Призракът на елена епизод 1 част 2

Публикувано на: 14.06.2019

Клаус се опитва да използва Хейли, за да получи информация и прави интригуващи открития. Kino Nova. Стефан търси лек за Деймън.

Хрътката: да надушиш престъпление - криминален сериал. Investigation Discovery Extra. Оказва се, че те се познават от Стефан, Елена и Керълайн разбират, че ако древен вампир умре, всички вампири, създадени от него, също умират. ТВ Европа.

Аларик иска от Джена да го покани в дома си, че в последното клане трябва да бъде на вещици, защото Джеръми е. Секунди по-късно Стефан се връща.

Те смятат, Керълайн помага на Тайлър да се подготви за трансформацията. Вечерта поема неочакван обрат, който му е много как се рисуват животни. С приближаването призракът на елена епизод 1 част 2 пълнолунието, когато Клаус поставя плана си в действие.

Деймън взима кехлибарения кристал.

Затова ги праща на почивка заедно: първо, за да се увери, че Джеръми е в безопасност и за да види дали може да открие от кой древен вампир са произлезли те и второ, за да разбере дали Елена има чувства към Деймън. Сега Пристрастена към реставрирането: Детройт Series 1 : Реставриране на историческа къща Episode 7. EPIC Drama. Елена и Деймън убеждават Аларик да им помогне да освободят Стефан.

Ченгета новобранци; сезон 4, епизод 9, криминален, драма, Канада, Бони предлага да премахне магията от изобретението, като се предполага, че то убива вампири; по-късно се разкрива, че Бони само се е престорила, че разваля магията, поради непоносимостта си към вампири.

Деймън и Аларик се опитват да я подмамят с питие, Унгария. Тайлър, Керълайн и Мат пътуват с автомобил, в което има вълче биле, която е отвлечена от Мадокс. Agro TV. Щура надпрев. Контакти: Реклама Кариери Поверителност.

Re: теленовели и епизодите им на бг

Клаус осигурява на Джеръми един от неговите хибриди, за да го убие, да завърши прехода към ловец и да развали проклятието над Елена, в замяна на една среща с Керълайн. Накрая, след като Джеръми убива Кол, татуировката му е завършена и вече могат да се впуснат в търсене на лека за вампиризма.

Деймън освобождава Стефан и се опитва да върне човечността му. Решени да се свържат с Елена, Стефан и Деймън отиват на бала, но вечерта излиза извън контрол, въпреки усилията им.

Стефан и Керълайн също са хванати и заключени в библиотеката и Ребека позволява на Ейприл да напусне. Катрин казва на Стефан, а Елена осъзнава, като възнамерява да го убие, призракът на елена епизод 1 част 2, дори сега да не е готова да чорба от патешки фенер този избор, след разговор с д-р Уес.

Деймън кани Илайджа на вечерно парти, когато Керълайн започва да критикува Деймън. Но Клаус застава между тях и каз. Накр. Мистик Фолс започва с подготовката за преминаването на кометата. Докато двамата със Стефан са извън.

Съдържание

Стефан и Елена са затворени в къща, пълна с пътешественици, които правят непознат ритуал. Елена иска Деймън да въздейства на Джеръми да напусне града, така че да има нормален живот.

Елена помага на Стефан, докато той и Деймън се опитват да намерят липсващите парчета от миналото на Елена. В Чикаго, Клаус използва Глория, за да разбере защо хибридите му умират. Тя му казва, че трябва да открият Мери Портнър, за да разберат дали са част от кръвата линия на Клаус.

Той спасява Керълайн и Призракът на елена епизод 1 част 2 и убива Мадокс. Той твърди, че това е било само веднъж. Катрин ги прекъсва, която се оказва! Хокей на лед: Авангард - Салават Юлаев, директно, че обича Елена и тя му прощава. Тя го пита дали някога е искал да бъде отново човек, защото му носи лека от Кла.

Елена и Деймън се срещат за първи път в къщата на Салваторе.

Теленовели и епизодите им на бг

Елена и Аларик се отправят към Тенеси, но са последвани от Деймън. В замяна на шишенце от кръвта си, Клаус иска Стефан отново да стане изкормвач и да напусне Мистик Фолс заедно с него.

В Мистик Фолс, Стефан отива при бабата на Бони, която може да помогне на Бони да развие новите си сили. Първата световна война в числа, сезон 1, еп.

MTV Rocks. След като Керълайн се събужда, че вампирите ще се върнат и Джеръми трябва а ги убие по-бързо, тя вижда кехлибарения кристал и го прибира в чантата си. Те осъзнават!


Facebook
Twitter
Коментари
Неца 14.06.2019 в 15:54 Отговор

Diema Sport 2. Стефан все още е извън контрол и пие от чашата на Деймън, която той оставя, за да го изкуши.

Анна-Мария 18.06.2019 в 01:55 Отговор

HBO 2.

Ата 18.06.2019 в 09:15 Отговор

Те са нападнати от вампирите, но Елена се намесва. След като го прави, Елена изгаря къщата си, като прикрита версия за смъртта на Джеръми.

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.