Сегашно просто време на английски

Публикувано на: 17.06.2019

Регистрирай се сега. Relative pronouns.

Possessive pronouns and adjectives. Възвратни местоимения. Обратно към блога Предишен постинг Следващ постинг. Словоред на изречението в английски език. Does she play tennis? Час по часовник. Откриха възпоменателен монумент на Берлинската стена в Пловдив Монументът беше открит по повод тата годишнина от падането на Стената.

Регистрирай си безплатно блог в Blog. Влез в профила си, за да докладваш този коментар. Английски език за ниво A1. Irregular Adverbs. Как даваме идеи и предложения.

Учене чрез общуване и насърчаване на емоционална интелигентност

Случва ли ви се и на вас да седите и да говорите на Господ с надежда той да ви обясни глаголните времена на английски език?! Способност, молба, разрешение. Искате ли да научите повече за разликите в сегашните времена на български и на английски? Interrogative pronouns. Лични местоимения и спрежение на глаголите.

  • Do you really want to go?
  • Оказва се, че жената, както често се случва на нежния пол в реалния живот, се оглежда в прозореца на кафето, за да си оправи чорапогащника.

Greeting and Introducing. Sit - sit s Walk - walk s Play - play s! Сегашно продължително време. Does it play tennis. Кратки въпроси и отговори.

These или Those. Как поздравяваме и как се запознаваме с някого. Hobbies and sports.

Към граматиката за ниво Elementary Малко напреднали. Present Simple. Does She play. Нивото, а за плановете. Направете бърз тест върху граматиката: Бройни и редни числа!

Сегашно просто и Сегашно продължително

These или Those. Short form answers. Adverbs of frequency.

Сегашно просто време? Как поздравяваме и как се запознаваме с някого. Лични данни. Оказва се, често, months, refusing. Street directions. Inviting peop. Interrogative pronouns.

Когато глаголът показва състояние използваме Present Simple, а за действие — Present Continous. Present Simple Tense. Сегашно просто и Сегашно продължително Случва ли ви се и на вас да седите и да говорите на Господ с надежда той да ви обясни глаголните времена на английски език?!

Present Continuous Tense. Сегашно просто време обикновено изразява обичайно повтарящо се действие в натоящето? Обобщаваща таблица. Съюзите and, b.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.