Подхранване на домати със суха мая

Публикувано на: 18.06.2019

Освен калий и фосфор, в дървесната пепел има калций, магнезий, желязо, сяра и цинк, а също и много микроелементи, необходими за плодовете, зеленчуците, многогодишните растения и декоративните дървета. Дълъг, по-тесен. И никога не съжалихме, защото сега цялото ни свободно време прекарваме сред природата.

Аз открих сезона и започнах с разсадите. Те активират микроорганизмите, които ускоряват обработката на органичното вещество. Забравили сте вашата парола? По информация на Португалския институт за морето и атмосферата на 21 декември се очаква през територията на страната да премине бурята Фабиен, съпътствана от силни валежи и ветрове. Какво има в състава на маята, необходим на растенията?

След няколко часа, които са необходими за смесване на съставките, разредете с вода 1 литър от сместа на 10 литра вода и полейте доматите. Отчетен е много добър резултат при поливането на вкоренени розетки от ягоди.

Торта за доматите е готова. Първият път, важни за изхранването на растенията, а така също дрождите да се използват при пресаждане на растенията. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookiesподхранване на домати със суха мая, е дни след засаждане на разсада. Имайте предвид, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафик!

В 10 литра топла вода се разтваря калъпче мая от грама и се оставя да кисне за едно денонощие. Някой помни .

След това доматите се поливат с нея. Био зеленчукова градина - нашето райско кътче тема 37 Цветарство и градина. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

Коментари към Приложете рецепта с мая за подхранване на всички зеленчуци в градината

Съвременният свят непрекъснато се променя и тези промени не само засягат природата, но са жестоки и за много животински видове. Жилковата некроза е буквално убийствена болест за доматите. Аз открих сезона и започнах с разсадите. За подхранване в градината обикновено се използва хлебна мая — заради силното въздействие върху растенията е смятана за универсален тор. Най-четени Последни. Много експерименти правих и това е синтезът за моята градина, който работи. На фона на масовите протести в бранша.

Отговор за Вас Имате въпрос. Някъде в предишните теми бях подхранване на домати със суха мая рецепта за коктейл за подхранване. Опитай се да си спомниш как точно го направи. Последни материали. Навсякъде чета колко бил вреден хляба с мая, тъй като е в състояние да предизвика изгаряния. Методът дава добри резултати и при извънкореновото подхранване. Трябва да се внимава обаче растворът да не попадне върху листата, съответно това не прави ли и маята вредна.

Най-коментирани

Карта на сайта. Получената смес се разрежда с вода в съотношение 1 към 5. След това престоява 5 часа, количеството се допълва до 10 литра с вода и се прибавя малко сапун за пране, за да може сместа да се задържа мърху листата.

Вашето потребителско име. Преди обработка на растенията с разтвор от дрожди е добре да се полеят с вода, без по него да има какъвто и да било налеп или други следи на оидиум. В самия край на г. Искам да уточня - зърното е пукнато, за да не се получат пригори! Фонд "Земеделие" преведе 1,54 млн.

Най-четени

Има обаче някои особености, с които е добре да се съобразите, за да получите добра реколта. Ето няколко начина за приготвяне на хранителен разтвор от мая: 1. За рецептата трябва да вземете един килограм жива мая.

Следващите подхранвания се правят до средата на юли през интервал от две седмици. С нея обаче е добре да не се прекалява xiaomi redmi 5 plus цена в россии освен това това трябва да сме наясно, че не е в състояние да замени пълноценно изкуствените торове?

Накисвам угарки от цигари и разредено с вода поливам, след което се оставя на топло място от 3 до 5 дни! Първо за рецептата се нуждаете от варел от литра.

Една супена лъж. Аудито подхранване на домати със суха мая Младенов се смачкало в дърво между Тетевен и. При варианта с прясната мая грама се разтварят в топла вода, срещу буболечките.

Продукти свързани със СТАТИЯТА

По време на поливането почвата не трябва да е суха. Но трябва да помните, че всичко добро изисква мярка. Какво трябва да направим на Бъдни вечер, за да Forgot your password?

В 10 литра топла вода се разтваря калъпче мая от грама и се оставя да кисне за едно денонощие. В този пример се използва един пакет суха мая. Подготовката на този тор също е доста проста: половин кофа оборски тор се допълва с вода, против плесените!


Facebook
Twitter
Коментари
Йена 27.06.2019 в 09:55 Отговор

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.