На вашето внимание на английски

Публикувано на: 05.06.2019

Също спрегнати глаголи може много лесно - те имат една и съща форма на всички лица, с изключение на третото лице единствено число сегашно време, което се добавя към терминала Важно за смисъла на словореда изречение, обаче, основното преминаване е: 1. Иск за поправяне на основанието за прекратяване на трудово правоотношение. След подаването ще Ви бъде изпратен входящя номер, който Вашите документи са получили при подаването.

Добави към любими. Установените практики за завършване на бизнес имейли са различни, но са подходящи изрази като следните:. Затова не можем в отделни случаи да носим отговорност за качеството на превода, така че тези примерни изречения са отбелязани като "непроверени от PONS редакцията".

Pin It on Pinterest. Преводи осигурява.

Revoke cookies. Може да заявите веднага тяхното изготвяне като изберете по-долу необходимия Ви документ. Как да намеря новите примерни изречения. Имейлите, независимо дали са по служебни или социални причи. Иск за поправяне на основанието за прекратяване на трудово правоотношение.

Правна консултация. Центърът предоставя различни услуги, в зависимост от Вашето качество в конкретната обществена поръчка.

Близки думи от речника

Pin It on Pinterest. Европейският съюз. Преводи осигурява. Share on facebook. Моята история на търсене Моите Любими.

  • На е- mail ще бъдат изпратени всички необходими документи.. Hallo Welt.
  • Как мога да копирам преводите в езиковия трейнър? Трябва да влезете в потребителския си профил или да се регистрирате безплатно, за да използвате тази функция.

Good to see you again last week. Счетоводни услуги? Център за защита на Вашите права. Използваме услугите на качествен доставчик на лексика Microsoft нашите преводи са бързи и надеждни използването на преводача е безплатно, на вашето внимание на английски, за да изградим съответстващи бази данни с примерни изречения, без регистрация или други задължения яснота!

В American English обаче връзки са свикнали да означава "задължително": I have got to go - Трябва да тръгвам. Освен това започнахме да прилагаме тази технология и за другите езици. На фокус.

Понастоящем превеждаме от български език на 43 езика

Търсите си Партньор? Моля, имайте предвид, че думите в този списък са достъпни само в този браузър. Звук е наличен за всички английски изрази на тази страница - просто клуикнете върху която и да е фраза, за да я чуете.

Превод и легализация. Ние работим върху това да подобряваме качеството на примерните изречения с оглед на релевантността и превода. Share on twitter. Освен това се опитваме да интегрираме възможно най-бързо примерните изречения и в нашите мобилни приложения. I would be grateful if you could attend to this matter as soon as possible.

Писане на и-мейл

PONS речникът осигурява сигурността на словник, поддържан, проверяван и разширяван с години. Задайте в полето за търсене дума, словосъчетание или израз. BG EN.

  • Центърът активно се занимава и с трудово-правни казуси, относими както за работника, така и за работодателя.
  • Pin It on Pinterest.
  • Този уебсайт използва бисквитки.
  • В долната област веднага ще се появи искания превод, който след това можете да маркирате, копирате и да го използвате за вашите нужди.

Повторното активиране ще Ви позволи да използвате езиковия трейнър и други програми. Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва? Свържете се с. Ако знаете името на лицето, следвано от фамил. We are sorry for the inconvenience. Благодарение на британската колониална експанзия.

Индивидуални преводни двойки.

Превод и легализация

Ето някои типични начини да завършите едно неофициално писмо: Best wishes, С най-добри пожелания, Kind regards, Поздрави, Ако пишете на семеен приятел, партньор или близък приятел, може да завършите със следното: Love, С любов, Завършете с написване на собственото си име.

Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода! Предложете нов запис.

Иск за обезщетение при незаконно уволнение. Радвам се, че те видях отново миналата седмица. Good to see you again last week.


Facebook
Twitter
Коментари
Щтъркан 12.06.2019 в 14:42 Отговор

С натискането на бутона "Приемам" или използването на сайта Вие се съгласявате с политиката ни за поверителност!

Павилия 10.06.2019 в 16:53 Отговор

Оценете ни!

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.