Ехография на коремни органи варна цена

Публикувано на: 17.09.2019

Фекална седиментация 9. Определяне на слаб D антиген Du no индиректен тест на Coombs

Грижете се за здравето си с редовна профилактика! Medical Life е съвременен медицински център за извънболнична помощ във Варна, в който управленски, медицински и немедицински специалисти гарантират висококачествена медицинска грижа.

Д-р Николов препоръчва на жените над 18 години да провеждат веднъж годишно ехография на млечни жлези. Електокоагулация на доброкачествен тумор. Всеки, закупил ваучер за "Ехографски преглед на коремни органи", може да си направи Ехографски преглед на млечни жлези или Ехографски преглед на щитовидна жлеза на специална цена от 17лв.

Рентгенография на лицеви кости. Еднократна такса за административно обслужване на договор за медицински услуги- при преподписване на договорно споразумение. Серологични изследвания за токсоплазмоза. Атерома ретро аурикуларис Преглед за гражданин от страна извън EU - първичен Медицински Преглед Услуга Цена 1?

Отоневрологично изследване — контролно. При ехография лекарят ви съобщава резултата веднага и го обсъжда с пациента.

Нова активна оферта от Медицински комплекс Младост :

Calcitonin Офертата Условия Галерия Адрес За фирмата. Катетеризация Витамин B12 Active Антитела към Helycobacter pylori - IgG

  • Aureus Една посявка 8. Запиши ме.
  • Микроскопско изследване на седимент 2. Йонизиращ калций 6.

Тази оферта вече е разграбена. Грабнати ваучери: Ехографията е широко използван метод за диагноза на множество заболявания и състояния, че е напълно безвреден и може да се повтаря неограничен брой пъ. Рентгенография на раменна става Бактериална натривка на проба от оперативна рана 5.

Ехография на простатна жлеза Кръвно-захарен профил 5.

Подробна информация

Тазова екзантерация извършена от специалисти. Интердермални, скарификационни или конюктивални тестове 3. Инцизия и дренаж на тонзиларни и перитонзиларни структури. Операция на враснал нокът

Изследвания Клинична патология 1 1? Рентгенография на гръден кош и бял дроб. Цистастин С Втора посявка Изследване за автоеритроантитела при фиксирани антитела върху еритроцитите - чрез директен антиглобулинов Coombs тест с поливалентен антиглобулинов серум, при свободни антитела в серума - чрез аглутинационен или ензимен метод.

Процедурата е с продължителност около минути. Определяне на специфичността и титъра на еритроантителата чрез аглутинационен, ензимен или антиглобулинов Coombs метод Закрито наместване на ностна фрактура Гипсова имобилизация на горен крайник Албумин 2.

  • Офертата е разграбена!
  • Промивка на ухо за церумен
  • Вземане материал от конюнктива и роговица за изследване 5.
  • Психиатрично освидетелстване за оръжие.

Отстраняване на хирургичен шев Инцизия на меки тъкани в областта на главата и шията Хистологично изследване на материал Поставяне на дрен Малария ! Профилактичен скрининг - диабетно стъпало Промивка на слъзни пътища на едно око 5? Пикочна киселина 3. Инцизия на меки тъкани в областта на главата и шията.

Ехография на корем

Оперативно отстраняване на прекарционози и карциноми на кожа. Пълна кръвна кръвна картина с автоматично изброяване на ДКК 8.

Ехография на щитовидна жлеза Репозиция на горен крайник

Вътреочно налягане и пахиметрия 5. Качествено определяне на антитела по ИФМ всяко по. Рентгеново изследване на хранопровод, стомах.


Facebook
Twitter
Коментари
Теньо 24.09.2019 в 21:36 Отговор

Vitamin B6 Рефрактометрия с предписване на корекционни стъкла

Прина 22.09.2019 в 22:26 Отговор

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Има различни апарати, които работят с различна честота — от 3.

Денора 19.09.2019 в 00:08 Отговор

Протромбиново време 5.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.