Света софия софия адрес дирекция "Гранична полиция" - раздел "За пътуващите" е представен реда за граничните проверки на ненавършили пълнолетие деца български граждани и такива с двойно гражданство, при напускане територията на Република България." />

Задграничен паспорт за дете под 14 години

Публикувано на: 10.09.2019

Разбира се, детето ми трябва да има валиден документ за самоличност. Освен валидни лична карта или паспорт, важно е да се подготвят и другите документи, разрешаващи пътуването , особено в случите, когато децата пътуват, придружени от единия родител, попечител, настойник, от трето лице или самостоятелно, припомнят от ГП.

На Мария Луиза май са само експресните поръчки.

След това родителите получават талон за получаване и след определения срок могат да дойдат да вземат паспорта. Ясен Бориславов, снимки: авторът. Как да се справим с часовата разлика. Как ме подсети, че не съм извадила лична карта на малката, а тя ще стане скоро на Ali97 Ali

В Света гора животът не е замръзнал в Средновековието. Водещи новини! При пътуване, се представя нотариално заверено изрично съгласие. На щерката е изваден когато е била на 8 месеца. Ако някой от тях не може да се яви, на границата трябва да се представят оригинал на декларацията и обикновено незаверено копие от нея.

Ali97 Ali
  • БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. Детето трябва да има паспорт или лична карта.
  • AnMary - Джедай AnMary.

Pravatami.bg

Да не говорим, че от юли месец изобщо не си се вясвала и не си се отчела как е Сиси? Трябва единият или двамата родители ако сте женени, може който и да е от двамата, но ако не сте, трябва да отиде майката да представи в общината акта за раждане на детето, копие от него и личната си карта. Но понякога на границата могат да ми поискат и акт за раждане на детето, за да се уверят, че ние сме родителите му, например ако сме с различни фамилии.

Всмисъл не е задължително да ида в районното, а мога и там така ли? Просто съдът възлага упражняването на родителските права на единия, защото има пречка за едновременното им осъществяване и от двамата.

Той се издава едва когато е готов паспортът на детето, защото в него се вписва номерът на паспорта и валидността му.

  • И тук важи правилото, че е най-добре в паспортната служба да се явят и двамата родители.
  • БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя, нито че ще бъдат непрекъснати, навременни и сигурни. Но така или иначе двамата имат равни юридически права и отговорности.

Затова и изискванията спрямо нея са строги! В Света гора животът не е замръзнал в Средновековието! Този документ е необходим, в която не може да се ходи само с лична карта. Само акта доказва,че детето е твое. А за вадене на паспорт нали пълномощното от липсващият родител е достатъчно.

Водещи новини

Момичета при ваденето на паспорта и двамата родители ли трябва да отидем? На практика това означава, че всеки родител трябва да се погрижи под страх от административна глоба да извади документ на детето си, когато навърши 14 години. Детето трябва да присъства при подаване на документите.

Как Бри Ларсън прикова погледите. Ваденето на личната карта на навършилото комплект дънкова пола и блуза години дете става чрез законните представители, които в масовия случай са родителите. Линка, който съм дала е официален - брошура, но тъй като с баща му сме разведени ми беше необходимо пълномощно. Embarassed Подадох документи за паспорт на сина ми. Граждански процесуален кодекс ГПК :.

За Бизнеса

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Вход Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш. Миналата година, лятото, мислех с Дияна да ходим до Испания. След като платите таксата, вече може да отидете на гишето за подаване на заявление.

ТеоDora ТеоDora.

  • Заплаща се такса в размер на 5 до 10 лв.
  • Това, че една жена е съпруга на бащата на децата не означава, че е тяхна майка.
  • А защо сте се изръсили цялото семейство в районното?
  • Подадох документи за паспорт на сина ми, но тъй като с баща му сме разведени ми беше необходимо пълномощно.

Такива например са Турция или пък Щатите, Клеопатра, Канада. Kazaha mi barza pora4ka 3 rabotni dni no zabravih da pitam ako e parvi pasport dali pak moje da se pusne barza ili ekspresna. Следва да е нотарилано заверено. Да, 22 фев. Баща му не е в страната. Цитат на:. Цитат на: Ме4тателка .

Още по темата

Ето и една темичка за задграничните паспорти и глобите. Здравейте мами и аз да попитам нещо във връзка с тези паспорти за децата. Въведи твоя имейл адрес.

Само да попитам, ако идем двамата родители, От Виолина Христова. Коментари 0 Сортирай. Не е нужен акта за раждане на детето при нотариуса. Така твърди класацията на те туристически атракц.


Facebook
Twitter
Коментари
Беримира 10.09.2019 в 21:10 Отговор

Само да попитам, ако идем двамата родители, сигурно ли е че няма да ми искат удостоверение за местоживеене на детето. No , изд.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.