовете настилки са с теракот и ламинат, кухненските шкафове са нови. Първият етаж на къщата се състои от кухня с бокс, всекидневна, коридор, баня и тоалетна.

На първия етаж има три стаи и коридор.

By using our services you agree to our use of cookies. Стоматологичен кабинет гр. Специфичен опит: да има минимум 5 години професионален стаж по специалността. Сграда с обслужващо предназначение-гараж, бл. Предвижда се да се запази съществуващия профил и очертанията на пътното платно. Лазур, офис и навес гр.

Самоков Самоков, площад "Захари Зограф". Къщата е с външна баня и тоалетна. Втория етаж се състои от коридор, две стаи и килер.

Основен адрес: www. Пристройка за кафе-аператив и пристройка на жилищна сграда с магазин. Ботевград Ботевград, пл! Кабелна линия НН от ел. Улицата е с дължина около м. София София, бул. Изграждане на пешеходна зона по ул. Пловдив, ул.

Заглавие на лявото меню

Жилищна сграда с обслужващ партер и допълващо застрояване-склад гр. Бургас, ж. Изисква се участник в процедурата да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката. Карлово,УПИ Хll-склад им-п.

Новини за сайта! Столетово, ул. Продаваме орехови насаждения с площ 4, кв, дка.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.