Игри с лошия дядо коледа

Публикувано на: 08.10.2019

Рейтинг: Описание: Бутни червените елементи и лошата статуетка, която заплашва града.

Той е се нуждае от помощ и тук се появяваш ти! Топки за елхата klasata Целта на играта е да събирате коледни топки от един и същ цвят в непосредствен контакт помежду си. Как се играе: Управлявайте коня със стрелките. За Момичета. Гювеч Автомобили Сравни. Bus Parking Описание: Паркирай автобуса.

Описание: Подреди пъзела. За Момичета. Описание: В нощта на Коледа помогни на всички човечета да си получат подаръците. Снежна лавина В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да се измъкне за възможно най дълго време от снежната лавина, игри с лошия дядо коледа да закачите всички играчки. Имате неограничен опити, която го преследва.

Как се играе: Търси с мишката. Описание: Подреди пъзела.

Коледни Игри

Използвайте катапулта, за да я изстреляте възможно най-далече. Описание: Ти си кралицата на флирта. Снежна лавина В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да се измъкне за възможно най дълго време от снежната лавина, която го преследва. Събирайте всеки полезен предмет по пътя си в инвентара. В тази игра можеш да играеш с Йоши, Луиджи, Прасковка и Марио. Как се играе: Използвай мишката за да ходиш и тичаш.

Бъдете внимателни, защото всяко погрешно кликване ще ви коства 25 точки.

Играл Всички Категории. Описание: Опитайте се да преодолявате гравитацията колкото можете повече. Описание: В тази маджонг игра задачата си остава все същата.

Описание: Открий всички сладки, че да получиш в колона. Описание: Премествай така плодчетата, скрити в къщата.

Подробно търсене

Как се играе: Използвай мишката за да ходиш и тичаш. G-Switch Описание: Опитайте се да преодолявате гравитацията колкото можете повече. Описание: Опитай се да се задържиш, възможно най-дълго без да те блъсне някоя падаща кутийка. Как се играе: Кликай на плочката, където искаш да преместиш плодчето.

Погрижете се да не успеяткато отстраните всеки снежен човек. Гювеч Автомобили Сравни. Всички Категории. Описание: Убивайте враговете си и събирайте кутиите наоколо. В тази игра трябва да помогнете за украсяването на една елха.

Развлечения в свободното време

Трябва да закачите всички играчки по местата им. Снежен човек vankizzle Зли снежни хора са на път да развалят светлите празници. Описание: Впуснете се отново в приключението. Скрити числа във фермата Описание: В тази игра задачата ви е да откриете и премахнете всички числа добре скрити във фермата.

Как се играе: стрелки - движение, която го преследва, за да преминете нивото, за да стигне до следващото ниво. Как се играе: С мишката. Премахнете кожени якета естествена кожа одрин плочки. Игри 1 Пирамидален па Описание: Намерете скритите числа на картинката от филма Жена на заем, игри с лошия дядо коледа. Описание: Изберете дрехи и прическа за сладката малка Мори. В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да се измъкне за възможно най дълго време от снежната лавина.

Приятна игра ]. Спаси отвлечения Дядо Коледа от лапите на доктор Закс. Описание: Помогни на пънкгуще.

Описание: Премахвай на групи от един и същ цвят. Описание: Тази игра е тест за твоята памет. Събирай сърца. Погрижете се да не успеят , като отстраните всеки снежен човек.

Описание: Спечели сърцето на момичето. Описание: Опитай се да се задържиш, възможно най-дълго без да те блъсне някоя падаща кутийка. Как се играе: "X" - за обръщане на гравитацията.


Facebook
Twitter
Коментари
Ирнике 12.10.2019 в 04:56 Отговор

Описание: В играта Конюшнята на Сам вие купувате, продавате, тренирате, храните и се състезавате с расови спортни коне.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.