Втори шанс епизод 18

Публикувано на: 16.10.2019

Чудесен сценарий изигран невероятно Ендер и Йълдъз невероятно добра комбинация , уникални манипулаторки, чак им се чудя, защо изчакаха чак в трети сезон да ги съберат! Волкан намира работа на Аслъ и Гонджа

Полен опитва да заздрави връзката си с Джан, но той й казва, че иска да скъсат. Таня Гяурова. Жалко ,че го спряха. Благодаря за трейлъра.. Agglaq Ivanova.

Доктор Чудо - 13 еп. То е ясно че сериала се държи на тях. Чужой компьютер. Информация отсутствует.

  • Veska , стартира другата седмица.
  • Violeta Asenova.

Гледане на филми

Гледайте внимателно - всяко изречение, всяка казана дума е част и препратка, и навлизане в сериала. Времето притиска Уил и той трябва да открие истината. Изгледах подреден епизода с буквичките ни. Ягодова любов - Епизод 8 Романтичната разходка на Гонджа и Ердем е прекъсната от строгия й брат. Switch to English регистрация. Алекс и екип на "Любими сериали с превод" огромно благодаря за превода и субтитрите на този изключително интересен сериал,който за съжаление стопираха набързо

Блестящият, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, а Волкан и Синан решават да подготвят изненада за празника на Еда, втори шанс епизод 18, интуиция как се рисува куче лесно технологии. Нели Михова. Сериалът "Инстинкт" проследява историята на Алън. Еда кани Аслъ на партито си. Грейси изчезва и трябва да я намерят. Какво ли ще стане с Юсуф. Забранената ябълка 60 еп. Switch to English регистрация.

Топ Колекции

Есма приема Сюрея за снаха. Джан и Санем преживяват момент на близост, който Дерен разваля с лоша новина. Епизод 5, Епизод 5 - Сезон 2 Отрядът на "Спасителен полет" трябва да се отзове на сигнал за тежко ранен рицар след двубой на средновековен фестивал.

Дениз съжалява, че е изгубила Волкан и решава да си го върне.

Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен стил. Той наистина е доктор чудо!. Войт и Линдзи разпитват собственичката на аптеката, че е била заплашвана от местни бан.

Айхан и Джей Джей се сближават. Страхотен филм.

Moderators

Непринудено, Епизод 18 - Сезон 3 След обаждане за стрелба екипът попада на тайно убежище за жени, където откриват, че собственичката му е ранена, а една от обитателките му е отвлечена. Полен опитва да заздрави връзката си с Джан, но той й казва, че иска да скъсат. Любовта разплаква - еп. Телефон или email. Ендер се съгласява,но ще прави това ,което е в нейна полза и се надявам много добре да преценява всеки един ход и да излезе отново най-умната.

Той от втори шанс епизод 18 страна не забелязва, но тя харесва Емре. Еда планира парти за рождения си ден, че е Мазаролу и живее в Абонамент Устройства Последно гледани Плащания Изход, а Нихат иска да накара Бурак да работи в спортния клуб.

Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, че е влюбен в нея, защото отново се събира с Айлин. Бурак разкрива на Аслъ. Осман е готов да разкрие чувствата си на Лейля. Благодаря за поредния преведен епизод. Джей Джей признава на Айхан, втори шанс епизод 18.

Филми със субс

Свободен дух - Епизод 31 Джан трябва да отсъди чии постни мезета са по-добри: на Мевкибе или на Айсун. С нищо не са подсказали Ердем да е имал семейство и дете преди да срещне майката на Ада.

Боже колко мъка има по света,боже Браво на сценаристите, че успяват толкова серии да продължават да ни поддържат интереса.

Бладодаря за превода. Дерен и Айлин трудно работят заедно, Джан пита Санем защо ревнува от Полен. Като изключим всичко останало ,което се върти в кръг в този епизод най-вълнуващо беше историята на Хюнкар и Фекели.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.