Дкц свети георги пловдив съдов хирург

Публикувано на: 17.06.2019

Член на Българската асоциация на хирурзи, гастроентеролози и онколози. Старша медицинска сестра Марийка Иванова Памукова — Отделение по Интензивно лечение Специалност — анестезия и интензивни грижи.

Д-р Виолета Митковa Желева Специализант по нефрология.

Придобити клинични специалности: Гастроентерология 5. Детско отделение към Първостепенна държавна болница. Поема се цялата ортопедо-травматологична помощ за гр. Основната дейност в областта на Гръдната хирургия са: доброкачествени и злокачествени заболявания на белия дроб и лечение на плевралните изливи и емпиеми.

Ако имате подобен проблем, въобще не отлагайте! Д-р Елена Ходжева ehodzheva pulmonology-plovdiv. Описания на заболявания и начините за тяхното лечение в отделението: - Заболявания на щитовидната жлеза; - Заболявания на млечната жлеза; - Заболявания на гръдна стена; - Заболявания на коремната стена; - Хернии на предна коремна стена; - Ингвинални хернии; - Заболявания на жлъчния мехур; - Остър апендицит.

Общи условия. След второ раждане секцио получих тромбофлебит беше ужасно - незараснала рана, д-р. Клиниката е база за специализация по вътрешни болести и кардиология! Диафрагмални хернии.

Републикански консултант по гръдна хирургия — г.

Област Пловдив

Лъчелечението изисква специална подготовка на пациента. Член на: Българското педиатрично дружество; Члена Българското дружество по ревматология. Медицински специалисти: По един семестър по 30 часа лекции и 10 упражнения се обучават медицински сестри и акушерки към Факултет по обществено здраве на МУ-Пловдив. Член на: Европейското дружество по детска неврология;; Българско педиатрично асоциация; Дружество по детска неврология и психология на развитието.

Всички с изключение на 1 лекар са придобили втора специалност кардиология. Специалности: Доктор по медицина. Старша медицинска сестра Иванка Арнаудова 2. Сертификат за ВСД ехография на щитовидна жлеза г. Член на: Българска педиатрична асоциация, Асоциация по детска пулмология; Редакционна колегия на сп.

Разполага с автоматизирана кислородна и вакуум-инсталация.

Работи по следните клинични пътеки

Придобити клинични специалности: г. Състои се от два сектора: предоперативен приемен и оперативен. Налице са 4 болнични стаи, които са изцяло реновирани и имат локална климатизация.

Оттогава началник клиника са били Проф.

Прилагат се всички съвременни методи на пластична хирургия след отстраняване на тумори на клепачи и орбита. При възможност прилага най-съвременните импланти и техники за операции, осигуряващи най-добрия резултат от прилаганото лечение.

Придобита клинична специалност: Ендокринология и болести на обмяната г. Неин пръв ръководител е проф! Клиниката разполага с леглова база от 32 легла, вкл.

Още Лечебни заведения в област Пловдив

М" - г. Лекарският състав включва специалисти по вътрешни болести, пневмология, фтизиатрия и бронхология. Клиниката разполага с необходимата за осъществяване на високоспециализирана диагностична и лечебна дейност апаратура.

  • Чрез АЛА, Отделението по пластична и краниофациална хирургия осъществява различни международни контакти, партнира в проекти отнасящи се както до лечението така и до психологическия аспект на отглеждането на деца с лицеви аномалии.
  • Разполага с 26 легла, снабдени с кислородни системи.
  • Петър Дееничин.
  • Клинични изпитвания на лекарства и медицинска апаратура съгласно действащото в страната законодателство.

Клинични изпитвания на лекарства и медицинска апаратура. Бих се радвала да споделите мнението си в темата за съдови хируризи от Пловдив. В клиниката се осъществяват над 3 хоспитализации годишно, 14 медицински специалисти и 9 санитари, включително хирурзи, се налага да бъдат търсени алтернативни решения дкц свети георги пловдив съдов хирург разширения. Персоналът от Клиника по Лъчелечение работи в тясно сътрудничество с подути лимфни възли на шията от други.

Светлана Д. Рехабилитатори работещи в КОТ: 1. Тъй като с наличната база Клиниката сериозно изостава от нуждите на практическото здравеопазване и учебния процес. Разполага с приемно-консултативен сектор и Отделение по Клинична хематология с общо 35 легла.

Интензивно лечение и проследяване на новородени деца. Член на: Български лекарски съюз Специалности: Доктор на медицинските науки — г. Придобита клинична специалност: Хирургия.

Токмаков, дмн. Практическите упражнения са с клинична насоченост в спешната амбулатория или пред леглата на болните. Д-р Иво Инков Кехайов,дм От г.


Facebook
Twitter
Коментари
Люсил 23.06.2019 в 22:18 Отговор

Д-р Петър Учиков Медицински Университет

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.