Чез електро проверка сметки

Публикувано на: 16.06.2019

Следваща Следваща публикация: Проверка на сметка за вода. Искам да си проверя сметката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iskam da razbera kolko mi e smetkata za toka w kwartirata bojichkooo.

Как да проверите сметките си в сайта на ЕВН България:. Господа от ЧЕЗ защо ни залъгвате,че ако се откажем от хартиен носител ще ни е по лесно и бързо да си проверяваме сметките?

Съществуват двойнотарифни — с дневна и нощна тарифа, както и еднотарифни електромери-отчитащи само една скала, като разходът се пресмята за килоВат часа. Не всички административни дейности се заплащат, като някои са съобразени със Закона за енергетиката, който облагодетелства т. А сте го направили , за да ни принудите да се откажем от хартиените фактури и да получаваме само електронни. Само е копирано от сайта им. Интернет страница.

Защо направихте толкова сложно проверяването на сметките. Не мога да си проверя сметката. Така сте го измислили, че никак. Не ви ли е достатъчен клиенския номер. Как да проверя сметката за ток на стълбището.

Защо не приема паролата????????????????????
  • Енерго Про — проверка на ток. Здр немога да си проверявам тока за сметката варнете стария начин на саита.
  • Ако това не стане ще уведомя всички медий. Няма изпратени фактури на хартиен носител, тук не става.

11 години ЧЕЗ в България

Платих сметката на e-pay,но не мога да разбера дали е дошла при вас,как да разбера дали епостъпила при вас в че.

Registrirana sam. И без това Ви плащаме и това,което не сме изразходвали. Как да проверите сметките си в сайта на ЕВН България:. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Нямата за плащане , знам че са излезли фактурите, но фирмата разносвач не ги е донесла!

Енерго Про - проверка на ток. Не всички административни дейности се заплащат, като някои са съобразени със Закона за енергетиката. Registrirana sam. И без това Ви плащаме и това,което не сме изразходвали. Няма по тъп сайт от този на ЧЕЗ.

Водещи новини

Пълна бъркотия при регистрацията, буди недоумение тази усложнена форма. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. И въобще при вас е пълна неразбория.

Иска всеки да си провери сметката …! Пълният ценоразпис се намира в същата графа под името Цени на допълнителни услуги. Направете си сайта достъпен и лесен за масовите потребители. И без това Ви плащаме и това,което не сме изразходвали.

Господа от ЧЕЗ, какво и колко чез електро проверка сметки платил за миналия м.

94 коментара към “проверка на сметка за ток – ЧЕЗ, EON, EVN”

И ако ни надпишете сметка, как да го докажем? Информирайте се как се използват бисквитките за предоставяне на услугите. Преди беше лесно за проверка, сега е толкова усложнено! Освен тях, на същата страница, можете да намерите цялата най-често търсена информация, разделена в две групи :. Общите правила за услугата ще видите на същата страница.

Трябва да влезетеопцията е възможна само ако е предварително попълнен от Вас формуляр в Центровете за клиенти. Иска всеки да си провери сметката …, чез електро проверка сметки. Ако няма да може да се прави подобна проверка,то кажете да не се мъчим. Защо направихте толкова сложно проверяването на сметките. Iskam da razbera kolko mi e smetkata za toka w kwartirata bojichkooo. Най новите латино хитове е копирано от сайта им?

Как да проверите сметките си в сайта на ЕВН България:. Разбира се, за да публикувате коментар. Не ви ли е достатъчен клиенския номер.

Още по темата

Как да проверите сметките си в сайта на ЕВН България:. Ако предоставите Ваш телефон или имейл, дружеството безплатно ще Ви информира чрез SMS или писмо за предстоящо спиране на захранването към имота, който ползвате. Интернет страница. И без това Ви плащаме и това,което не сме изразходвали.

Господа от ЧЕЗ, трябва да посетите офис на компанията, какво и колко е платил за миналия мес. Ако това не стане ще уведомя всички медий! Ако искате да смените вашият електром.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.