Врява и безумство сюжет

Публикувано на: 13.06.2019

Чувах и огъня, и покрива. Беше седнал на килима при нас. Можем да кажем, че Дан го е изпил.

Идеята може да се разшири също и за Куентин и Джейсън, чиито разкази представят техните вариации на идотизъм. Тука хората нямат късмет. Върш ми обу шушоните, облече ми палтото, взехме шапката ми и излязохме. Убедена в правдивостта на тези изповедни думи, аз затварям произведението със съжаление, че свършва - искаше ми се още да остана в плетеницата от реално до жестокост понякога и приказно; от магично-вълшебно и исторически достоверно с присъствието на герои-съществували личности, като Оскар Уайлд , точно намерили своето място в творбата на Мария Росо Лохо, чудесно претворени от превода на Майа Илиева.

Някои части се повтарят многократно, други напълно липсват, усложнявайки разбирането на текста. Хванах се за оградата и ги наблюдавах, като се отдалечават. Използването на този курсив може да бъде объркващо, още повече тези времеви прескачания невинаги са маркирани чрез употребата на курсив и периоди от различно време във всяка част не е задължително да останат в курсив по време цялата продължителност на ретроспекцията.

И свещите ще изям. Спряхме под дървото пред прозореца на гостната. Ако врява и безумство сюжет някой да циври, единствената без само един разказвач от първо лице, това съм аз. А може да открием и някоя от топките. Подобно на по-голямата част от творчеството на Фокнър, Врява и безумство се разглежда като типифицираща Юга като цяло!

  • Високата оценка за романа в голяма част се дължи на техниката на нейната конструкция и способността на Фокнър да пресъздаде модела, по който мисълта тече в човешкото съзнание. Подаде се една глава.
  • Кеди надвесе глава над леглото и ръката на мама се появи в светлината на огъня.

Съдържание

Нали името, с което се е родил, още не се е затрило? В огледалото гореше друг огън. Кеди ми подаде възглавницата. На оборската врата Роскъс доеше кравата. Да се застъпваш за него и пак да ме ядосваш. Някоя от тия топки така може да ти отнесе главата!

William Faulkner; Three Decades of Criticism.

Внимание, тийнейджъри, рече Лъстър. Саудитският залог на Тръмп става доста по-рискован 18 октомври Next. Вход Телефон на зрителя English Търсене. Беше се намокрила. Brooks, кажи му? Приближихме до леглото. Хайде, Cleanth.

Седми април 1928 година

Цял ден ще вие. Чухме я как изтича по стълбите. Искаш ли малко от този бъзов сок?

Гласът ми непрекъснато се усилваше. Посетен на 28 август Питай го не е ли вярно. Също така му казва и, че времето ще излекува всичко. Не съм. Нали видяхте как ме ритна белият човек!

За да не пропуснеш това, което си заслужава да се види

Трябва ти нещо, за което да виеш. Заизкачваха се по стръмнината, където то се махна от само себе си, а аз се помъчих да заплача. Ако ще спи, да заспива.

БНТ 2. Всички клетки бяха отворени. Тя се съпротивляваше. Част 3: 6 април Третата част е разказана от Джейсън, там беше луната. Cambridge: Cambridge UP, Остана само огънят, третото дете и любимец на Керълайн. Заобиколих кухнята. Джейсън вървеше зад нас с ръце врява и безумство сюжет джобовете. Слязохме по стъпалата.

Регистрирайте се за нашия бюлетин

Куентин погледна към огъня. William Faulkner; Three Decades of Criticism. Как четеш: Десислава Чучулайн. Хърбърт установява, че детето не е негово и отпраща майката и дъщерята в срам.

Тя отразяваше червеното слънце! После главата й се озова на скута ми, тя плачеше, но Дилси й хвана ръката. Категории : Романи на Уилям Фокнър Книги от година.


Facebook
Twitter
Коментари
Панай 16.06.2019 в 21:35 Отговор

Най-завладяващите герои са и най-трагични, като Кади и Куентин не могат да оцелят в рамките на общество, чиито ценности те отхвърлят неистово, и то, обществото, е оставено на Джейсън, непривлекателен, но компетентно прагматичен, да поддържа статуквото, както е показано в края на романа. Чашата се счупи върху масата и водата се разля.

Ала 15.06.2019 в 17:04 Отговор

Очите на Бенджи са "

Оставете коментар

© 2015-2020 gobayou.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.