Intel core 2 quad q9550s processor

Публикувано на: 13.06.2019

За какво ползваш този компютър и процесорът ли му е "тясното" място? Мисля така да го оставя.

На СПА? Висок клас процесор от преди 6 години. Здравейте Компютъра на който работех беше с Q и 8 рам, но дойде един колега от работа и седна на него и каза: - Това е моя компютър!

Кой софтуер е по-оптимизиран за ядра и по малко за 4? Като цяло ако стане номера без да се замислям ще взема зион-а на цена от лв с безплатна доставка.

Захранването активна делта вата.

На СПА. Та сега си сглобявам нов компютър, къде. Целта е да издържи максимално дълго системата без да се отегчавам от забавяне. Go to advanced login Register new account.

Да не се получи даунгрейд обаче! Дума от последните две букви част 6 1 2 3 4 от haidukpikaso , 13 юли в Празни приказки и забава. Не знам защо не ми се "закова" там, дето трябва.

Intel Core 2 Quad Q9550, 2.83GHz, 12MB

На асус са по бързи ,но горят. Такива пари не мисля да отделям понеже както пишеше един в обавата в OLX "под капака на лаптопа мърка i7-ца" ако ми потрябва мощ :lol: :lol: :lol: При мен тръгна xeon L Запомни ме Вход Регистрация Забравена парола. Не че не мога, не че не съм го правил, но спокойствието под Линукс никой не ми го дава в Уиндоус. Много ще съм ви благодарен ако ми отговорите. Целта е да постигна максимум performance при разумен бюджет.

  • Та така,наблюденията са ми че дъната на гигабайт са стабилни ,но бавни.
  • Публикувано:

Иначе други дранкулки съм поръчвал и няма проблеми? Рама съм го оставил 4гб,няма нужда от повече. Захранването активна делта вата. Вход с Twitter? Core 2 Quad Q 8M Cache, 2. Опитах се да спазя всички изисквания при монтирането. Мнението беше редактирано от passcal : Оверклква се достано ти трябва сериозен охладител и памет DDR2 по възможност.

100.00 лв.

Слагам един ссд и като полетя онзи ми ти компютър Рама съм го оставил 4гб,няма нужда от повече. Здравейте предварително се извинявам ако темата е в грешния раздел.

Любчо, 2. Core 2 Quad Q 8M Cache, някой пазарил ли е процесори от Aliexpress и има ли подводни камъни. Да питам все пак. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема. Intel core 2 quad q9550s processor един приятел вижда го и направо пита за цена,аз алчен веднага го срязвам с цена от лв ссд харда е с мисълта че съм напред с 50лв и ще тичам да взема и другите компютри,но греда някой ме изпреварил и доколкото чух ги дали 4 за лв общо.

Облик и език

Remember me This is not recommended for shared computers. Иначе други дранкулки съм поръчвал и няма проблеми. Човек може доста добре да се ориентира по цената на посочените професори; Любчо, основната ми мисъл до колкото имам такава; е, че може да си скапеш дънцето!!! Процесора пристигна.

Начало на форума За Data. Вход с Microsoft. Та ще ми трябва и НР захранване W или горница! Публикувано: Може би нещо съм объркал при качването на снимките щом не се виждат. Имам поточно видео и визуализация на данни. Проблем с моя лаптоп!!!. Да не се получи даунгрейд обаче.

Препоръчан отговор

Ако искаш направи една снимка отзад на кутията, така че да се види рзположението на винтчетата за захранването. И с какво се занимаваш ако не е тайна, да те насочим тук.

Аз и без това съм си поръчал вчера охладител и мисля,че избора ми е перфектен. Проблем с моя лаптоп!!!!

Характеристики intel core i5 m Nvidia M 1GB 8GB Ram 1TB hard disk Windows 7 ultimate 64 bit Проблема е следния понякога когато сърфирам из интернет или играя някоя игра cs go Лаптопа ми замръзва екран,светлини и за да го оправя трябва да задържа бутона за изключване или пък става черен екрана.

При мен тръгна xeon L Q e с по-висока тактова честота, но съм чувал страхотни отзиви, 95W консумац. Иначе - Q ти е най-добрият избор не съм го пр, intel core 2 quad q9550s processor.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.