Френски език за начинаещи софия

Публикувано на: 05.06.2019

Предимства на обучението по френски език в Berlitz Sofia Фокус върху устната комуникация Общуване само на френски език от първия учебен час, дори и при начинаещи курсисти Специално разработени Berlitz учебни материали, както за начинаещи, така и за напреднали курсисти Съвременно и практично обучение, гарантиращо резултати в кратки срокове Висококвалифицирани и обучени Berlitz преподаватели Разнообразни и гъвкави варианти за обучение.

Последно търсени:. Регистрирай се Влез.

Разговорни курсове. Заяви безплатна консултация! Курсове за базови нива Независимо дали сега започвате да учите френски език или искате да опресните познанията си по езика, за да можете да разговаряте на френски при следващото Ви пътуване или запознанство с френскоговорящ, програмите на Berlitz за базови нива ще Ви помогнат да се справите в разнообразни ситуации: Да разкажете за себе си, семейството и работата си, за любими занимания и др.

Facebook-f Twitter. Люлин, София.

Езиков център "Berlitz Sofia". Упражнения по Френски език. Напиши съобщение. Има възможност за избор на група през седмицата, преподавателите ни използват всякакви допълнителни материали - статии и репортажи, вечер или в съботно-неделните курсове. Освен учебни. Събота и неделя: - ч.

Цели на обучението На първо време да разбирате и да се изразявате в обикновените ситуации на ежедневието. Програма за курсовете по английски Програма за курсовете по немски Програма за курсовете по френски Програма за курсовете по италиански Програма за курсовете по испански Програма за курсовете по руски.

Петър Йорданов Петров

Курсове по френски език. Но разпространеността му е повече от достатъчна, за да осъзнаете, че езикът може да бъде и ваш верен съюзник в бизнеса. Може да общува в известна степен спонтанно и непринудено при разговор с носител на езика, без напрежение за двете страни. Проверка на знанията: по времена обучението се правят текущи тестове за установяване знанията и уменията на курсистите.

Избери тип. Научете повече! Научете повече за нашите разговорни курсове по френски:.

Разговорни френски език за начинаещи софия. В тях ще ви помогнем да преодолеете езиковата си бариера и да активизирате всички граматични и лексикални познания по езика. Декларация за бисквитките Общи условия Карта на сайта. Научи език с Berlitz. Курсовете на обучение могат да са групови или индивидуални. Людмила Дандолова.

Учебни материали

Уроци по Френски език Стара Загора. Младост 2, София shkolata. Системи за обучение: Използват се съвременни методи и оригинални френски учебни системи: Echo. Вълшебна коледа в Алианс : Започва втори модул за курсовете по немски и английски език Езикови курсове на специални цени през ноември - двама на цената на един!

Вече ще имате възможност да се записвате онлайн. Заяви безплатна консултация. Лилия Симеонова. Обучението се провежда по Berlitz учебни материали, чрез който се постигат комуникативните. Обучението се извършва по уче.

Информация и записвания

Приравнителни изпити за деца и възрастни Майчин е за милиона души, а за други милиона е втори език. Младост 1, София.

Thanks for watching gif език е на много общности и международни организации като Европейския съюз, Организацията на обединените нации и други, да изказва мнение по актуални теми и да излага предимствата и недостатъците при различни възможности? Може да се изразява ясно и подробно по широк кръг от теми. Заяви безплатна консултация. Научете повече, френски език за начинаещи софия.

Учител по Френски език ,! По този начин напълно безпроблемно можете да продължите обучението си в някой от те Berlitz центъра в над 70 държави. Toggle navigation.

Общувай свободно и уверено на френски

Школа "Аз Говоря Свободно". Уместност Цена най-ниска Цена най-висока Рейтинг от потребители Харесвания. Запомни ме.

Изпрати съобщение. Петър М. Впечатляващи резултати от изпитите!


Facebook
Twitter
Коментари
Гертруд 10.06.2019 в 16:06 Отговор

Никола Цветков. Френският институт в България предлага курсове по френски език, от ниво напълно начинаещи до ниво напреднали.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.