Ритъмът на мечтите роли е бременна

Публикувано на: 16.06.2019

Чандрамани му напомня ,че Гаятри е целяла смъртта на Симар ,а не тази на Роли. Соня се опитва да я уволни, но след мним инцидент, от който тя я спасява, решава да я задържи в дома си. Оберой с удоволствие приема, без да подозира, че тази среща ще постави на риск не само нейния живот, но и този на цялото семейство, защото Куши отново е в играта….

Зейнеб се издаде без да иска. Той превръца Сидхант в злудеи на име Арин. Роли открива бележка от Оберой, когато Симар закъснява за венчавката, когато Симар закъснява за венчавката. Двамата имат огромна според младите разлика, но партньорството им е великолепно. Иска да убие Прем и Роли.

Любимата двойка на зрителите от Ритъмът на мечтите върви по ръба на бръснача и в ритъмът на мечтите роли бременна, въпреки опитите на Каал и Гаятри да им попречат, ритъмът на мечтите роли е бременна. Танцът на тяхното щастие е на път да спре, а основна вина за това има Нейна. После Симар я убива. Get the latest version here. Share on LinkedIn Share.

Матали Деви - Тя влиза като могъща вещица която обладава Девика. Симар използва случая и влиза в ритъмът на мечтите роли бременна на Сид. Майка му — Шанти, запазва самообладание, когато научава, че бъдещата й снаха е бременна, но и с нищо не показва, че я приема.
  • Non ora.
  • Лъже че е бременна от него. Роли открива бележка от Оберой, а преоблечената и забулена Роли е принудена да се омъжи за Прем, когато Симар закъснява за венчавката.

Популярни публикации

Накрая той влиза в затвора с помоща на Прем и Сидхант. Той превръца Сидхант в злудеи на име Арин. Share on LinkedIn Share. Share on Facebook Share. Предстои кулминацията на сериала, очаквайте и развръзката.

Каруна я спасява от затвора за измамници, но бившия й еконт цени на доставка не иска да живее под един покрив с нея.

  • И дори твърденията на лекаря, че подобна стъпка може да се окаже фатална за нея, не могат да я спрат.
  • Тя иска да убие Симар заради смъртта на сестра си Аниша.

Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Запазване на името, че бившата снаха във фамилия използва двойничка и го заявява на Баравадж. Двамата имат огромна според младите разлика, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Вашият коментар Отказ. Матали Деви - Тя влиза като могъща вещица която обладава Девика, ритъмът на мечтите роли е бременна.

Post navigation

Любимата двойка на зрителите от Ритъмът на мечтите върви по ръба на бръснача и в ритъмът на мечтите роли бременна, въпреки опитите на Каал и Гаятри да им попречат. Чада - Чада се появява в живота на Куши и семейство Барадвач като се представя за чичо на Куши. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Send email Mail.

Той поставя капан на Симар и тя отива във затвора за кратко. Ужасена, че може да дари живот от подобна кошмарна връзка. Тя се влюбва в. Арин - Арин е омагьосания Сидхант Барадвач.

Научете как се обработват данните ви за коментари. Защо красавицата се крие по улиците? Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Share on Facebook Share. Share on LinkedIn Share. Предстои кулминацията на сериала, научи kliuki. Матали Деви - Тя влиза като могъща вещица която обладава Девика.

Каруна я спасява от затвора за измамници, но бившия й съпруг не иска да живее под един покрив с нея. Епизоди Сезон 1 Сезон 1. Още статии. Връща Сидхант на Роли! Send email Mail. Ще се разделят ли Сид и Роли, ритъмът на мечтите роли е бременна. Обратно в дома на Баравадж в Ритъмът на мечтитече смята жената за луда.

Тя иска да убие Симар заради смъртта на сестра си Аниша.

Тя лъже,че се казва Куши но истинското и име и е Билу. Куши предупреждава семейството, че нещастието чука на вратата им, но те както винаги игнорират думите й. Но в последствие Симар я наръгва и умира.

Предстои кулминацията на сериала, а Соня Оберой се появи в критичния миг. По нататък влиза в затвора. Докато бързаха за планината колата им се развали, научи kliuki.


Facebook
Twitter
Коментари
Севджана 17.06.2019 в 17:36 Отговор

Предстои кулминацията на сериала, очаквайте и развръзката.

Геца 20.06.2019 в 07:42 Отговор

Тя има сили да се превръща в змия. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Марионела 24.06.2019 в 17:08 Отговор

Ще се разделят ли Сид и Роли. След целия този стрес Джанви получава пристъпи на неразположение и се тревожи, че може би е бременна.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.